Θεσσαλονίκη : «Ομάδα ΔΙΑΣ» έφτιαξε ο Δήμαρχος Ζέρβας


Στους δρόμους θα κυκλοφορεί από τις επόμενες ώρες η «ομάδα ΔΙΑΣ», που συγκροτήθηκε στον τομέα καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης, με στόχο την ευταξία της πόλης, τον εντοπισμό και την επιβολή προστίμων σε όσους πετούν ανεξέλεγκτα ογκώδη αντικείμενα, μπάζα και σκουπίδια στις γειτονιές. Επόπτες καθαριότητας με μηχανάκια, σε δύο βάρδιες, θα περιπολούν καθημερινά όλες τις δημοτικές κοινότητες για να εντοπίζουν τα κακώς κείμενα στην καθαριότητα.

Την ομάδα επιθεώρησε το πρωί, στο Πεδίον του Άρεως, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος έκανε έκκληση στους πολίτες και τους επαγγελματίες να τηρούν τους κανόνες για την ευταξία της πόλης. «Η ομάδα ευταξίας θα είναι καθημερινά στους δρόμους για να βλέπει τα προβλήματα που υπάρχουν στους κάδους, στα καλάθια, γενικότερα στην καθαριότητα, έτσι ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα», είπε ο κ. Ζέρβας.

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Νίκος Ζεϊμπέκης, συμπλήρωσε ότι η Θεσσαλονίκη είχε ανάγκη την ομάδα ευταξίας, η οποία πέρα από την επιτήρηση θα κάνει και συστάσεις, ενώ σε όσους παραβατούν και δεν συμμορφώνονται θα επιβάλλονται και πρόστιμα σε συνεργασία με τη δημοτική αστυνομία.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη