Γνωστός δημοσιογράφος και ο σύντροφός του, απέκτησαν δίδυμα


Την Grace και τον Noah, υποδέχτηκαν στις 18 Μαΐου με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας, ο δημοσιογράφος Derek Blasberg και ο σύντροφός του Nick Brown. Oι δυο τους μοιράστηκαν το ευχάριστο γεγονός στα social media και οι ευχές των φίλων τους είναι αμέτρητες.

“Καλωσήρθατε στον κόσμο Grace και Noah. Γεννήθηκαν στις 18 Μαΐου, στις 2:35 και 2:40 αντίστοιχα (οι κυρίες προηγούνται!) Με τιμά βαθιά η άφιξη αυτών των δύο υπέροχων, ένδοξων αγγέλων. Σ’ ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου Nick Brown που είσαι ένας θαυμάσιος σύντροφος, ο καλύτερος φίλος και συν-γονέας. Eυχαριστούμε την παρένθετη μητέρα που έκανε αυτό το μακροχρόνιο όνειρό μας πραγματικότητα. 
Ευχαριστώ όσους μεγάλωσαν ή ξεκίνησαν μία μη παραδοσιακή οικογένεια και άνοιξαν το δρόμο ώστε να δημιουργήσουμε κι εμείς τη δική μας. Κι ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη φίλους, συγγενείς, συνεργάτες, γιατρούς και όλους τους υπόλοιπους (ακόμη και τους δικηγόρους). 
Όποιος είπε την παροιμία “ότι χρειάζεται ένα χωριό για να μεγαλώσει ένα παιδί” μάλλον δεν ήταν γονιός με σύντροφο του ίδιου φύλου, που απέκτησε παιδιά μέσω παρένθετης και κατά τη διάρκεια μιας παγκόσμιας πανδημίας. 
Χρειάστηκαν τόσα πολλά χωριά (κομητείες , πολιτείες κλπ.) για να ξεκινήσουμε την οικογένειά μας και είμαστε ευγνώμονες σε όλους. Αυτή η ευδαιμονία είναι πραγματική. Στέλνω πολλή αγάπη, θετικά vibes και την αισιοδοξία μου για το μέλλον ως νέος μπαμπάς, σε όποιον τη χρειάζεται σε αυτό τον πλανήτη. Τα λέμε σε 18 χρόνια!”, ήταν τα συγκινητικά λόγια του Derek στη λεζάντα των φωτογραφιών και του video που μοιράστηκε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη