Χώρισε η Ελενα Ράπτη, έναν χρόνο μετά τον γάμο της


Τον γύρο του Διαδικτύου έκανε τις τελευταίες μέρες η είδηση πως η Ελενα Ράπτη και ο Κίμωνας Μπάλλας έδωσαν τέλος στον γάμο τους, χωρίς ωστόσο κανένας από τους δύο να το επιβεβαιώνει.
Οι φήμες για κρίση στον γάμο της άρχισαν λίγο μετά τον Μάιο του 2020 ενώ το γεγονός πως κυκλοφορεί χωρίς τη βέρα της ήρθε να ενισχύσει τις φήμες αυτές.
Η στάση της αυτή έρχεται άλλωστε σε πλήρη αντίθεση με τη στάση που είχε κρατήσει έναν περίπου χρόνο πριν, όταν χαμογελαστή απαντούσε σε ερωτήσεις για το πόσο άλλαξε η ζωή της προς το καλύτερο μετά τον γάμο της με τον αστυνομικό Κίμωνα Μπάλλα.

Το πρωί της Δευτέρας, όμως, η Φαίη Σκορδά, που συνδέεται φιλικά με την Ελενα Ράπτη αποκάλυψε στο Πρωινό πως το ζευγάρι πράγματι έχει χωρίσει εδώ και έναν χρόνο.
«Ισχύει ότι δεν είναι μαζί. Οι δικοί της άνθρωποι κι εγώ που είμαι φίλη της γνωρίζαμε ακριβώς τι είχε συμβεί. Σαφώς όμως, όταν ξέρεις κάτι προσωπικό, δεν θα το πεις σε καμία εκπομπή. 
Δεν είναι μαζί τον τελευταίο ένα χρόνο, δεν είναι κάτι που προέκυψε τώρα», αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά για την Ελενα Ράπτη και τον Κίμωνα Μπάλλα.
Σημειώνεται πως η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας παντρεύτηκε με τον άνδρα της προσωπικής της ασφάλειας τον Μάϊο του 2019 στη Θεσσαλονίκη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και κάτω από άκρα μυστικότητα. Το ίδιο διακριτικά και αθόρυβα αποφάσισαν να χωρίσουν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη