Φονικό στη Μακρινίτσα : Ποιος αναλαμβάνει την επιμέλεια του ορφανεμένου παιδιού


Εισαγγελική πρόταση ώστε το αγόρι ηλικίας 2,5 χρονών που έμεινε χωρίς μητέρα μετά τη στυγερή διπλή δολοφονία στη Μακρινίτσα, να αφαιρεθεί από την πατέρα που είναι φυλακισμένος και να δοθεί στον παππού και στη γιαγιά του, κατέθεσε η εισαγγελέας ανηλίκων προς το Πρωτοδικείο Βόλου.

Η πρόταση κατατέθηκε χθες αφού ολοκληρώθηκε η κοινωνική έρευνα που έγινε για τις συνθήκες διαβίωσης του παιδιού και η οποία αποφάνθηκε ότι το παιδί είναι ευτυχισμένο με τους παππούδες του, γονείς της αδικοχαμένης μητέρας του.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, η πρόταση της εισαγγελέως διαβιβάστηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Βόλου, που θα συνεδριάσει σε τακτική δικάσιμο το προσεχές διάστημα για το θέμα της επιμέλειας του παιδιού.

Σημειώνεται ότι η επιμέλεια αφαιρέθηκε από τον 32χρονο πατέρα του και δράστη της δολοφονίας της 28χρονης μητέρας του και του 30χρονου αδελφού της, που προφυλακίστηκε μετά την απολογία του, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Ψυχιατρική πτέρυγα του Κορυδαλλού λόγω ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει και δόθηκε στον παππού και στη γιαγιά του παιδιού, από τις 26 Απριλίου.

Το διπλό φονικό που συγκλόνισε την κοινή γνώμη έγινε το απόγευμα της Δευτέρας 5 Απριλίου 2021 στο πατρικό σπίτι της 28χρονης πρώην συζύγου του, όπου βρισκόταν η ίδια, το παιδί και οι γονείς της. Η Κωνσταντίνα κάλεσε την Αστυνομία καταγγέλλοντας πως ο 31χρονος εν διαστάσει σύζυγός της, απειλούσε να την σκοτώσει ενώ ήδη είχε ζητήσει δικαστικά μέτρα εναντίον του.

Λίγο αργότερα, ο 32χρονος δράστης έφτασε στο σπίτι και επιτέθηκε με μαχαίρι αρχικά στην πρώην πεθερά του που τραυμάτισε στο πρόσωπο, στη συνέχεια μαχαίρωσε στην κοιλιά και στα πλευρά την πρώην σύζυγό του, που εξέπνευσε στα τραύματά της αργότερα και πριν προλάβει να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο, ενώ φεύγοντας από το σπίτι έφτασε και ο 30χρονος αδελφός της, τον οποίο μαχαίρωσε στην κοιλιά και στην καρδιά, με αποτέλεσμα να του επιφέρει άμεσα τον θάνατο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη