Οικογενειακή τραγωδία : Ανδρας σκότωσε την μητέρα του και αυτοκτόνησε, στο σπίτι τους στην Πτολεμαΐδα


Μάνα και γιος βρέθηκαν νεκροί μέσα στην οικία τους, σε διαμέρισμα, στην Πτολεμαΐδα, επί της οδού Κοροξένης 3. 
Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες για το άγριο έγκλημα στην Πτολεμαΐδα, όπου ένας 50χρονος πυροβόλησε με καραμπίνα τη μητέρα του και μετά αυτοκτόνησε.


Σύμφωνα με πληροφορίες το έγκλημα έχει γίνει εδώ και πάνω από δύο ημέρες κάτι το οποίο αναμένεται να διαπιστωθεί από τον ιατροδικαστή, που αναμένεται να εξετάσει τις δύο σορούς. Εδώ και τρεις ημέρες η αδερφή του 50χρονου, η οποία μένει στην Αθήνα, καλούσε στο τηλέφωνο τη μητέρα της αλλά δεν την έβρισκε, γεγονός που την ανησύχησε ιδιαίτερα. Έτσι αποφάσισε να ενημερώσει τον θείο της, ο οποίος έφτασε στο σπίτι και γρήγορα κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά.

Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που αποφάσισε να σπάσει την πόρτα του σπιτιού και σοκαρισμένος είδε τα δύο πτώματα και δίπλα το φονικό όπλο. Ο θείος του δράστη (αδερφός του πατέρα του) κάλεσε άμεσα την αστυνομία και αυτή τη στιγμή το σημείο έχει αποκλειστεί.

Ο 50χρονος μητροκτόνος φαίνεται πως αντιμετώπιζε εδώ και χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να πυροβολήσει τη μητέρα του και στη συνέχεια να αυτοκτονήσει. Ο πατέρας του, που έχει αποβιώσει εδώ και μεγάλο διάστημα, ήταν γνωστός καθηγητής στην πόλη της Πτολεμαΐδας, ενώ η μητέρα του κατά το παρελθόν ήταν φιλόλογος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη