Σάλος με την ρεπόρτερ που έκανε έρωτα live, σε ρεπορτάζ



Κατά τη διάρκεια του ηχητικού κλιπ, διάρκειας δύο λεπτών, η δημοσιογράφος κάνει ερωτήσεις στους πελάτες ενώ ακούγονται κάποιοι να λαχανιάζουν στη διάρκεια της ερωτικής πράξης
«Είναι μέρος της δουλειάς μου να δώσω μια εικόνα για έναν κόσμο στον οποίο δεν έχουν όλοι πρόσβαση», λέει η 26χρονη Δανή, Λουίζ Φίσερ, που είχε τη φαεινή ιδέα να πάρει συνέντευξη από έναν πελάτη καθώς έκανε έρωτα μαζί του, γεγονός που έχει κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, βάζοντας «φωτιά» στα κοινωνικά δίκτυα.

Κατά τη διάρκεια του ηχητικού κλιπ, διάρκειας 2 λεπτών, η δημοσιογράφος κάνει ερωτήσεις στους πελάτες ενώ ακούγονται κάποιοι να λαχανιάζουν στη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Στη συνέχεια, ακούγεται να ρωτάει έναν άνδρα πελάτη για τις εμπειρίες του στο κλαμπ, ενώ κάνει έρωτα μαζί του βογκώντας δυνατά.

Η Δανή δημοσιογράφος ξεκαθάρισε επίσης ότι οι εργοδότες της στο ραδιοφωνικό σταθμό δεν την πίεσαν να προχωρήσει σε ερωτική πράξη με πελάτη.

Η 26χρονη πάντως έσπευσε να υπερασπιστεί τον τρόπο με τον οποίο κάλυψε το ρεπορτάζ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η εμπειρία της ήταν «εντελώς φυσική» - στο πλαίσιο της δουλειάς της.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη