Βουτιά θανάτου για 23χρονο superstar, για να μην τον πιάσει "στα πράσα" η νιόπαντρη γυναίκα του


Σε πένθος έχει βυθιστεί η Βραζιλία μετά την είδηση του θανάτου του 23χρονου Βραζιλιάνου τραγουδιστή, MC Kevin, κατά κόσμον, Κέβιν Νασιμέντο Μπουένο. Μάλιστα, αυτό που προκαλεί τα περισσότερα ερωτηματικά είναι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο νεαρός σταρ έχασε τη ζωή του.

Συγκεκριμένα, ο άτυχος ράπερ βούτηξε από τον 5ο όροφο ξενοδοχείου, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για αυτοκτονία. Ωστόσο, τα νεότερα ρεπορτάζ αποκάλυψαν πως ο MC Kevin έπεσε κατά λάθος, κατεβαίνοντας στον 4ο όροφο από το μπαλκόνι! Η αιτία της πτώσης φαίνεται να ήταν η προσπάθεια του να μην τον πιάσει στα πράσα η σύζυγός του, καθώς συνευρίσκονταν κρυφά με το μοντέλο Μπιάνκα Ντομίνγκες και έναν ακόμη κολλητό του φίλο.

Εν τέλει επρόκειτο για έναν συνάδελφό του, με τον Κέβιν Νασιμέντο Μπουένο όμως, να έχει πέσει ήδη στον χώρο της πισίνας. Τα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν πως είχε τις αισθήσεις του όταν έφτασε το ασθενοφόρο, όμως δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο.

Τις αποκαλύψεις για το «ροζ τρίο» που κατέληξε σε... τραγωδία, έκανε η ίδια η Ντομίνκες στην «Extra Globo», αναφέροντας πως την περασμένη Κυριακή έκανε σεξ με τον 23χρονο τραγουδιστή MC Kevin και τον τραγουδιστή φίλο του Βίκτορ Φοντενέλε σε σουίτα στον πέμπτο όροφο του ξενοδοχείου «Brisa Barra Hotel», στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Αξίζει να σημειωθεί, πως μόλις τρεις εβδομάδες νωρίτερα ο MC Kevin είχε παντρευτεί στο Μεξικό την 33χρονη δικηγόρο Ντεολέιν Μπετζέρα. Μάλιστα, η ίδια αργότερα όταν ενημερώθηκε για το τι συνέβη, φέρεται να πιάστηκε στα χέρια με την ερωμένη του αδικοχαμένου σταρ.

Το μήνυμα του Νεϊμάρ
Συντετριμμένος από τον θάνατο του φίλου του εμφανίστηκε και ο άσος της Παρί, Νεϊμάρ, ο οποίος μάλιστα πόσταρε στο Instagram ένα screenshot από την τελευταία τους διαδικτυακή συνομιλία, όπου κανόνιζαν να συναντηθούν με την επιστροφή του στην πατρίδα του για διακοπές.
«Είχε μείνει τόσο λίγος χρόνος για να ξαναβρεθούμε», έγραψε περίλυπος ο Βραζιλιάνος αστέρας. «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Μόλις 23 ετών. Δεν έχω λόγια. Απλώς σε ευχαριστώ για την αγάπη σου», πρόσθεσε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη