Θρήνος στον γυναικόκοσμο : Εφυγε από την ζωή στα 59 του ο Nick Kamen


Πέθανε ο Νικ Κάμεν, γνωστός για τη συνεργασία του με τη Levi's και τη σχέση του με τη Μαντόνα. Ήταν 59 ετών.
Ο προστατευόμενος της Μαντόνα και γνωστός για τη συνεργασία του με την εταιρεία ένδυσης Levi's, Νικ Κάμεν, έφυγε από τη ζωή στην ηλικία των 59 ετών.
Η είδηση του θανάτου γνωστοποιήθηκε μετά από πολλά «αντίο» που κατέκλυσαν τα social media, ανάμεσά τους και ένα μήνυμα του φίλου του, Μπόι Τζορτζ.
«Εύχομαι να αναπαυθεί εν ειρήνη ο πιο όμορφος και γλυκός άνδρας, ο Νικ Κάμεν» έγραψε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής Μπόι Τζορτζ.
Ο Νικ Κάμεν άρχισε να γίνεται γνωστός μετά τη συμμετοχή του σε διαφήμιση της Levi's όταν ήταν μόλις 18 ετών. Μάλιστα, εκεί τον «ονόμασαν» Νικ, όνομα που αργότερα κράτησε (σ.σ. το πραγματικό του όνομα είναι Ivor Neville «Nick» Kamen.
 

Στην εμβληματική εκείνη διαφήμιση ο Νικ φαινόταν να βγάζει τα ρούχα του και να τα βάζει το πλυντήριο, ενώ ακουγόταν το κομμάτι «Heard It Through The Grapevine» του Μάρβιν Γκέι.

Αυτή του η εμφάνιση ήταν που τράβηξε την προσοχή πολλών, ανάμεσά τους και η Μαντόνα, η οποία επικοινώνησε μαζί του και στη συνέχεια συνεργάστηκαν για ένα τραγούδι της που είχε γράψει με τον Στίφεν Μπράι.
Η ίδια, το 1986, είχε δηλώσει ότι το «χάρισμα» και η «όμορφη φωνή» του Κάμεν ήταν αυτό που την έκαναν να επικοινωνήσει μαζί του.
Αφού γνωρίστηκαν καλύτερα, η Μαντόνα προσφέρθηκε να αναλάβει το γράψιμο και την παραγωγή του «Each Time You Break My Heart» -το γνωστότερο τραγούδι του Νικ Κάμεν. Επίσης, ανέλαβε και τα δεύτερα φωνητικά.
Τη δεκαετία του '80, μάλιστα, η σχέση των δύο έγινε πρωτοσέλιδο, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι η Μαντόνα απάτησε τον Σον Πεν -με τον οποίο έβγαινε εκείνη την περίοδο- με τον Νικ Κάμεν.

Το παραπάνω ήταν κάτι που η Μαντόνα αρνήθηκε κατ' επανάληψη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη