"Ο Τριαντάφυλλος δεν....πλένεται" !!!


Σε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί, ο Κώστας Παπαδόπουλος ανέφερε ότι ο Τριαντάφυλλος δεν πλένεται συχνά στο Survivor.
Καλεσμένος στην εκπομπή «Σου Κου family» ήταν o Κώστας Παπαδόπουλος. Ο ζαχαροπλάστης του Survivor αναφέρθηκε στην εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο, στη συγκινητική στιγμή της επιστροφής στο σπίτι τους, αλλά και στους πρώην συμπαίκτες του.

Αίσθηση προκάλεσε μια αποκάλυψη που έκανε για τον Τριαντάφυλλο, λέγοντας ότι πλενόταν σπάνια στην παραλία και μόνο όταν τον προέτρεπαν οι συμπαίκτες του. «Πηγαίναμε στη θάλασσα κι εγώ και όλοι οι συμπαίκτες μου βγάζαμε τα ρούχα μας και τα πλέναμε. Ο Ντάφι ποτέ, πολύ σπάνια. Του λέγαμε όλοι ‘’ρε ’σύ πλύνε τα ρούχα σου στη θάλασσα… Άμα δεν του πεις, δεν το κάνει».

Για τον James είπε: 
«Ο James δεν είχε κατηγορήσει κανέναν, δεν έχει βρίσει ποτέ κανέναν, από εκεί φαίνεται το ήθος του. Όταν ήμουν στην κόκκινη ομάδα, από την υποομάδα του Παππά ξεκίνησε όλος ο πόλεμος εναντίον του. Όταν ήρθαν καινούργιοι παίκτες του είπαν ότι ήταν ο πιο μισητός, αυτό πίστευε μέσα, αυτός τώρα κατάλαβε ότι δεν ίσχυε. Φανταστείτε τώρα πόση αγάπη έχει εισπράξει και πως ένιωσε με αυτή την υποδοχή», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας για τον James.

Για τον Νίκο Μπάρτζη είπε: 
«Ο Νίκος είναι ένα αυθεντικό και καλό παιδί, δεν θα αντέξει χωρίς τον James, είναι ένας αυθεντικός φίλος. Έχει και το πρόβλημα υγείας με τα πόδια του, στο συμβούλιο δεν μπορούσε να περπατήσει. Αυτό θα τον οδηγήσει στην αποχώρηση. Θα πάει να βρει τον φίλο του. Ο James θα στεναχωρηθεί αν φύγει ο Νίκος, ήταν μαζί από την πρώτη μέρα».




ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη