Δικαστική "σφαλιάρα" στον Πάνο Καμμένο


Πέρασαν σχεδόν δέκα χρόνια από τότε που ο "φέρελπις" Πάνος Καμμένος έκανε αντιμνημονιακή καριέρα ως πολιτικός αρχηγός με ψέματα και συκοφαντίες, ειδικά κατά της οικογένειας Παπανδρέου.

Η δικαιοσύνη αποδόθηκε, έστω και με μια δεκαετία καθυστέρηση και ο επί τετραετία συγκυβερνήτης και συνεταίρος του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα πλήρωσε την αποζημίωση που του είχε επιβάλει το δικαστήριο για τους "ψεκασμούς" με τα CDS.
Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Δεκέμβρη, μετά από αγωγές που είχαν γίνει από το 2011, το Τριμελές Εφετείο Αθηνών είχε επιδικάσει σε δεύτερο βαθμό αποζημίωση 50.000 συν τους τόκους και τα δικαστικά έξοδα στον Αντρίκο Παπανδρέου, τον οποίο ο κ. Καμμένος είχε καταγγείλει δημόσια για δήθεν εμπλοκή του σε CDS (ασφάλιστρα κινδύνου), με αποτέλεσμα να επωφεληθεί δήθεν από τη χρεοκοπία της χώρας.

Οι δικαστές δικαίωσαν πλήρως τον κ. Παπανδρέου, ενώ αποφάσισαν ότι κάθε φορά που ο κ. Καμμένος επαναλαμβάνει τους ισχυρισμούς του, θα του καταβάλλει 2.000 ευρώ.

Τόσο ο Αντρίκος όσο και ο αδελφός του Γιώργος Παπανδρέου εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την απόδοση δικαιοσύνης και υπενθυμίζουν ότι αντίστοιχες αθλιότητες είχαν γραφτεί και για τη μητέρα τους Μαργαρίτα που υποτίθεται έβγαλε 500 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη