Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 18 Μαΐου, από την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη


Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 18 Μαΐου 2021
Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

Με το ξεκίνημα της μέρας το μυαλό σας θα βρίσκεται σήμερα στο σχόλασμα και την ξεκούραση. Ίσως η ανάγκη για χαλάρωση να υπαγορεύεται από τον καταπονημένο σας οργανισμό. Επικοινωνήστε χαλαρά με τους αγαπημένους σας και κάντε περιπάτους στον καθαρό αέρα. Για εσάς που δεν μπορείτε ωστόσο να εγκαταλείψετε τη δουλειά σας, συνιστάται να εργαστείτε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.



Ταύρος

Κλίμα έντασης και εκνευρισμού θα σας χαλάσει τη διάθεση. Μην επιτρέπετε σε τρίτους να εμπλέκονται στα αισθηματικά σας. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας και δώστε μια δεύτερη ευκαιρία στο ταίρι σας. Η αποστασιοποίηση και η ψυχρότητα σας δεν θα κάνει καθόλου κάλο στη σχέση σας.



Δίδυμοι

Μην τα βλέπετε όλα μέσα από ροζ γυαλιά, γιατί στο τέλος, στην καλύτερη περίπτωση, θα πληγωθείτε. Είναι επίσης πολύ πιθανό, ένα άτομο που το εμπιστεύεστε να σας απογοητεύσει με την συμπεριφορά του. Το βράδυ είναι κατάλληλο για κοινωνικοποίηση, χαλαρή παρέα με φίλους ή μια έξοδος με αγαπημένα πρόσωπα.



Καρκίνος

Η μέρα υπόσχεται μεγάλη δημιουργικότητα και πολλές και ενδιαφέρουσες ιδέες! Πριν δώσετε σάρκα και οστά όμως σε κάποιες από τις ιδέες αυτές, θα ήταν καλό να βεβαιωθείτε ότι είναι εφαρμόσιμες και όχι προϊόν επιστημονικής φαντασίας… Η βραδιά ωστόσο υπόσχεται ηρεμία, εάν καταφέρετε να βγάλετε από το μυαλό σας τα άλυτα προβλήματα σας και ενδώσετε στον ρομαντισμό…



Λέων

Μη δίνετε σημασία στις απαιτήσεις των άλλων και αποφύγετε εκνευρισμούς και εντάσεις. Κοιτάτε την δουλειά σας, γιατί τα άστρα σας ανοίγουν καινούργιους ορίζοντες. Ευνοούνται αποφάσεις που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σας και όλα φαίνεται είναι πολύ θετικά σήμερα απέναντι σας.



Παρθένος

Η μέρα θα σας κάνει αρκετά κοινωνικούς, παρόλο που η άσχημη διάθεση του συντρόφου σας θα σας προβληματίσει αρκετά. Κάντε θετικές σκέψεις και μη αφήνετε την καχυποψία να σας κυριεύσει. Μην αμφιβάλλετε για αυτόν και μην πιέζεστε από την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά ή τις υπερβολές του. Προσπαθήστε επίσης να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της εργασίας σας.


Ζυγός

Μπορεί να υπάρξει σε ένα ρομαντικό ταξίδι ή μια συνάντηση μέρα! Όσοι έχουν ήδη σύντροφο, καλό θα ήταν να αποφεύγουν τις επιπολαιότητες. Το απόγευμα μπορεί να προκύψει ένα ζήτημα με τα οικονομικά σας. Μην προσπαθήσετε να καλύψετε το πρόβλημα με δάνεια ή δημιουργώντας χρέη. Περιορίστε βραχυπρόθεσμα τα έξοδα σας για να εξοικονομήσετε τα χρήματα που χρειάζεστε.



Σκορπιός

Κοινωνικές συναναστροφές θα σας προσφέρουν την χαλάρωση που έχετε απόλυτη ανάγκη για να αποσυμπιεστείτε από τις φορτίσεις τις εβδομάδας που πέρασε. Έχετε παραμελήσει επίσης αρκετό καιρό τώρα το σπίτι σας και είναι η κατάλληλη στιγμή να αφιερώσετε λίγο χρόνο στην τακτοποίηση του προσωπικού σας χώρου.



Τοξότης

Έχετε αρκετά πεσμένη ψυχολογία σήμερα, είστε κακόκεφοι και όλοι και όλα σας φταίνε. Η μέρα όμως θα φέρει και σημαντικές ευκαιρίες… Αδράξτε τις γιατί όσο γρήγορα έρχονται, άλλο τόσο γρήγορα απέρχονται. Κατά την διάρκεια της μέρας θα διαπιστώσετε ότι θα πρέπει να αλλάξετε τακτική, να σηκώσετε τα μανίκια και να αποφασίσετε να στηριχθείτε μόνο στις δυνάμεις σας.



Αιγόκερως

Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν προσπάθειες, πριν φθάσετε στο τελικό αποτέλεσμα. Τα σχέδιά σας ξαφνικά μπορεί να πάρουν μια περίεργη τροπή. Αγχώδεις καταστάσεις ίσως να φέρει η μέρα… Αποφύγετε συναλλαγές κάθε είδους που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στο άμεσο μέλλον. Κάποιες δυσκολίες στο εργασιακό σας περιβάλλον δοκιμάζουν τα νεύρα σας, με την κατάλληλη επέμβαση σας όμως τα χειρότερα αποσοβούνται…




Υδροχόος

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα, μην τα μεταφέρετε στην σχέση σας, γιατί θα βλάψετε και την προσωπική σας ζωή. Ίσως να μην το αισθάνεστε, αλλά λόγω της έντονης και μεγάλης προσπάθεια που καταβάλλατε στον επαγγελματικό τομέα, το μέλλον σας προδιαγράφεται ασφαλές και ευοίωνο.



Ιχθείς

Θα επιθυμούσατε σήμερα να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και να περάσετε λίγες ώρες σε μια σάουνα ή σε μια πισίνα για να χαλαρώσετε ή ακόμη και σε μια εκδρομή στη φύση. Εάν αυτό δεν είναι δυνατό, μπορείτε να πάτε για ένα μασάζ ή να αθληθείτε. Προσπαθήστε να αποφύγετε οποιαδήποτε λεκτική αντιπαράθεση!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη