Η Βάνα Μπάρμπα στηρίζει Πέτρο Φιλιππίδη


Ένα post που έκανε η Βάνα Μπάρμπα στη σελίδα της στο Facebook με αφορμή την υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης έβαλε… φωτιά στα social media το βράδυ του Σαββάτου (15.05.2021).
Ο Πέτρος Φιλιππίδης αντιμετωπίσει βαρύτατες κατηγορίες, για βιασμό αλλά και απόπειρα βιασμού και η Βάνα Μπάρμπα θέλησε να τον υπερασπιστεί.
«Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη… αρκετά πια» έγραψε η ηθοποιός στο Facebook με τα σχόλια να είναι πολλά και οργισμένα για τη στήριξή της στον γνωστό κωμικό ηθοποιό.

Οι αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτησή της έφεραν και ένα δεύτερο post, με τη Βάνα Μπάρμπα να υπερασπίζεται εκτός από τον Πέτρο Φιλιππίδη και αυτό που έγραψε νωρίτερα.

«Έχω εκφράσει την άποψη μου για τους 2 αυτούς σπουδαίους ηθοποιούς (σ.σ. τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Γιώργο Κιμούλη) δεν πιστεύω ότι κάνανε ότι τους κατηγορούν.. δεν μπορεί τόσο φωτισμένοι άνθρωποι από ταλέντο.. να είναι ικανοί για τέτοια συμπεριφορά.. και ακόμα αν δεν συμφωνείτε μαζί μου.. επιτρέψτε μου να λέω τη δική μου αλήθεια.. έτσι όπως πιστεύω μέσα μου.. σας ευχαριστώ» έγραψε.

Και πάλι βέβαια οι αντιδράσεις ήταν οργισμένες…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη