Θεσσαλονίκη : Ποιοι θα μείνουν χωρίς ρεύμα, την Πέμπτη 17/6

 Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στην Θεσσαλονίκη

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.
Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!

17/6/2021 8:00:00 πμ 17/6/2021 12:30:00 μμ 
ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 
Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ 40 ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΟΔΟ ΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΘΕΤΕΣ ΟΔΟΥΣ ΕΠΙ ΑΥΤΗΝ. H ΔΙΑΚΟΠΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΟΙ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ, ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ. ΕΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΛΗΞΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΕΠΙΣΗΣ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΕ ΑΓΩΓΟΥΣ Η ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ. ΌΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΑΝ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΩΤΑ.

17/6/2021 12:00:00 μμ 17/6/2021 3:00:00 μμ 
ΔΗΜΟΣΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 
Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΩ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΣΕΒΙΛΗΣ, ΤΣΑΜΑΔΟΥ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη