Βίντεο ντοκουμέντο, από τη στιγμή που η γυναίκα ρίχνει κάτω δεκάδες ποδηλάτες στον Γύρο της Γαλλίας

Έρευνα για τον εντοπισμό της γυναίκας θεατή του Tour de France, που προκάλεσε εξαιτίας της απρόσεκτης συμπεριφοράς της μία από τις χειρότερες «καραμπόλες» στην ιστορία της διοργάνωσης, έχουν ξεκινήσει οι αρμόδιες Αρχές στη Βρετάνη.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η γυναίκα θεατής που έκλεισε με την πινακίδα τους τον δρόμο σε ποδηλάτες που συμμετείχαν στο πρώτο ετάπ του Ποδηλατικού Γύρου της Γαλλίας, προκειμένου να ποζάρει χαμογελαστή στις κάμερες, προκαλώντας με αυτόν τον τρόπο ένα σοβαρό ατύχημα με αρκετούς τραυματίες, δεν έχει αναγνωριστεί ακόμα. Εάν συλληφθεί, είναι πολύ πιθανό να ασκηθεί δίωξη εις βάρος της για «εσκεμμένη παραβίαση των κανονισμών ασφαλείας και πρόκληση τραυματισμού ατόμων που μπορεί να τα εμποδίσουν να εργαστούν έως και τρεις μήνες».
Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, η ανώτερη ποινή που προβλέπεται από τη γαλλική νομοθεσία για αυτό το αδίκημα είναι ένας χρόνος στη φυλακή και χρηματικό πρόστιμο που αγγίζει τις 15.000 ευρώ.

Το ατύχημα που σημάδεψε το πρώτο ετάπ του Tour de France (όπου νικητής αναδείχθηκε τελικά ο Ζουλιάν Αλαφιλίπ) προκάλεσε χάος στη διαδρομή Μπρεστ - Λαντερνό. Το κακό έγινε όταν μια γυναίκα θεατής, η οποία κρατούσε μια πελώρια πινακίδα και πόζαρε για τις κάμερες, με το κεφάλι της στραμμένο στην αντίθετη πλευρά από εκείνη που έπρεπε, έκλεισε τον δρόμο στους ποδηλάτες και προκάλεσε την «καραμπόλα».
Ι

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη