Σάλος με τις αστειότητες Βελόπουλου στα social media



Σε tweet του, ο Βελόπουλος ανέφερε ότι για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η μητέρα του, έχει λάβει “αποζημίωση” 800.000 ευρώ από το ελληνικό Δημόσιο.

Το γραφείο του Κυριάκου Βελόπουλου επικοινώνησε με την δικηγόρο της οικογένειας Φύσσα, στον οποίο φέρεται να εξήγησε πως η διαχείριση του λογαριασμού του στο Twitter δεν γίνεται από τον ίδιο, αλλά από συνεργάτες του, η ανάρτηση κατέβηκε σχεδόν άμεσα και ότι η θέση του είναι πως σαφώς όλες οι οικογένειες θα πρέπει να λαμβάνουν αποζημίωση από το Δημόσιο.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, μάλιστα,προχώρησε και σε δύο tweet που αναφέρουν:
“Ως διαχειριστές του συγκεκριμένου λογαριασμού αναρτήσαμε προ μηνών ότι η οικογένεια Φύσσα έλαβε αποζημίωση από το ελληνικό δημόσιο, επισημαίνοντας μάλιστα ότι ορθώς έγινε γιατί το εδικαιούτο. Η συγκεκριμένη πληροφορία που διακινείται στο διαδίκτυο, όμως δεν ισχύει. Το tweet αφαιρέθηκε”.

Kαι σε δεύτερο tweet αναφέρει:
“Έγινε χρήση εκ παραδρομής του tweet ​από τον πρόεδρο Κυριάκο Βελόπουλο σε εκπομπή του προ μηνών, ο οποίος επεσήμανε ότι καλώς δόθηκε αποζημίωση η αλήθεια όμως είναι ότι ουδέποτε αποζημιώθηκε από το δημόσιο. Η ανάρτηση έχει γίνει από τους διαχειριστές του”.

Ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνστνατίνος Τασούλας, μόλις έλαβε την επιστολή, επικοινώνησε με την δικηγόρο της οικογένειας, και έλαβε την άδειά της να την κοινοποιήσει στον Κυριάκο Βελόπουλο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη