Πατέρας απήγαγε και σκότωσε τις δύο του κόρες, ενός και έξι ετών, στην Ισπανία


Διαστάσεις τραγωδίας πήρε το θρίλερ απαγωγής δύο παιδιών στην Ισπανία.
Το απόγευμα της Πέμπτης, διασώστες που αναζητούσαν δυο αδερφές, τις οποίες είχε πάρει ο πατέρας τους στα τέλη Απριλίου, ανακάλυψαν το πτώμα το μεγαλύτερου κοριτσιού, της 6χρονης Ολίβια. Βρέθηκε μέσα σε σακ βουαγιάζ, δεμένο σε μια άγκυρα, ένα χιλιόμετρο κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας και περίπου 5 χιλιόμετρα μακριά από τις ακτές της Τενερίφης.

Σε κοντινό σημείο βρέθηκε ένας παρόμοιος αθλητικός σάκος, αλλά ήταν άδειος με τις αρχές να συνεχίζουν την μάταιη όπως φαίνεται, αναζήτηση για την ενός έτους αδερφή της Ολίβιας, Άννα και τον πατέρα των κοριτσιών, Tomás Gimeno. 
Η μητέρα τους, Beatriz Zimmerman, είπε στους αστυνομικούς ότι ο πρώην σύζυγός της είχε τηλεφωνήσει να της πει πως δεν θα έβλεπε ποτέ ξανά τα παιδιά της, αφότου τα πήρε στις 27 Απριλίου.

Ο πατέρας των κοριτσιών είναι ο βασικός ύποπτος στην εξαφάνισή τους. Ολίβια και Άννα θεωρούνται αγνοούμενες από τέλη Απριλίου, όταν ο -επίσης εξαφανισμένος- Tomás Gimeno έστειλε ένα τελευταίο αποχαιρετιστήριο μήνυμα προς τη μητέρα τους με την οποία είχε χωρίσει, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος της πολιτοφυλακής.

Η μητέρα των δύο κοριτσιών δημοσίευσε σε ισπανικά ΜΜΕ μια επιστολή, όπου έλεγε πως ελπίζει ότι ο θάνατός τους «να μην έχει γίνει μάταια. Χάρη σε εκείνες, γνωρίζουμε τι σημαίνει η έμμεση βία», δηλαδή η βία σε βάρος ενός παιδιού για να επιτεθεί κανείς εναντίον μιας γυναίκας, συνεχίζει η δικαστικός, απευθύνοντας έκκληση για την αυστηροποίηση των νόμων «με στόχο την προστασία των παιδιών».



ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη