Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε τη μεγαλύτερη φετινή τάση στα μαγιό


Η θερμοκρασία όλο και ανεβαίνει και έτσι όλο και πιο συχνές γίνονται οι επισκέψεις μας σε παραθαλάσσιες περιοχές κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Είτε προγραμματίζουμε μία σύντομη βόλτα για μπάνιο και ηλιοθεραπεία, είτε μία μονοήμερη και μεγαλύτερης διάρκειας εκδρομή, ένα είναι σίγουρο: Από την εμφάνιση ή την τσάντα μας δεν θα λείπει σε καμία περίπτωση το μαγιό! Όλες, άλλωστε, έχουμε μία μεγάλη συλλογή με ποικιλία σε σχέδια και χρώματα. 
Από μπικίνι και ολόσωμα μέχρι πολύχρωμα με prints και μονόχρωμα με cut-outs, τα μαγιό είναι τα απαραίτητα κομμάτια της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας. Για αυτό και κάθε χρόνο ψάχνουμε εκείνο, που θα ανανεώσει τις εμφανίσεις μας στην παραλία.

Οι τάσεις στα μαγιό για τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν φέρουν μεγάλη ποικιλία με διαχρονικά trends και μοντέρνα να μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας. Ωστόσο, πάντα θέλουμε και λίγη παραπάνω έμπνευση για να αποφασίσουμε στην τελική αγορά του ιδανικού μαγιό και η Κατερίνα Καινούργιου μας την προσέφερε. Η παρουσιάστρια της τηλεοπτικής εκπομπής ''Ευτυχείτε'' έκανε την πιο κομψή εμφάνιση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φορώντας μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα μαγιό.

Το φλοράλ μαγιό που δεν πρέπει να λείπει από την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα
Ο λόγος για το υπέροχο φλοράλ μπικίνι. Πρόκειται για ένα ψηλόμεσο μαγιό, με τιράντες που δένουν στο λαιμό και δημιουργούν ένα υπέροχο σχέδιο. Το print του φέρει τις άκρως καλοκαιρινές αποχρώσεις του μπλε, κίτρινου και πράσινου, ενώ τα λουλούδια πάνω του έχουν ένα διακριτικό μέγεθος, που κάνει το μαγιό ιδανικό για τις επόμενες εμφανίσεις σου στην παραλία!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη