Θεσσαλονίκη : Η πρώτη συναυλία με κόσμο, στην μετά-lockdown εποχή


Το συναυλιακό καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη ξεκινά με τη συναυλία «All that music...» από τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, υπό την μπαγκέτα του μαέστρου Μίλτου Λογιάδη.

Πρόκειται για ένα μουσικό ταξίδι στον κόσμο και τον χρόνο, από το ευρωπαϊκό καμπαρέ του Κουρτ Βάιλ, τις μελωδίες του Κόουλ Πόρτερ, θρυλικά τραγούδια του Τζον Λένον, τις αξεπέραστες συνθέσεις του Νικόλα Πιοβάνι, μέχρι τα αγαπημένα τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι και του Μάνου Λoϊζου. Στο τραγούδι ο Δώρος Δημοσθένους και η Αλεξάνδρα Σιετή και στις ενορχηστρώσεις oι Αντώνης Σουσάμογλου, Λάζαρος Τσαβδαρίδης και Νίκος Πλατύρραχος.

«Ανυπομονούμε όλοι να βρεθούμε σε ανοιχτούς χώρους συναυλιών, να ξαναμοιραστούμε τη συγκίνηση και τη χαρά μιας συναυλίας και σιγά σιγά να κλείσουμε τις πληγές που άφησε μέσα μας η κρίση της πανδημίας. Ξεκινάμε με τη μαγεία της μουσικής και ελπίζω πως σύντομα θα επιστρέψουμε στις κανονικές συνθήκες», δήλωσε η αντιδήμαρχος πολιτισμού και τουρισμού Μαρία Καραγιάννη.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Ιουνίου και ώρα 21:00 στο θέατρο Κήπου. Η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο με προσκλήσεις τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν από το Κέντρο Μουσικής Δήμου Θεσσαλονίκης, Κουντουριώτου 17 στο Λιμάνι, καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες, 10:00 - 13:00 και 17:00 - 19:30.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη