"Δεν μου αρέσουν μόνον άνδρες"


"Δεν μου αρέσουν μόνον οι άνδρες"
H ηθοποιός, που έγινε διάσημη από το ρόλο της ως Σάνσα Σταρκ στο Game Of Thrones, γιόρτασε τον μήνα του Pride με ένα αποκαλυπτικό post.

Η 25χρονη Σόφι Τέρνερ ανάρτησε ένα story στον λογαριασμό της στο Instagram, που έκανε τους θαυμαστές της να αναρωτηθούν ποια είναι τελικά η σeξουαλική της ταυτότητα. 
Στην ανάρτησή της έγραφε διάφορες ατάκες, μεταξύ των οποίων: «Pride month baby», «Move, I am gay» και τέλος το μήνυμα που ξάφνιασε τους πάντες: «Ο χρόνος δεν είναι στρέιτ, ούτε και εγώ».

Η δημοσίευση της δημιούργησε πανικό στον κόσμο του Twitter, ενώ όλοι αναρωτιούνται αν η αγαπημένη τους ηθοποιός είναι τελικά bi-σexual. Το 2019 η Σόφι Τέρνερ είχε κάνει μία αποκάλυψη λέγοντας ότι στο παρελθόν είχε μερικές σχέσεις με γυναίκες, ενώ είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν την ελκύει μόνο το ανδρικό φύλο.
«Όλοι πειραματίζονται. Είναι μέρος της ανάπτυξης. Λατρεύω μία ψυχή, όχι ένα φύλο», είχε δηλώσει η ηθοποιός στο Rolling Stone.
Βέβαια, κανείς δεν ήταν σίγουρος για τις δηλώσεις της μετά και τον γάμο της τον Μάιο του 2019 με τον Τζό Τζόνας. Το ζευγάρι καλωσόρισε το πρώτο του παιδί μάλιστα τον περασμένο Ιούλιο.
H Σόφι Τέρνερ δεν έχει σχολιάσει ακόμα τις εικασίες που γίνονται σχετικά με την eεξουαλικότητά της, αλλά μάλλον είναι ζήτημα ημερών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη