Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 27 Ιουνίου, από την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη


Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 27 Ιουνίου 2021
Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη


Κριός

Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν προσπάθειες, πριν φθάσετε στο τελικό αποτέλεσμα. Τα σχέδιά σας ξαφνικά μπορεί να πάρουν μια περίεργη τροπή. Αγχώδεις καταστάσεις ίσως να φέρει η μέρα… Αποφύγετε συναλλαγές κάθε είδους που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στο άμεσο μέλλον. Κάποιες δυσκολίες στο εργασιακό σας περιβάλλον δοκιμάζουν τα νεύρα σας..

Ταύρος

Προσοχή σήμερα, γιατί μπορεί να δημιουργηθεί μια δυσάρεστη κατάσταση με ανθρώπους που βρίσκονται ψηλότερα από σας στην επαγγελματική ιεραρχία. Με τη διαίσθηση, τη γενναιοδωρία και την ευγένεια που σας διακρίνει, υπάρχει υπόσχεση επιτυχίας των σκοπών σας. Ταξίδια ή περιπέτειες δεν αποκλείονται.

Δίδυμοι

Είστε λίγο χαοτικοί στην σκέψη και στην πράξη σήμερα και αυτό δεν σας βοηθάει καθόλου να διεκπεραιώσετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Ηρεμήστε και βάλτε σε μια τάξη το μυαλό σας. Κατά την σημερινή μέρα σημαντικό είναι να αποφύγετε την πεπατημένη και να αναζητήσετε νέους τρόπους έκφρασης ή χειρισμού των καταστάσεων που θα προκύψουν.

Καρκίνος

Ίσως να μην αισθάνεστε καλά στο εργασιακό σας περιβάλλον λόγω των αντικειμενικών συνθηκών που επικρατούν. Φροντίστε όμως να προσαρμοστείτε, γιατί μια ενδεχόμενη αλλαγή εργασιακής στέγης δεν είναι πολύ πιθανή αυτή τη στιγμή. Στον συναισθηματικό τομέα αναμένεται να τραβήξετε την προσοχή επάνω σας σήμερα και να έχετε πληθώρα επίδοξων ερωτικών συντρόφων.

Λέων

Για μερικούς μεταξύ σας, η μέρα θα φέρει πολύ χαρά και διασκέδαση μέσα από εκδρομές και συναντήσεις. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε νέους φίλους. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να βρείτε στην ομήγυρη σας ομοϊδεάτες ή δυνητικούς συνεργάτες. Σήμερα ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τη επιπόλαιη συμπεριφορά στην επικοινωνία με τους ανθρώπους του αντίθετου φύλου!

Παρθένος

Η μέρα κρύβει παγίδες! Όσοι επιχειρήσουν να "φλερτάρουν" πίσω από την πλάτη του συντρόφου τους, θα πρέπει να γνωρίζουν, ότι οι συνέπειες θα είναι μακροχρόνιες. Οποιαδήποτε εξαπάτηση είναι πιθανό να αποκαλυφθεί σύντομα και αυτό θα προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στην σχέση ή τον γάμο.


Ζυγός

Εκεί που νομίζατε ότι η δουλειά σας έχει βρει τον ρυθμό της και είστε σε καλό δρόμο, η μέρα έρχεται να σας υπενθυμίσει ότι δεν πρέπει να επαναπαυτείτε, γιατί βρίσκεστε μόλις στην αρχή και θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να τα καταφέρετε! Προσοχή στο πορτοφόλι σας σήμερα! Έχετε την προδιάθεση να ξεφύγετε στις δαπάνες σήμερα και καλό θα ήταν να περιοριστείτε στα απολύτως απαραίτητα για να μην θέστε σε κίνδυνο τον προϋπολογισμό σας.

Σκορπιός

Το πλανητικό σκηνικό σας ευνοεί σήμερα να κάνετε όποια επιλογή θέλετε και να στεφτεί με επιτυχία. Αρκεί να εγκαταλείψετε την παθητική και μοιρολατρική στάση, να αποβάλλετε από την σκέψη σας τα όσα δεν σας αρέσουν στην ζωή σας και να σκεφτείτε θετικά, οραματιζόμενοι το μέλλον σας. Αφήστε τις έγνοιες και ανησυχίες κατά μέρος για πράγματα που αντικειμενικά δεν μπορείτε να ελέγξετε και περιορίστε την σκέψη και την δράση σας σε όσα μπορείτε να επηρεάσετε.

Τοξότης

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε σε πιο σημείο είστε ανά πάσα στιγμή σε σχέση με τους στόχους και τις επιδιώξεις σας. Θα πρέπει όμως να είστε ρεαλιστές και ειλικρινείς με τον εαυτό σας στις εκτιμήσεις σας. Γίνετε πιο αισιόδοξοι και δεχτείτε τη συμπαράσταση των φίλων σας. Τολμήστε καινούργιες κοινωνικές συναναστροφές. Από πλευράς υγείας και εργασίας θα σημειωθεί βελτίωση και τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα.

Αιγόκερως

Υπάρχει η υποψία μιας νέας αρχής στον αέρα σήμερα. Μπορεί να είναι μια νέα συνεργασία, μια αλλαγή καριέρας που πλησιάζει ή ακόμη και μια σημαντική αλλαγή στην προσωπική σας ζωή, όπως μια νέα σχέση ή ένας γάμος. Διατηρήστε τις ισορροπίες ανάμεσα στην προσωπική και επαγγελματική ζωή, φροντίζοντας παράλληλα για την καλή φυσική σας κατάσταση και την υγεία σας.

Υδροχόος

Οικονομικές συμφωνίες και συνεργασίες μπορεί να επιτευχθούν εύκολα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να πάρετε αποφάσεις για τις οικονομικές σας υποθέσεις. Μυστικές συμφωνίες, συμβόλαια και επενδύσεις σας περιμένουν. Η μέρα είναι ευνοϊκή να συζητήσετε τις προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες σας.

Ιχθείς

Η μέρα είναι υπέροχη για να αναθερμάνετε την σχέση σας με τα αγαπημένα σας άτομα. Τα προβλήματα σε άλλους τομείς της ζωής σας φαίνεται να επιλύονται, καιρός να ασχοληθείτε και με τις προσωπικές σας σχέσεις. Έχετε την ανάγκη να βρείτε τις ισορροπίες σας μέσα στη σχέση σας. Ρυθμίστε τις υποθέσεις σας με τέτοιο τρόπο ώστε να βρείτε τον χρόνο να το ασχοληθείτε σοβαρά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη