Θεσσαλονίκη : Ποιοι θα μείνουν χωρίς ρεύμα, την Τρίτη 8/6

  Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στην Θεσσαλονίκη

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.
Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!

8/6/2021 8:00:00 πμ 8/6/2021 9:00:00 πμ 
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 
Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΜΥΡΝΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΑΔΡΑΜΥΤΙΟΥ ΚΛΠ.


8/6/2021 8:00:00 πμ 8/6/2021 2:30:00 μμ 
ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 
Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ 40 ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΑΝΑΚΤΟΡΙΟΥ, ΜΥΛΩΝΑ, ΒΥΖΥΗΝΟΥ, ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ, ΚΕΣΣΑΝΗΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΚΛΠ. 
H ΔΙΑΚΟΠΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΟΙ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ, ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ. ΕΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, 
ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΛΗΞΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΕΠΙΣΗΣ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΕ ΑΓΩΓΟΥΣ Η ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ. ΌΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΑΝ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΩΤΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη