Διαζύγιο - εξπρές : Χώρισαν δύο μήνες μετά τον γάμο τους


Πριν από δυο μήνες ανέβηκαν τα σκαλιά του δημαρχείου στην Κόρινθο και όπως όλα δείχνουν ο Στιβ Μιλάτος και η κούκλα σύζυγός του Άννα Παπαϊωάννου, χωρίζουν σύμφωνα με την εκπομπή Happy Day.
Το ζευγάρι παντρεύτηκε μετά από έναν χρόνο σχέσης, με πολιτικό γάμο μέσα στην καραντίνα, με τον Στιβ Μιλάτο να έχει δηλώσει πως στο μέλλον θα ήθελε να κάνει και έναν θρησκευτικό γάμο με την αγαπημένη του.
Ωστόσο, οι διαφορές του ζευγαριού μετά τον γάμο φαίνεται να είναι αγεφύρωτες και έφερε τον χωρισμό. Ο Στιβ Μιλάτος, μάλιστα, έχει σβήσει όλες τις φωτογραφίες της συζύγου του από τα social media.




Σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιώργο Πράσινο, ο Στηβ Μιλάτος εξηγεί πώς κατάφερε να κατακτήσει το ρεκόρ ενός από τους πιο σύντομους γάμους στην ιστορία της εγχώριας showbiz : 

Παντρεύτηκες με την σύντροφό σου Άννα Παπαϊωάννου για να μείνετε για πάντα μαζί ή ήταν ένας ενθουσιασμός, μια νεανική τρέλα;
Όχι, σε καμία περίπτωση δεν θα το έλεγα «νεανική τρέλα» ή «τρέλα». Ήταν η φυσική εξέλιξη μιας όμορφης σχέσης.

Τι σας οδήγησε στον χωρισμό μόλις δύο μήνες μετά τον γάμο;
Θα δώσω τη δική μου εκδοχή. Ενώ ταιριάζαμε απόλυτα σε πολλά πράγματα, δεν καταφέραμε να διαχειριστούμε τις προκλήσεις που προέκυπταν μέσα στην καθημερινότητά μας, π.χ., από τη δουλειά μου ή τη δική της.

Το γεγονός ότι είσαι μοντέλο αλλά και ο τρόπος ζωής σου έπαιξαν ρόλο σε αυτό;
Ίσως να έπαιξε κάποιο μικρό ρόλο στο γενικότερο πλαίσιο, δεν ξέρω. Γενικά, όμως, δεν ζω πλέον όπως στα 20, με ξέφρενους ρυθμούς και πολλά ξενύχτια ή ταξίδια. Ειδικά τον τελευταίο χρόνο, όπως όλοι, αναγκαστικά είμαι σπιτόγατος.

Βγήκε το διαζύγιο;
Ναι.

Πώς είναι οι σχέσεις σου τώρα με την πρώην σύζυγό σου;
Τυπικές.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη