Αγριο φονικό στην Μύκονο


Σε πέντε συλλήψεις προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία του 27χρονου οικοδόμου στη Μύκονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε τέσσερις άντρες αλβανικής καταγωγής στο νησί των ανέμων και σε έναν άντρα αλβανικής καταγωγής στο λιμάνι της Ραφήνας.

Ο τελευταίος άντρας προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης και εγκατέλειψε το νησί με το πρώτο πρωινό πλοίο της γραμμής. Οι αστυνομικοί της Μυκόνου, ωστόσο, τον είχαν ταυτοποιήσει και έτσι οι λιμενικοί τον περίμεναν στο λιμάνι της Ραφήνας, όπου και τον συνέλαβαν.

Το έγκλημα έγινε για ασήμαντη αφορμή. Ο 27χρονος που δολοφονήθηκε είχε οικονομικές διαφορές με άτομο από την αντίπαλη ομάδα. Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι το χρηματικό ποσό για το οποίο είχαν διαφορά ήταν «ασήμαντο» και «ευτελές».

Το χρονικό της υπόθεσης
Η συμπλοκή σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στις 23.00 στην περιοχή Άγιος Φανούριος, συνεπλάκησαν δύο ομάδες Αλβανών τα μέλη των οποίων φέρονται να είχαν μεταξύ τους οικονομικές διαφορές.
Η συμπλοκή έγινε σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας μεταξύ των δύο ομάδων που αποτελούνταν συνολικά από περίπου 15 άτομα. Οι ομάδες αυτές είχαν κλείσει κατά πληροφορίες ραντεβού μέσω κινητών τηλεφώνων.
Στη διάρκεια του περιστατικού ένα άτομο τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι το μέλος της αντίπαλης ομάδας, το οποίο λίγο αργότερα κατέληξε. Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε να μεταβεί στο σημείο, ωστόσο σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση κατέφτασε μετά τον θάνατο του 27χρονου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη