Αεροδιακομιδή με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ, για τον πολυτραυματία Φάνη Χριστοδούλου


Θετικά είναι τα νέα από τις πρώτες εξετάσεις του Φάνη Χριστοδούλου, έπειτα από το τροχαίο που είχε με τη μηχανή του στην Πάρο.

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και μέλος της χρυσής ομάδας του 1987 στο Eurobasket που κέρδισε η Ελλάδα στο ΣΕΦ, υποβλήθηκε σε εξετάσεις στο νοσοκομείο Θριάσιο της Ελευσίνας και τα πρώτα νέα είναι άκρως καθησυχαστικά.

Σήμερα το πρωί στη Νάουσα της Πάρου ο 56χρονος Χριστοδούλου ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή του, όταν έπεσε από αυτήν προσπαθώντας να αποφύγει αυτοκίνητο, με συνέπεια να τραυματιστεί σε αρκετά μέρη του σώματός του και να μεταφερθεί με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ στην Αθήνα.

Ο Φάνης Χριστοδούλου, ο «Μπέμπης» του ελληνικού μπάσκετ, έχει αρκετές κακώσεις στο πρόσωπο, στα χέρια, στα πόδια και στο κορμί του, αλλά το σημαντικό είναι ότι δεν έχει τραυματιστεί ζωτικό όργανο. Να θυμίσουμε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα και με την καρδιά του (είχε νοσηλευθεί τον Νοέμβριο του 2020 στη Σύρο).
Τα τελευταία χρόνια ζει στην Πάρο. Ο ίδιος έχει ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ σε ένα μικρό χωριό, όπου ζει με τη γυναίκα του και τις τρεις κόρες του. Πρόσφατα είχε κατέβει στις εκλογές της ΕΟΚ με τον Παναγιώτη Φασούλα.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη