Η Αστυνομία πυροβόλησε και σκότωσε κανίβαλο που έφαγε 13χρονο αγόρι, στην Μασσαλία


Η Αστυνομία πυροβόλησε και σκότωσε κανίβαλο,  που έφαγε 13χρονο αγόρι,  στην Μασσαλία 
Μια υπόθεση πιθανού κανιβαλισμού συγκλονίζει τη Γαλλία, με θύμα έναν 13χρονο, και βασικό ύποπτο έναν 32χρονο.
Η Αστυνομία πυροβόλησε και σκότωσε τον εν λόγω άνδρα το πρωί της Δευτέρας (19/7). Το όλο σκηνικό ακολούθησε την ανακάλυψη του αποκεφαλισμένου και μερικώς καταναλωμένου κεφαλιού του αγοριού, που βρέθηκε μέσα σε έναν κάδο σε διαμέρισμα που νοίκιαζε ο φερόμενος θύτης.

Οι Αρχές κατέληξαν στο διαμέρισμα του ύποπτου στην πόλη Ταρασόν, έπειτα από έρευνα για την εξαφάνιση του νεαρού αγοριού από ένα κέντρο φροντίδας στη Μασσαλία.

Η Αστυνομία κλήθηκε να μεταβεί στο διαμέρισμα, όταν ένας γείτονας την κάλεσε για να αναφέρει πως είδε κάτι που έμοιαζε με ανθρώπινο σώμα σε μια σακούλα το βράδυ της Κυριακής 18 Ιουλίου. Πράγματι, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πως πρόκειται για ένα πτώμα, από το οποίο έλειπαν κομμάτια από τη σάρκα του, κάτι που οδηγούσε στη θεωρία του κανιβαλισμού.

Ο ύποπτος επέστρεψε στο διαμέρισμα το επόμενο πρωί και προσπάθησε να ξεφύγει από την Αστυνομία με άλμα από στέγη σε στέγη, όπως ανέφεραν οι γείτονες. Τρεις ώρες αργότερα πυροβολήθηκε στην κοιλιά από έναν βοηθό αστυνομικού, την ώρα που προσπαθούσε να σκαρφαλώσει μια πύλη, ανέφερε η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro».
Ο εισαγγελέας Λοράν Γκαμπό (Laurent Gambau) δήλωσε στα ΜΜΕ ότι ο ύποπτος ήταν γνωστό πως είχε ψυχιατρική διαταραχή. Είχε επίσης προηγούμενες καταδίκες για βίαια εγκλήματα. Οι Αρχές τόνισαν ακόμη ότι η υπόθεση βρίσκεται στα προκαταρκτικά της στάδια και αυτήν τη στιγμή μπορούν λίγα πράγματα να ειπωθούν με βεβαιότητα.

Ο Γκαμπό σημείωσε ότι ο νεκρός ύποπτος δεν έχει αναγνωριστεί επίσημα ως δολοφόνος του αγοριού. Παράλληλα, επισήμανε ότι είναι αδύνατο προς το παρόν να επιβεβαιωθεί πως πρόκειται για υπόθεση κανιβαλισμού





ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη