Nεαρός Έλληνας τραγουδιστής, μέλος σπείρας που ανατίναζε ATM


Ο Don Leon, ένας νεαρός και… φέρελπις τράπερ, είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες της σπείρας που ανατίναζε ΑΤΜ με τη μέθοδο του Proflaak.
Πέντε μέλη της εγκληματικής οργάνωσης της σπείρας που χτυπούσε ΑΤΜ Τραπεζών με τη χρήση εύφλεκτων αερίων (μέθοδος PLOFKRAAK ) και εκρηκτικών υλών, στην Αττική και στην περιφέρεια, συνελήφθησαν την Πέμπτη 22 Ιουλίου.
Ο Don Leon, ένας νεαρός τράπερ, είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες, με τον ίδιο να έχει κάνει τα πρώτα του βήματα στο χώρο καθώς δεν είναι αρκετά γνωστός και φαίνεται πως συνδύασε το τραγούδι με την εγκληματική του δράση.
O 26χρονος Νικηφόρος Μπούκλης, έχει γίνει γνωστός ως τράπερ με το όνομα Leon.

Το προφίλ του στο Instagram που μετράει 7.000 ακόλουθους είναι γεμάτο με φωτογραφίες από τη σχετικά άνετη ζωή που έκανε.



“Δεν διάγω πολυτελή ζωή, ήθελα μόνο να ξεχρεώσω τις οφειλές του οριστικού lockdown”. Με αυτά τα λόγια ο τράπερ που κατηγορείται ότι συμμετείχε στις εκρήξεις των ΑΤΜ, δικαιολόγησε στον ανακριτή τα όσα του καταλογίζουν. Κατά την απολογία του, προσπάθησε να εξηγήσει τους λόγους που συμμετείχε στην οργάνωση, ζητώντας συγγνώμη για τις πράξεις του.

Ο κατηγορούμενος από την πρώτη στιγμή που συνελήφθη, θέλησε να μιλήσει στους αστυνομικούς για την υπόθεση, πράγμα που έκανε, χωρίς την παρουσία δικηγόρου. Έτσι και μπροστά στον ανακριτή, επανέλαβε ότι πρέπει να αναλάβει την ευθύνη των πράξεων του, εξηγώντας όμως ότι οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτές δεν ήταν η πολυτελή ζωή, όπως τον κατηγορούν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη