Τραγικός επίλογος στην αναζήτηση της 29χρονης αγνοούμενης


Νεκρή εντοπίστηκε η γαλλίδα τουρίστρια, Βιολέτ Γκιγκανό, τα ίχνη της οποίας είχαν εξαφανιστεί πριν από ακριβώς μία εβδομάδα στα Χανιά. Η 29χρονη εντοπίστηκε στη μέση της διαδρομής που είχε επιλέξει για πεζοπορία σε ένα δύσβατο μονοπάτι. 

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η Βιολέτ Γκιγκανό, είχε ξεκινήσει από τον Κριό και είχε φτάσει περπατώντας στο Ελαφονήσι ενώ επέστρεφε ξανά πίσω για να πάρει το αυτοκίνητό της. 
Στα μισά όμως της διαδρομής που είναι 7,5 με 10 χιλιόμετρα η τουρίστρια έχασε από άγνωστη έως τώρα αιτία την ζωή της, πέφτοντας σε μια χαράδρα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η σορός της βρέθηκε στο σημείο που είχαν επικεντρώσει τις έρευνες οι διασώστες από το πρωί της Τετάρτης. Θυμίζουμε ότι η τύχη της Γκιγκανό αγνοούταν από τις 24 Ιουνίου. 

Η γυναίκα είχε κλείσει δωμάτιο στην Παλαιόχωρα για τις 25 Ιουνίου όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ. Την Τετάρτη οι Αρχές «χτένιζαν» την περιοχή, με εναέριες, θαλάσσιες και χερσαίες επιχειρήσεις, κατά τις οποίες εντοπίστηκε το αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει η 29χρονη στην περιοχή του Κριού στο Σέλινο. Μέσα σε αυτό βρέθηκε μία συσκευή GPS και μία βαλίτσα στο πορτ–μπαγκάζ. 
Το αυτοκίνητο έχει πλέον μεταφερθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο, προκειμένου να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος.



ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη