«Παντρευτήκαμε και η τύπισσα είναι κάθε βράδυ στα μπουζούκια»


Η είδηση του διαζυγίου της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, οι οποίοι αποφάσισαν να χωρίσουν, έπειτα από 22 χρόνια γνωριμίας και 18 χρόνια έγγαμου βίου, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στις 17 Ιουνίου του 2003 και στην πορεία απέκτησε δύο παιδιά: τη Μελίνα στις 8 Φεβρουαρίου 2004 και τον Γιώργο στις 21 Αυγούστου του 2007.

Όπως ήταν αναμενόμενο, από την ώρα που γνωστοποιήθηκε η είδηση του χωρισμού τους υπήρξαν αρκετά σχόλια και αντιδράσεις στα social media. Ανάμεσα σε εκείνους που θέλησαν να πάρουν θέση σε όλο αυτό ήταν και η Ναταλία Γερμανού, η οποία με ανάρτησή της στο Twitter, αναφέρθηκε σε όλα τα διαζύγια των Ελλήνων celebrities τα τελευταία χρόνια.

Ο χωρισμός του ζευγαριού ήταν γεγονός εδώ και λίγους μήνες και, μάλιστα, η πρόσφατη επιτυχία της τραγουδίστριας, με τίτλο «Πέτρα» σε στίχους Νίκου Μωραΐτη και μουσική Γιώργου Θεοφάνους, έμελλε να τον «σφραγίσει». Οι δυο τους μιλούσαν σπάνια δημόσια για την προσωπική τους ζωή, ωστόσο πριν από πέντε χρόνια είχαν «συναντηθεί» στο ραδιόφωνο και συγκεκριμένα στην εκπομπή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή στο Sport Fm.

Τότε η Δέσποινα Βανδή πρωταγωνιστούσε στο μιούζικαλ «Mamma Mia» στο θέατρο Παλλάς, και ο Ντέμης Νικολαΐδης της έκανε on air παράπονα στον αέρα της εκπομπής «Ντεμοτεχνείο» για την έλλειψη χρόνου της. «Αφού δεν βρισκόμαστε ποτέ τι να κάνω… Παντρευτήκαμε και η τύπισσα είναι κάθε βράδυ στα μπουζούκια και φέτος την έχει δει κάθε μέρα στα θέατρα. Άστα θα τα πούμε εκτός αέρα» ακούγεται να λέει στο απόσπασμα ο Ντέμης Νικολαΐδης, με την Δέσποινα Βανδή να του απαντά κάπως αμήχανα «Ετοιμάζω τραπέζι, παρά το γεγονός ότι χάνομαι που λένε κάποιοι….».

Δύο χρόνια περίπου μετά τον γάμο τους, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης είχαν παραχωρήσει συνέντευξη στο Discovery Channel και την εκπομπή, «Rich and Famous». Τότε το ζευγάρι είχε ξεναγήσει το τηλεοπτικό συνεργείο στην πολυτελή του κατοικία στα νότια προάστια και είχε μιλήσει για τη γνωριμία του, τα κοινά τους όνειρα αλλά και την «ανάγκη» τους να ξοδεύουν χρήματα.

Η προβολή της εκπομπής είχε αρνητικό αντίκτυπο και στους δύο, καθώς ο τρόπος που παρουσίαζαν την οικονομική τους άνεση είχε απογοητεύσει αρκετούς. «Όταν μιλήσαμε με τους υπευθύνους μας είχαν πει πως κάνουν αφιερώματα σε ανθρώπους που είναι δημοφιλείς μέσα από τη δουλειά που κάνουν και η εκπομπή λεγόταν "Made in Europe". Αντί για "Made in Europe" είδα μια εκπομπή που λεγόταν "Rich and Famous", μια μονταρισμένη εκπομπή, άλλα αντί άλλων. Είναι δυνατόν να μπούμε εμείς σε τέτοια κατηγορία, όταν το σπίτι δεν ήταν καν δικό μας και το νοικιάζαμε; Ήταν τρομακτικό. Έπαθα σοκ.

Ένας από τους λόγους που μου έκανε πολύ κακό στη γνώμη που σχημάτισε ο κόσμος για μένα ήταν αυτή η εκπομπή. Έλεγα στον Ντέμη "να τους κάνουμε μήνυση" και μου έλεγε: "μην ασχολείσαι, θα ξεχαστεί, μια βλακεία είναι, τόσα λέγονται". Αν είχα καταλάβει το πόσο κακό μου είχε κάνει, θα τους είχα κυνηγήσει κι ας διαφωνούσε ο Ντέμης» είχε δηλώσει αργότερα η Δέσποινα Βανδή στην εκπομπή «Τετ α Τετ».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη