Τζούλια Νόβα : Νέος σύντροφός, επιχειρηματίας και " γνήσιο αρσενικό "



Νέος άντρας έχει μπει στη ζωή της Τζούλιας Νόβα, το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Ονομάζεται Μιχάλης Βιτζηλαίος κι αυτό που μπορεί να διαπιστώσει κανείς με την πρώτη ματιά σε εκείνον είναι ότι δεν έχει καμία σχέση στην εμφάνιση με τον πρώην σύντροφό της, τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου.

Ο νέος άνθρωπος που μπήκε στη ζωή του μοντέλου από την Ουκρανία είναι πολύ γυμνασμένος και ασχολείται σε επαγγελματικό επίπεδο με τα extreme sports, από παρά πέντε και αναρρίχηση μέχρι κανόε καγιάκ.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», έχει και ποσοστό σε beach bar στην Αττική, το οποίο όμως δεν έχει λειτουργήσει τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ το περασμένο καλοκαίρι εργαζόταν στη Σαντορίνη, όπου βρέθηκε κάποια στιγμή και η Τζούλια μετά τον χωρισμό της.



Το φινάλε με τον Μάρκου
Το φινάλε στο πολύχρονο ειδύλλιο του μοντέλου, το οποίο βλέπαμε παλιότερα στον «Τροχό της τύχης», με τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου γράφτηκε τον Ιούνιο, θυμίζοντας κάτι από σίριαλ. Ενώ είχε γίνει γνωστό πως οι δυο τους θα παντρεύονταν στις αρχές του φθινοπώρου, τελικά χώρισαν, με την είδηση να πέφτει σαν κεραυνός στα καλλιτεχνικά στέκια. Αρχικά, εκείνη ισχυρίστηκε ότι ο γάμος τους αναβάλλεται λόγω κορονοϊού, αλλά λίγες μέρες αργότερα ανακοίνωσαν το τέλος της κοινής πορείας τους.

«Εγώ αποχώρησα από τη σχέση. Υπήρχε πίεση» δήλωσε η Τζούλια.
«Όταν κόβεται το σχοινί, είναι δύσκολο να το κολλήσεις, πρέπει να το δέσεις κι εγώ δεν θέλω να δέσω κάτι. Δόθηκε δεύτερη ευκαιρία στην Τζούλια, αλλά δεν την πήρε» έδωσε την απάντησή του ο Γιάννης, ρίχνοντας παράλληλα το «καρφί» του: «Η Τζούλια ασχολείται με extreme sports και είναι κάτι που δεν κάνω εγώ. Αν ασχολείσαι καθημερινά με κάτι άλλο εκτός από τον άνθρωπο που είσαι μαζί, νομίζω ότι είναι αιτία χωρισμού γιατί δεν υπάρχει σεβασμός».

Απαντώντας εκείνη την περίοδο στις έμμεσες βολές του πρώην συντρόφου της, η Τζούλια Νόβα είχε δηλώσει «ελεύθερο κορίτσι», συμπληρώνοντας ότι είναι απλά φίλοι με τον άνθρωπο που κάνουν extreme sports.

Σε κάθε περίπτωση η γνωριμία της εκρηκτικής ξανθιάς με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο έγινε αρκετούς μήνες προτού εξελιχθεί τελικά σε σχέση, καθώς υπάρχουν βίντεο στο Instagram με τους δυο τους σε extreme δράση από τον περασμένο Μάιο. Η ίδια, πάντως, παραδέχτηκε πως υπάρχει νέος άντρας στη ζωή της στα μέσα Αυγούστου, ενώ η πρώτη κοινή κοσμική έξοδός τους με τον Μιχάλη έγινε στα τέλη Οκτωβρίου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη