Προξενιό κατεληξε σε μακελειό, οταν διαφώνησαν οι δυο οικογένειες

Προξενιό κατεληξε σε μακελειό, οταν διαφώνησαν οι δυο οικογένειες 
Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας μετά από πολλές καταγγελίες κατοίκων της Ανθήλης ότι στο χωριό ακούγονταν πυροβολισμοί από την περιοχή που βρίσκεται ο καταυλισμός των Ρομά.

Κάποιοι από τους κάτοικους έκαναν λόγο για ένταση και φωνές που ακούγονταν από τους Ρομά, όμως στη συνέχεια το λόγο πήραν τα όπλα και μάλιστα κάποιοι έκαναν λόγο και για πυροβολισμούς και από καλάσνικοφ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε άγριος τσακωμός μεταξύ δυο οικογενειών ρομά. Στην αρχή υπήρξε φραστική αντιπαράθεση και μετά πιάστηκαν στα χέρια γιατί δεν τα βρήκαν σε... προξενιό.

Στη συνέχεια όμως πήραν τα όπλα και για πάνω από μισή ώρα έπεφταν απανωτοί πυροβολισμοί. Υπάρχουν πληροφορίες για τρεις τραυματίες, δύο άνδρες και μια γυναίκα, οι οποίες όμως δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν.

Το σίγουρο είναι ότι πήγε στα Επείγοντα του νοσοκομείου ένας ρομά τραυματισμένος ελαφρά από σκάγια στο κεφάλι. Επίσης διεκομίσθη και άλλος τραυματίας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στο σημείο βρέθηκε ο ίδιος ο Αστυνομικός Διευθυντής Φθιώτιδας Δημήτρης Φούρλας, ο οποίος είναι επικεφαλής μεγάλης αστυνομικής δύναμης.

Οι πυροβολισμοί σταμάτησαν, ενώ οι κάτοικοι κλείστηκαν στα σπίτια τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη