Θλίψη για τον πρόωρο θάνατο του Χρήστου Μέγκλα


Συγκλονισμένη είναι η Σερραϊκή κοινωνία από την απώλεια του πρώην προέδρου του Επιμελητηρίου Σερρών Χρήστου Μέγκλα.
Άφησε την τελευταία του πνοή  στο σπίτι του με όλους τους δικούς του στο πλευρό του  σε ηλικία 64 ετών ύστερα από μία άνιση μάχη το τελευταίο διάστημα.
Από το πρωί χτες Σάββατο, που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, υπουργοί, βουλευτές, δήμαρχοι, φορείς, σύλλογοι αλλά και εκατοντάδες Σερραίοι έχουν «πλημμυρίσει» τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όλοι τους επισημαίνουν την τεράστια προσφορά του Χρήστου Μέγκλα και την πετυχημένη πορεία του στη θέση του προέδρου του Επιμελητηρίου.

Σε έκτακτη συνεδρίαση του το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Σερρών αποφάσισε την έκδοση ψηφίσματος στο οποίο αναφέρεται: «Το Επιμελητήριο Σερρών τιμά τη μνήμη του τέως Προέδρου, Χρήστου Μέγκλα, που το υπηρέτησε με αφοσίωση από το 2011 έως το 2021. Ο Χρήστος Μέγκλας συνδέθηκε με την ιστορία του Επιμελητηρίου Σερρών και τη λαμπρή πορεία του τα τελευταία δέκα χρόνια, με αποκορύφωμα την ιστορική παραχώρηση του πρώην Στρατοπέδου Κολοκοτρώνη στο Επιμελητήριο Σερρών».

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Ιούλιου στον Ι.Ν. Κωνσταντίνου & Ελένης στο Α΄Νεκροταφείο Σερρών στις 11 π.μ. Η οικογένεια του Χρήστου Μέγκλα με ανακοίνωση της ζητεί αντί στεφάνου, όποιος επιθυμεί να καταθέσει χρήματα στον λογαριασμό του Συλλόγου Γονέων, Φίλων & Κηδεμόνων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Σερρών «Ηλιαχτίδα Σερρών».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη