Ρωσία και Κίνα επιχαίρουν την επικράτηση των Ταλιμπάν

SHARE:Θεαματική αύξηση της επιρροής τους στο Αφγανιστάν αναμένουν οι περιφερειακές δυνάμεις μετά την ταπεινωτική αποχώρηση των ΗΠΑ και την επιστροφή των Ταλιμπάν στην εξουσία μετά από 20 χρόνια.

Μεταξύ των κερδισμένων από τις καταιγιστικές εξελίξεις στο Αφγανιστάν, που προκάλεσαν σοκ στη Δύση, περιλαμβάνονται η Ρωσία, το Πακιστάν και η Κίνα, που έχουν εκδηλώσει τις προθέσεις τους να συνδιαλλαγούν με τους Ταλιμπάν, αν και δεν κρύβουν τις ανησυχίες τους μήπως το Αφγανιστάν μετατραπεί και πάλι σε ασφαλές καταφύγιο για ξένες τρομοκρατικές οργανώσεις, που θα μπορούσαν να εξαπολύσουν επιθέσεις στα εδάφη τους.

Πακιστάν
Από όλες τις γειτονικές χώρες το Πακιστάν εμφανίστηκε το πλέον ικανοποιημένο, όπως φαίνεται κι από τον τρόπο που χαιρέτισε την κατάληψη της εξουσίας από τους Ταλιμπάν, αφού ελπίζει ότι θα ασκεί πλέον μεγαλύτερη επιρροή και θα έχει περισσότερους μοχλούς πίεσης στην Καμπούλ, αποκτώντας έναν ισχυρό περιφερειακό σύμμαχο, που ασπάζεται τις ίδιες ισλαμικές αξίες. «Οι Ταλιμπάν έσπασαν τις αλυσίδες της ψυχικής δουλείας στο Αφγανιστάν», σχολίασε ο πρωθυπουργός του Πακιστάν, Ιμράν Χαν, που έχει τόσο προσωπικούς όσο και πολιτικούς λόγους να θριαμβολογεί για την κατάρρευση της αφγανικής κυβέρνησης. Αλλά και ανώτεροι θρησκευτικοί ηγέτες και στρατηγοί της χώρας γιόρτασαν δημοσίως τη νίκη των Ταλιμπάν, ενώ ο Σιράτζ ουλ Χακ, επικεφαλής του ισλαμικού κόμματος Jamaat-e-Islami (JI) έκανε λόγο σε ομιλία του για μια «ιστορική νίκη επί μιας υπερδύναμης» που θα φέρει στην εξουσία «μια υποδειγματική ισλαμική κυβέρνηση στο Αφγανιστάν».

Το Πακιστάν που διαθέτει μια μακρά, όχι αυστηρά φρουρούμενη συνοριακή γραμμή με το Αφγανιστάν, αποτελεί εδώ και χρόνια καταφύγιο για ηγετικά στελέχη των Ταλιμπάν και των οικογενειών τους, ενώ εκεί εκπαιδεύονται και λαμβάνουν συχνά ιατρική φροντίδα μαχητές τους. Αν και το Πακιστάν αρνείται ότι παρέχει στρατιωτική υποστήριξη στους Αφγανούς Ταλιμπάν κι επιμένει ότι πίεζε για ειρήνευση στις διαπραγματεύσεις των Ταλιμπάν με τις ΗΠΑ στη Ντόχα, πολλοί πιστεύουν ότι βασική του προτεραιότητα ήταν να διατηρήσει με το μέρος του τους Ταλιμπάν. Ωστόσο, δεν λείπουν και εκείνοι που φοβούνται ότι η επιστροφή των Ταλιμπάν στην εξουσία θα δώσει ώθηση και σε ήδη ισχυρές εξτρεμιστικές ομάδες Ισλαμιστών στο Πακιστάν, καθιστώντας τη χώρα πιο ευάλωτη στους τζιχαντιστές.

«Οι Πακιστανοί δεν αντιλαμβάνονται ακόμη τι πρόκειται να τους βρεις», σχολίασε η Πακιστανή δικηγόρος και συγγραφέας Αγιέσα Ιγιάζ Χαν στο Twitter.


Ρωσία
Εμφανή ικανοποίηση με «δόση χαιρεκακίας» προκάλεσε στο Κρεμλίνο η ταπεινωτική αποχώρηση των ΗΠΑ από το Αφγανιστάν, σχολιάζουν διεθνή ΜΜΕ: Πριν από τρεις και πλέον δεκαετίες τα τελευταία άρματα μάχης των Σοβιετικών στο Αφγανιστάν είχαν εγκαταλείψει τη χώρα μέσω της Γέφυρας Φιλίας προς το Ουζμπεκιστάν, την ίδια γέφυρα που χρησιμοποίησαν τα τελευταία 24ωρα και σύμμαχοι των ΗΠΑ Αφγανοί πολέμαρχοι με τους μαχητές τους για να διαφύγουν.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν έχει καταστήσει τη μάχη κατά της τρομοκρατίας βασικό πυλώνα της εξωτερικής του πολιτικής συγκρίνοντάς τη με τη μάχη κατά του ναζισμού. Η Ρωσία έχει δικαιολογήσει τις επεμβάσεις της στη Συρία και τη Λιβύη και τη στήριξή της προς τον Μπασάρ αλ Άσαντ και τον στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ, υποστηρίζοντας ότι αποτελούν ανάχωμα κατά της ανόδου του εξτρεμισμού και κατά του χάους. Ωστόσο, στο μέτωπο του Αφγανιστάν οι πολιτικοί υπολογισμοί του Κρεμλίνου είναι διαφορετικοί καθώς υιοθετεί μια ψύχραιμη realpolitik. Αν και έχει χαρακτηρίσει τρομοκρατική οργάνωση τους Ταλιμπάν η Ρωσία εμφανίζεται έτοιμη να συνδιαλλαγεί μαζί τους εφόσον μπορέσει να διασφαλίσει την ασφάλεια των διπλωματών της και να αποτρέψει επιθέσεις τους στο μαλακό της υπογάστριο, δηλαδή κατά των συμμάχων της στην κεντρική Ασία, όπως το Ουζμπεκιστάν και το Τατζικιστάν.

Ο προεδρικός απεσταλμένος της Ρωσίας, στο Αφγανιστάν, Ζαμίρ Καμπούλοφ άφησε μάλιστα ανοικτό το ενδεχόμενο να αναγνωρίσει η χώρα του την κυιβέρνηση των Ταλιμπάν βάσει της συμπεριφοράς που θα επιδείξουν – κάτι που θα συνιστούσε μεγάλη νίκη για τους Ταλιμπάν, κίνηση που θα έδειχνε ότι η Μόσχα ενδεχομένως να επιδιώξει μεσολαβητικό ρόλο καθώς αποσύρεται η Δύση από το παιχνίδι εκεί. Σημαντικές ως εκ τούτου είναι οι επαφές αυτή την εβδομάδα μεταξύ αξιωματούχων των Ταλιμπάν και Ρώσων απεσταλμένων. Σε περίπτωση που δεν αποδώσουν, ωστόσο, καρπούς η Μόσχα είναι προετοιμασμένη για μεγαλύτερη αστάθεια στην ευρύτερη περιοχή, ένας από τους λόγους που έκανε στρατωτικές ασκήσεις με το Ουζμπεκιστάν και το Τατζικιστάν τον περασμένο μήνα καθώς και γυμνάσια με την Κίνα, την ώρα που οι Ταλιμπάν έσπευδαν να καταλάβουν το Αφγανιστάν.

Κίνα
Αν και το Πεκίνο ένιωθε άβολα με την αμερικανική στρατιωτική εμπλοκή στο Αφγανιστάν, άσκησε δριμεία κριτική στις ΗΠΑ για την «ανεύθυνη» αποχώρησή τους από τη χώρα. Τα τελευταία χρόνια η Κίνα αντιμετώπιζε την παρατεινόμενη παρουσία των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν ως «το μη χείρον», σύμφωνα με τον Άντριου Σμολ της αμερικανικής δεξαμενής σκέψης German Marshall Fund. «Αλλά κρίνοντας από τη συνάντηση του περασμένου μήνα μεταξύ των Ταλιμπάν και του Κινέζου υπ ΕΞ Γουάνγκ Γι, το Πεκίνο φαίνεται ότι ήταν καλά προετοιμασμένο γι’ αυτές τις εξελίξεις, πιθανώς καλύτερα κι από τις ίδιες τις ΗΠΑ», τόνισε.

Κινεζικά κρατικά ΜΜΕ άδραξαν χθες την ευκαιρία να χλευάσουν την αμερικανική εξωτερική πολιτική, αλλά το Πεκίνο χαράσσει πολύ προσεκτικά την τακτική του έναντι του νέου καθεστώτος των Ταλιμπάν, αφού θεωρεί το Αφγανιστάν έναν βάλτο όπου έχουν παγιδευτεί μεγάλες δυνάμεις, από τη Βρετανία και την ΕΣΣΔ μέχρι τις ΗΠΑ. Τα όργανα προπαγάνδας του Πεκίνου αποκαλούν το Αφγανιστάν «νεκροταφείο αυτοκρατοριών» και σίγουρα η Κίνα δεν θέλει να βρεθεί μπλεγμένη. Εξ’ ου κι η πραγματιστική προσέγγιση που επιδεικνύει: «Αυτό που θα μπορούσε να Κάνει η Κίνα είναι να μετάσχει στην μεταπολεμική ανοικοδόμηση του Αφγανιστάν και να παράρσχει επενδύσεις που θα βοηθήσουν τη μελλοντική ανάπτυξη της χώρας», ανέφερε Κινέζος ανώτερος κρατικός αξιωματούχος προ ημερών. Χθες, η εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών, Χουά Τσουνιίνγκ είπε ότι το Πεκίνο χαιρέτισε την υπόσχεση των Ταλιμπάν «να μην επιτρέψουν σε καμία δύναμη να χρησιμοποιήσει εδάφη του Αφγανιστάν για επιζήμιες για την Κίνα ενέργειες» κι εξέφρασε την ελπίδα να εμπλακεί η Κίνα περισσότερο στην ειρηνευτική διαδικασία στο Αφγανιστάν και να παίξει μεγαλύτερο ρόλο στη μελλοντική ανοικοδόμηση και οικονομική ανάπτυξη».

Εδώ και πολλά χρόνια η Κίνα ανησυχεί για τους Ουιγούρους μουσουλμάνους στη δυτική επαρχία Σιντζιάνγκ με το Πεκίνο να απαιτεί από τους Ταλιμπάν να μην παρέχουν φιλοξενία σε ομάδες Ουιγούρων στα εδάφη τους. «Κι αυτός ήταν ο πρωταρχικός λόγος της συνάντησης του Πεκίνου με τον μουλά Μοχάμεντ Ομάρ το 2000 και παραμένει στην κορυφή της λίστας ανησυχιών της Κίνας μετά την κατάληψη της εξουσίας στο Αφγανιστάν από τους Ταλιμπάν», εξηγεί ο Άντριου Σμολ.

Ιράν
Tα ΜΜΕ στο Ιράν βρίθουν από ρεπορτάζ που υποστηρίζουν ότι οι Ταλιμπάν δεν θα προχωρήσουν σε εξαγωγή εξτρεμισμού και δεν θα απειλήσουν κανένα κι ότι η Τεχεράν ανέκαθεν βοηθούσε τον λαό του Αφγανιστάν. Ο Ιρανός αξιωματούχος Αλί Σαμχάνι, επί παραδείγματι, προέβη σε δηλώσεις για τον θετικό ρόλο του Ιράν στο Αφγανιστάν. Οι εξελίξεις προκαλούν μεγάλη ικανοποίηση στην Τεχεράνη, που βλέπει τις ΗΠΑ να εγκαταλείπουν το κατώφλι της και θέλουν να φύγουν οι Αμερικανοί και από το Ιράκ και θα επιχειρήσουν να αξιοποιήσουν το χάος στο Αφγανιστάν για να το επιτύχουν.Απέκτησε e-shop ΔΩΡΕΑΝ

Μέλι Γεωργάκα

Μέλι Γεωργάκα
Αρναία Χαλκιδικής

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ]$type=three$m=0$readmore=hide$va=0$l=0$sn=0$hide=home$c=12

Όνομα

«USNS YUMA» 17 Νοέμβρη 2022 29η Agrotica 2022 6η Δεκεμβρίου ΑΒ Βασιλόπουλος Αγγλία Αγιον Ορος Άγιος Δομήνικος Αγιος Λουκάς Αγιος Μάμας Άγιος Μάμας Αγιος Παΐσιος Άγιος Στυλιανός Άγις Κυνηγόπουλος Αγνή Καλουμένου αγνοούμενες αγνοούμενη αγνοούμενοι αγνοούμενος αγνοούμενος ψαράς Αγορά Μοδιάνο Αγρίνιο αδελφοί Χατζηιωάννου Αδωνις Γεωργιάδης ΑΕΚ αεροδρόμιο Μακεδονία Αεροπλάνο αεροπορικό αεροσκάφος Αθήνα Αθηνά Χρυσαντίδου Αθηνά Ωνάση Αθλητικα Αθλητικά Αιγάλεω Αιγίνιο Αιγυπτος Αίγυπτος αιμοδοσία Αιολικά πάρκα Αϊτή Αιτωλοακαρνανία Άκης Σκέρτσος Αλβανία Αλγερία Αλέκος Φασιανός Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Ταβουλάρη Αλεξάνδρεια Αλεξανδρούπολη Αλέξης Κούγιας Αλέξης Τσίπρας Αλιμος Αλκης Κούρκουλος αλλαγή φύλου Αλλαγή ώρας 2021 Αλμπέρτο Εσκενάζυ Αλμυρός Αλόννησος Αμβρόσιος Αμυνα άμυνα Αμφιλοχία Αμφίπολη Άνα Μπρνάμπιτς αναισθησιολόγος ανάκληση αυτοκινήτου ανάκληση τροφίμου Ανάληψη Αναλώσιμοι 4 Αναξιμάνδρου Ανδραβίδα Ανδρέας Λοβέρδος Ανδρέας Μικρούτσικος Ανδρέας Μπάρκουλης Ανδρέας Φουστάνος Ανδρόγυνο ανεμβολίαστη ανεμβολίαστοι Ανθή Σαλαγκούδη ανθρακωρυχείο Άννα Λιτβίνοβα ανοιχτή επιστολή ΑΝΤ1 Άντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ αντιεμβολιαστής Αντιολισθητικές αλυσίδες Αντώνης Γλου Αντώνης Κανάκης Άνω Σταυρός απαγωγή απατεώνας απατεώνισσα απάτη ΑΠΘ Απλήρωτοι εργαζόμενοι απογραφή Αποζημίωση απόπειρα βιασμού Αποστόλης Τότσικας Απόστολος Γκλέτσος Απόστολος Γκλέτσος Απόστολος Ζερβός αραβόφωνοι Αργεντινή αργία 26ης Οκτωβρίου Αργίες 2022 Αργολίδα Αργυρούπολη Αρετή Χαρτοφύλακα ΑΡΗΣ Αρκαδία Αρναία Αρτα Αρτέμης Σώρρας Αρχαία Ολυμπία Αρχιμανδρίτης αρχιμουσικός ΑΣ ΑΜΕΑ Φίλιππος Θεσσαλονίκης Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας Ασπροβάλτα Ασπρόπυργος Αστεία αστρολογία Αστυνομία Αστυνομικό δελτίο αστυνομικός ασφάλιση ασφαλτόστρωση Ασώματο Αττική Αττική Οδός αττοκτονία αυξήσεις Αυξήσεις μισθών Αυστραλία Αυστρία Αυτοκινητο Αυτοκίνητο αυτοκτονία Αφγανισταν Αφγανιστάν Αφροδίτη Μπάρμπα Αφροδίτη Σκαφίδα Αχαΐα Αχίλλειον Αχλάδι Β' Θεσσαλονίκης Β’ Θεσσαλονίκης Βαγγέλης Κονιτόπουλος Βαγγέλης Μαρινάκης Βαλάντης Βαλκάνια Βάρη Βαρουφάκης Βασίλης Λεβέντης Βασίλης Μπισμπίκης Βασίλης Σαλέας Βασίλισσα Ελισάβετ Βάσω Μπεσκάκη Βεβήλωση Βελβεντό Βέλγιο Βελόπουλος Βενετία βέροια Βέρτης Βιασμός βιαστής βιβλίο βιβλιοθήκες Βιέννη βιτριόλι Βλαχιώτης Βλαχογιάννης Γιώργος Βόλβη Βόλος βόμβα βόρεια προάστια Βούλγαρη Βουλγαρία Βούλγαροι Βραζιλία Βράσταμα Βρέφος βροχές Βύλιζα ΓΑΔΑ Γάζωρος Γαλάζιες Σημαίες Γαλαξίας Γαλάτσι Γαλλία γάμος Γαρδικάκι γενικός γραμματέας ΚΝΕ Γερακαρού Γερμανία Γερμανικός ποιμενικός Γεωργία Γιάνης Βαρουφάκης Γιάννα Αγγελοπούλου Γιάννης Αντετοκούνμπο Γιάννης Βασιλείου Γιάννης Γιώργος Γιάννης Σερβετάς Γιάννης Σπαλιάρας Γιάννης Φλωρινιώτης Γιαννιτσά Γιαουντέ γιατρός Γιούργκεν Κλοπ Γιώργος Ανατολάκης Γιώργος Κυπαρίσσης Γιώργος Κωνσταντινίδης Γιώργος Μακρής Γιώργος Παπανδρέου Γιώργος Τράγκας γκαζάκια Γκάλης Γκάνθερ γκράφιτι γλέντι Γλυκά Νερά Γλυφάδα Γνώμη Γουατεμάλα γουλιανός Γρεβενά Γρηγόρης Πετράκος Γρηγόρης Σαχινίδης Γρηγορίου Λαμπράκη ΓΣΕΕ Γυναικα γυναικολόγος Γωγώ Τσαμπά Δανάη Μπάρκα Δανία δασική πυρκαγιά Δάφνη Δάφνη Ευαγγελάτου Δάφνη Πατακιά ΔΕΗ ΔΕΘ δελτίο καιρού Δενδροπόταμος δενδροφύτευση Δέσποινα Βανδή Δημαρχείο Θερμαϊκού Δήμαρχος Δήμαρχος Ζέρβας Δήμητρα Αγγελοπούλου Δήμητρα Αλεξανδράκη Δήμητρα Ιορδανίδου Δήμητρα Λίανη Δημήτρης Δανίκας Δημήτρης Αθανασίου Τσιβούλας Δημήτρης Αλεξάνδρου Δημήτρης Κεχαγιάς Δημήτρης Κομπατσιάρης Δημήτρης Κουφοντίνας Δημήτρης Παπαδημούλης Δημήτρης Σκαρμούτσος Δημήτρης Φιντιρίκος Δήμος Αριστοτέλη Δήμος Θεσσαλονίκης Δημοσθένης- Δημήτριος Δεσποτίδης Δημοσιογράφος δημοσιοποίηση εγκληματιών δημοσκόπηση Δημοτική Αστυνομία ΔΙ.ΑΣ διάγγελμα διαγραφή διαζύγιο διαθήκη δίαιτα διακοπές διακοπές κυκλοφορίας διακοπέςκυκλοφορίας διακοπή νερού Διακοπή ρεύματος Διαμαντής Γκολιδάκης Διαμαντής Χλωρός διανομέας διάρρηξη διάσημοι Διάστημα Διατροφή Διεθνή διεθνής έκθεση Θεσσαλονίκης διεθνής μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος 2021 Δικαιοσύνη διόδια Διομήδης Διονυσία Κουκίου διπλός φόνος Ρωσίδες Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δολοφονία δολοφονία ταξιτζή Δόμνα Κουντούρη Δόμνα Σαρητσόγλου Δομοκός δορυφορικό ίντερνετ Δούρου Δράμα δρόμος δυστύχημα δύτης δωρεά Εβρος εγκατάλειψη παιδιού Εγκλημα Έγκλημα εγκληματική ομάδα εγκυμοσύνη Εγνατία Οδός Εδεσσα Εθνική Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος Εθνικής Αντιστάσεως Ειρήνη Μούρθου ΕΚΑΒ εκβιασμός Εκκλησία εκλογές Εκλογές 2019 εκπαιδευτικοί εκπαιδευτικός εκπτώσεις έκρηξη Εκτακτο βοήθημα Έκτακτο δελτίο καιρού εκτέλεση εκτέλεση θανατοποινίτη Ελασσόνα Ελενα Γαλύφα Έλενα Γκρέκου Ελενα Παπαρίζου Έλενα Πολυχρονοπούλου Ελενα Ράπτη Ελενα Σαγανά ελέφαντας Ελλαδα Ελλάδα Ελληνας ομογενής Ελληνική Βουλή Ελληνική Επανάσταση Ελληνική πολεμική αεροπορία Ελληνικό Ελληνικό Μουσείο Τεχνολογίας Ελληνικό πολεμικό ναυτικό Ελληνικός Στρατός Ελληνοτουρκικά Ελόν Μασκ ΕΛΤΑ εμβόλια εμβολιασμός εμβόλιο εμπρησμός ΕΜΥ Ένοπλη ληστεία ενυδρείο ΕΝΦΙΑ εξαφάνιση Εξοδος έξοδος ΕΟΔΥ ΕΠΑΛ έπαυλη επεισόδια επενδύσεις επιβατικό αεροσκάφος επιδείνωση καιρού επιδόματα επιδότηση επίθεση σκύλου Επισκοπή επιχειρηματίας Επιχειρησεις Επιχειρήσεις ΕΠΟ Εργασιακά εργατικό δυστύχημα Ερέτρια Εριέττα Κούρκουλου Ερντογάν ΕΡΤ εστιατόριο ΕΤΑΔ Εύα Διβάρη Εύα Μπουντούρη Ευβοία Εύβοια Ευγενία Νιάρχου Εύοσμος εύρεση αγνοούμενης εύρεση ανήλικου Ευρωπαϊκή Ένωση ΕΦΕΤ Έφη Σαρρή Εφης Κακαράντζουλα εφορία Εrasmus Ζαγοράκης Ζάκυνθος Ζενεβιέβ Μαζαρί Ζέρβας Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς Ζοζέ Μπότο Ζόραν Ζάεφ ζώα συντροφιάς ζωγραφική Ζώδια Ζώδια 2022 Ηλεία Ηλέκτρα Νιάρχου ηλεκτρικές συσκευές ηλεκτρονικός πλειστηριασμός ηλεκτροπληξία Ημαθία Ηνωμένο Βασίλειο ΗΠΑ Ηράκλειο Ηρώ Κόβα ΗΣΑΠ Θανάσης Πλεύρης θανατηφόρο τροχαίο Θεανώ θέατρο θείος Θεματοφύλακες του Συντάγματος Θεοφάνεια Θεοφανία Παπαθωμά Θερμαϊκός Θέρμη Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας Θερμοπύλες Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη απάτη θετικό τεστ θράκη Θωμάς Κατσαούνης Θωμάς Παπασταύρου Ιαπωνία Ιασμος Ιάσωνας Μανδηλάς Ίγκεγμποργκ Μπέουχελ Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή Ιερά Μονή Φιλοθέου Ιεράπετρα ιερέας ιερείς Ιερισσός ΙΚΑ Ινδία Ινστιτούτου Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού ΙΟΝΙΟΣ ΑΕ Ιος Ιουνστινιανού Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Ισημερινός Ισλαμιστές Ισμήνη Καλέση Ισπανία Ισραήλ Ιστιαία Ιταλία Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Παλιοσπύρου Ιωάννα Τούνη Ιωάννινα Ιωνικός Νικαίας Καβάλα Καβούρι Καζίνο Ρίου Κάιρο Καιρός κακοκαιρία κακοποίηση παιδιού κακοποίοση γυναικών κακούργημα Καλαμάκι Καλαμαριά Καλαμπάκα κάλαντα Καλιφόρνια Καλλικράτης Καλοχώρι Καματερό Καμερούν Καναδάς κάνναβις καραμπόλα Καρανίκας Καρβέλας καρδίτσα καρκίνος καρκίνος του τραχήλου της μήτρας Κάρολος Παπούλιας Κάρολος Τρικολίδης κάρτα Ελευθερίας Καστοριά Καστράκι καταζητούμενος κατάληψη καταρράκτες κατασκήνωση καταυλισμός Κατερίνα Καινούργιου Κατερίνα Λιόλιου Κατερίνα Παναγοπούλου Κατερίνα Σακελλαροπούλου Κατερίνη κατοικίδια Κατσιμίδη Κάτω Αμίαντος Κάτω Νευροκόπι Κάτω Πετράλωνα Κάτω Τούμπα καυσιμα καυσωνας καύσωνας καφέ καφές καφετέρια κεμπάπ Κεραμωτή Κερατέα Κέρκυρα Κεφαλονιά Κηφισίας και Ακροπόλεως Κιλκίς Κίνα ΚΙΝΑΛ Κινηματογράφος κινητό κινητό τηλέφωνο κλειστοί δρόμοι κλήρωση κλήσεις κλιματιστικά κλινική Κλοντιάνα Τσέλο κλοπή Κοζάνη ΚΟΘ κοινωνια Κοινωνία ΚΟΚ κοκαΐνη Κολινδρός Κολομβία κολυμβήτρια Κολωνός κομμωτής κόντρες κορ Κορδελιό Κορινθία Κόρινθος κοροναϊός Κορωναϊός Κορωπί Κοσμάς Καλογιάννης Κόσμος Κούγιας κρατική ορχήστρα Θεσσαλονίκης Κρεοπώλης Κρήτη Κρίτων Αρσένης κρυπτονομίσματα ΚΤΕΛ ΚΤΕΟ Κύμινα κυνήγι Κυπαρισσία Κύπελλο Ελλάδας Κύπρος Κυριάκος Μητσοτάκης Κωνσταντίνα Αδάμου Κωνσταντίνος Δανιάς Κωνσταντίνος Καζάκος Κωνσταντίνος Μπογδάνος Κωνσταντίνος Τζούμας Κωνσταντίνος Χαμαλέλης Κωνσταντίνου Καραμανλή Κως Κώστας Δόξας Κώστας Κεντέρης Κώστας Παπαχλιμίντζος Κώστας Ραπτόπουλος Κώστας Τσιάρας Κωστής Μαραβέγιας Κωστής Ραπτόπουλος Λαγκαδάς Λαδάδικα λαική αγορά λαϊκή αγορά Λάκης Λαζόπουλος Λάκκωμα Λακωνία Λαμία Λάρισα Λατινοπούλου Λάτσιο Λεσβίες Λέσβος Λετονία Λευκορωσία Λευτέρης Πανταζής λεψφορείο Λεωνίδας Παπαγεωργίου Λεωνίδιο λεωφόρος Κατεχάκη Λεωφόρος Νίκης ληστεία Λητή Λιβαδειά Λιβάδι Ελασσόνας Λίβερπουλ λιμάνι Λιμενικό Σώμα Λιμενικό Ταμείο λίμνη Πολυφύτου λίμνηΠλαστήρα Λίνα Μενδώνη λίφτινγκ ΛΟΑΤΚΙ λογαριασμός ηλεκτρικού ρεύματος λογαριασμός φυσικού αερίου λογοτεχνία Λουκασένκο Λουξεμβούργο Λουτράκι Λοχίας λύτρα μαγειρική Μάγκυ Χαραλαμπίδου Μαγνησία Μαδρίτη μαέστρος μαθητές Μαθράκι Μαϊάμι Μάικλ Μάντσεν Μακεδονία Μάκης Κατμετζόγλου Μακρόν Μάλτα Μανώλης Καντάρης Μαργαρίτης Τζίμας Μαρία Ελένη Λυκουρέζου Μαρία Ιωαννίδου Μαρία Σολωμού Μαρκόπουλο Ηλείας Μαρτίου Μάρω Βαμβουνάκη μάσκα μάσκες Ν95 μάσκες FFP2 Μασούτης ΜΑΤ Μάτι μαχαίρωμα Μεγάλη Βρετανία Μεγαλόπολξ Μέγας Αλέξανδρος μέδουσες ΜΕΘ Μελενίκου μέλι Μέλι Γεωργάκα Μελίνα Μποτέλη Μέμος Μπεγνής Μενεμένη Μενίδι Μένιος Φουρθιώτης Μεξικό ΜΕΡΑ 25 ΜέΡα25 Μέριλαντ μερομήνια Μεσολόγγι Μεσσηνία μετάλλαξη Όμικρον μεταμόσχευση Μετανάστες Μετέωρα Μετρό Μέτσοβο μητροκτονία Μητρόπολη Λαγκαδά Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς Μητροπολίτης Μάνης Χρυσόστομος Μητροπολίτης Μεσσηνίας Μητσοτάκης Μιζούρι Μίκης Θεοδωράκης Μικρό σπίτι στο λιβάδι Μιλάνο Μίλτος Λαζαρίδης Μίλτος Τεντόγλου Μίνα Ορφανού Μισισιπή Μιχαέλα Μιχάλης Βιτζηλαίος Μιχάλης Ζαμπίδης Μιχάλης Ιατρόπουλος Μιχάλης Οικονόμου ΜΜΕ Μολάοι μολότοφ Μονακό Μοναστηρίου Μονή Φιλοθέου Μουσική Μπάιντεν Μπάκινγκχαμ Μπάλλος Μπαλντούμα Μπάμπης Ζαχαρόπουλος Μπαντέρας μπάτλερ Μπέος Μπιλ Γκέιτς. κορωναϊός Μπολόνια μποτιλιάρισμα μπουζούκια Μπουτάρης Μπούφος Μύκονος Μυτιλήνη Ν.Δ. Νάκος Τρυφωνίδης Νάξος Νάουσα Ναρκωτικά Νατάσα Θεοδωρίδου Νατάσα Κουβελά Νατάσα Παζαΐτη Ναύπακτος Ναύπλιο Ναυτιλία ΝΔ Νέα Αγαθούπολη Νέα Αγχίαλος Νέα Δημοκρατία Νέα Ερυθραία Νέα Ευκαρπία Νέα Ζηλανδία Νέα Ζίχνη Νέα Μάδυτος νέα μέτρα Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης Νέα Σκιώνη Νέα Υόρκη Νέα Φώκαια Νεάπολη Νεκτάριος Νέο Ηράκλειο Νεοχωρούδα Νησιά Νιγηρία Νίκαια Νικόλ Μαράκι Νικόλας Παπαπαύλου Νίκος Ανδρουλάκης Νίκος Βέρτης Νίκος Γ. Ζυγογιάννης Νίκος Γαλανός Νίκος Κατσαρός Νίκος Μανιός Νίκος Τσουμάνης Νίνα Φλορ Νορβηγία Νοσοκομείο Νοσοκομείο Γεννηματάς Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» Νοσοκομείο Παπαγεωργίου Νοσοκομείο Παπανικολάου Νότης Σφακιανάκης ντελιβεράς Ντέμη Γεωργίου Ντίμης Κορφιάτης Ντιμίταρ Κοβάτσεφσκι Ντόρα Μπακογιάννη Ντράφι Ξάνθη ξενοδοχείο ξυλοδαρμός συζύγου ΟΑΣΘ οδήγηση οδηγός ταξί οδικό δίκτυο οδός Αμαλίας οδός Ανθέων οδός Λαγκαδά οδός Παπανδρέου οικογενειακή βία οικοδόμοι οικολογία Οικονομία οίκος ανοχής Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος όλα Θεσσαλονίκη Ολγα Γεροβασίλη Όλγα Κεφαλογιάννη Ολλανδία Ολυμπία Οδός Ολυμπιάδα Χαλκιδικής Ολυμπιακοί Αγώνες Ολυμπιακός Ολυμπος ομοφυλόφιλη ομοφυλόφιλος ΟΠΚΕ ορειβάτης Ορμένιο Ορμύλια Ορφέας Ζάχος Ουγκάντα Οφρύνιο Οχάιο Παγκράτι παθολόγος παιδεία παιδοκτονία παιδότοπος Παλαμάς Παλιά παραλία Παλλήνη Παναγιώτης – Ραφαήλ Παναγιώτης Βγενόπουλος Παναγιώτης Κουρουμπλής Παναγιώτης Σουλικιάς Παναγιώτης Ψωμιάδης Πανελλήνιες Πανόραμα Πάνος Καμμένος Παντελής Παντελιάδης Παντελής Τσακίρης ΠΑΟ ΠΑΟΚ Πάολα Παπάγου Πάπας Φραγκίσκος παραδοσιακό τραγούδι παραίτηση παραμονή Χριστουγέννων Πάργα παρέλαση Παρθένα Κουτμερίδου Παρίσι Πάρος πασοκ Πασχάλης Αρβανιτίδης Πάτρα πατροκτονία Παύλος Πολάκης Παύλος Χαϊκάλης πεθερά πείνα Πειραιάς Πέλλα Περαία Πέραμα Περιβάλλον Περιεργα περίεργα Περιστερά Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Περιφερειακή οδός Πετρανά Πέτρος Παπαϊωάννου Πέτρος Φιλιππίδης Πέτσας Πευκοχώρι Πήλιο Πηνελόπη Πιτσούλη Πιερία Πιέρο πισίνα πιστοποιητικό εμβολιασμού Πιστοποιητικό νόσησης πιτ μπουλ πιτόγυρο πλατεία Αριστοτέλους πλατεία Ελευθερίας πλημμύρες πνιγμός Ποδηλάτης ποδηλάτισσα ποδόσφαιρο ποίηση ποινική δίωξη ποινικός κώδικας Πολ Βερχόφεν Πολεμική Αεροπορία πολιτική πολιτικός γάμος πολιτισμός Πολίχνη πόλο Πολυτεχνείο πορείες Πόρος Πόρτο Χέλι Πορτογαλία ποτάμι Πούτιν πρακτορείο ΟΠΑΠ πράσινοι παπαγάλοι πρόγνωση καιρού Πρόεδρος της Δημοκρατίας προπονητής τένις πρόστιμο Πρόσφυγες πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Πρωτοχρονιά Πρωτοχρονιάτικο λαχείο πτήση Πτολεμαΐδα πτώση πτώση από μπαλκόνι πτώση από σκάλα Πυλαία Πύργος Ηλείας πυρκαγιά πυροβολισμοί Πύρρος Δήμας Ράδιο Αρβύλα ράπιντ τέστ Ραφήνα Ρέα Τουτουνζή ρεβεγιόν Ρέθυμνο Ρεντίνα Ρόδος Ροζίτα Σώκου ρομά Ρούλα Ρέβη Ρουμάνα Ρουμάνος Ρούμπεν Σεμέδο Ρύζια Παιονίας Ρώμη Ρωσία Ρωσίδες Σάββας Αναστασιάδης Σάκης Αρναούτογλου σαμουράι Σανταμούρης Σαντορίνη Σαρλίν σαφάρι ΣΕΓΑΣ ΣΕΗ σεισμός Σεμίνα Ψυχογιοπούλου Σερβία Σέρβια Σέρρες σήμερα Σιβηρία Σιμόνα Βιρτζίλι Σίνδος Σινέντ Ο’ Κόνορ Σίντκλεϊ Φερέιρα σκάλες Σκιάθος Σκλαβενίτης Σκόπια Σλοβακία Σνικ σουβλατζίδικο Σουηδία Σοφία Βόσσου Σοφία Μαυρίδου Σοφία Σακοράφα Σοχός Σπύρος Μπιμπίλας Σπύρος Χατζηαγγελάκης Σρι Λάνκα Στάθης Αγγελόπουλος Στάθης Παναγιωτόπουλος Σταθης Σχίζας Σταμάτης Κραουνάκης Σταυρούπολη ΣτΕ στειρώσεις Στέλιος Διονυσίου Στέλιος Νιάκαρης Στέφαν Γέλοβατς Στέφανος Βερλέκης Στέφανος Κασιμάτης Στέφανος Ντούσκος Στέφανος Τσιτσιπάς στρινγκ Στρυμονικός Κόλπος συγκεντρώσεις συζυγοκτόνος Συκιές συλλήψεις σύλληψη Σύμη Συνδέσεις σύνδεσμος οπαδών συνέδριο Συντριβή αεροσκάφους ΣΥΡΙΖΑ Σύρος Σφακιά Σφήκες Σχεσεις Σχέσεις σχολεία Σώρρας Τα Φιλαράκια ταβέρνα Ζιώγα Ταΐς Πινέιρο Τάκης Θεοδωρικάκος ταξί ταξίδι Τάσος Βαλμάς Τάσος Κουράκης Τάσος Ξιαρχό Ταχιάος τένις Τέξας τέχνες Τεχνες-Πολιτισμος Τεχνολογία Τζένη Χειλουδάκη Τζιτζικώστας τζιχαντιστής Τζόκερ Τζόκοβιτς Τζούλη Αγοράκη Τζούλια Αλεξανδράτου Τζούλια Νόβα Τζώρτζης Μονογυιός τηλεόραση Τήνος Τόκιο Τόκυο Τόλης Βοσκόπουλος Τολό Τόνια Σωτηροπούλου Τορόντο Τόσκο Μποζατζίσκι Τούμπα Τουρισμος Τουρισμός τουρίστας Τουρκία Τουρκοκύπριος Τράγκας Τραϊάνα Ανανία τρανς τράπεζα Τριανδρία Τριαντάφυλλος Μηταφίδης Τρίκαλα Τρίπολη τροφική δηλητηρίαση Τροχαία Τροχαίο τσεκούρι Τσεχία Τσιμ Τσιμισκή Τσίπρας Τσιτσιπάς Τυνησία Υγεία υγειονομικοί υπουργός Αμυνας Υπουργός Δημοσίας τάξεως φαγητό Φαίδων Βόβολης φακελάκι Φανή Αγορίτσα Φανή Χαλκιά Φάνης Χριστοδούλου Φάρμα φαρμακοποιός φάρσα Φερεντίνου φθηνά εισιτήρια Φθιώτιδα Φίλιππος Αρβανίτης Φίλιππος Γλύξμπουργκ Φίλιππος Φόρτωμας Φιλίτσα Καλογεράκου Φίλυρο Φλώρινα φοιτητής Φολέγανδρος φονιάς φόνος ΦΠΑ Φρειδερίκος Χόντος φυλακές φυλάκιση Φύση φυσικό αέριο Φώτης Συκαλιάς Φωτογραφια Φωτογραφία φωτογράφος Φώφη Γεννηματά Χαϊδελβέργη Χαλκηδόνα Χαλκίδα Χαλκιδικη Χαλκιδική Χαμόγελο του παιδιού Χανιά Χανιώτη Χαρδαλιάς Χάρης Κοντογιώργης Χαριλάου χασίς χασισοφυτεία χιόνια χιονιάς Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου χιονοπτώσεις Χίος Χολομώντας Χορτιάτης Χουάν Ραμόν Ρότσα Χούλιγκαν Χουσεΐν Ζεϊμπέκ χρέη Χρηστικα Χρηστικά Χρήστος Αντωνιάδης Χρήστος Ιωαννίδης Χρήστος Κιούσης Χρήστος Κυριαζής Χρήστος Λούλης Χρήστος Σπίρτζης Χριστιάνα Χριστίνα Βίδου Χριστίνα κεφάλα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνας Σκέντζιου Χριστούγεννα Χριστουγεννιάτικη ευχή Χριστουγεννιάτικο έλατο Χριστουγεννιάτικο επίδομα Χριστουγεννιάτικο μέρισμα Χρυσηίδα Δημουλίδου Χρυσοχοΐδης Ψητοπωλείο ψιλικατζίδικο Ψινάκης ψύχος Ωραιόκαστρο ωράριο λειτουργίας Ώρες κοινής ησυχίας Aστυνομικα νεα Aegean akazoo Alexandrou Chora Amber allert American Football Ant1 Bachelor party Belh@rra Biden black friday 2021 Camila Marodin cash & carry Celtis australis Champions League Cleo Smith Copernicus cosmote covid 19 covid free CVC Diabolik Don Leon Erdogan eshop espresso F-16 facebook fake news Ferrari Florona Freedom pass Game of chefs Google Helexpo Hellenic Coin Hollywood Hooligans Hyundai IKEA influencer instagram Internet iphone ISIS jewels Jhonson & Jhonson Jumbo Kamilah Chavis Kavala oil Kia Kia EV6 Lamborghini Lia Thomas Lidl Lifestyle Light lockdown Mad Clip Madclip Marina Tower MasterChef 2022 Media Mediterranean Cosmos MEGA Mente Fuerte Mercedes Met Hotel meta Metro Microsoft missing allert Nefeli Luxury Villas Netflix Newcastle United NFL Nova Olembe parking PCR τεστ Pfizer Pink Floyd Power of Love Premier League Quiz rapid test real estate Robert de Niro Roger Waters Ryanair self test self-test selfie Sentinel-2 SKY express slideshow Smartphones social media Sprider Stores Starlink Start Button super league super market Survivor Survivor 2022 Survivor 2023 Teleperformance Greece The Bachelor The Met The Secret Garden Thessaloniki Pride tv twitter vegan video video clip Wolt
false
ltr
item
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!: Ρωσία και Κίνα επιχαίρουν την επικράτηση των Ταλιμπάν
Ρωσία και Κίνα επιχαίρουν την επικράτηση των Ταλιμπάν
Ρωσία και Κίνα επιχαίρουν την επικράτηση των Ταλιμπάν
https://1.bp.blogspot.com/-fV2IvOii1oU/YRtgX9YIxTI/AAAAAAADfCg/S_mvZcfcF3Ia2eU3s0w4LzMQI3oMR6pqACLcBGAsYHQ/w640-h320/Taliban-presidential-office-Kabul-2021-08-15.jpg.webp
https://1.bp.blogspot.com/-fV2IvOii1oU/YRtgX9YIxTI/AAAAAAADfCg/S_mvZcfcF3Ia2eU3s0w4LzMQI3oMR6pqACLcBGAsYHQ/s72-w640-c-h320/Taliban-presidential-office-Kabul-2021-08-15.jpg.webp
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
https://www.olathessaloniki.com/2021/08/Afganistan-rosia-kina.html
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/2021/08/Afganistan-rosia-kina.html
true
65558835043622369
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy