Δολοφονία άνδρα, που κάθονταν σε βεράντα με το παιδί του


Στυγερό έγκλημα έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας σε χωριό στην περιοχή της Μεσαράς στην Κρήτη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, νεκρός από πυροβολισμό παρελήφθη από το ΕΚΑΒ ένας 39χρονος, που μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις.

Η δολοφονία έγινε κοντά στο Πετροκεφάλι, σε ποιμνιοστάσιο όπου διέμενε με την οικογένειά του ο 39χρονος. Το cretalive.gr αναφέρει ότι ο κτηνοτρόφος ενδεχομένως πυροβολήθηκε ενώ καθόταν στη βεράντα του σπιτιού μαζί με το παιδί του.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, ο δράστης φέρεται να έστησε καρτέρι, καθώς η περιοχή είναι σκοτεινή και ερημική, βγήκε από τα χωράφια και πυροβόλησε τον άτυχο άνδρα. Ο 39χρονος φέρει τουλάχιστον τέσσερα τραύματα, όλα στη δεξιά πλευρά, σε μάγουλο, κοιλιακή χώρα, και στο χέρι σε δυο διαφορετικά σημεία.

Εκτιμάται ότι είτε ο δράστης βγήκε από τα δεξιά και τον πυροβόλησε, είτε ότι το θύμα άκουσε κάποιον θόρυβο, γύρισε να δει τι συμβαίνει και δέχθηκε τους πυροβολισμούς.

Οι αστυνομικοί αναζητούν όποια στοιχεία θα μπορέσουν να βοηθήσουν στην εξιχνίαση της δολοφονίας.
Η σφαίρα βρήκε τον άτυχο άνδρα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να επέλθει ακαριαία ο θάνατος. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, πριν από λίγο καιρό είχε υποβληθεί μήνυση εις βάρος του, για ένα περιστατικό.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες ήταν περισσότεροι από ένας, και ότι οι άγνωστοι- οι οποίοι ήταν κρυμμένοι σε ελαιώνες- πυροβόλησαν εναντίον του πέντε φορές περίπου. Η σύζυγός του φέρεται να απουσίαζε εκείνη την ώρα.

Ο Νίκος Μ. ήταν πατέρας δύο παιδιών και ήταν γνωστός στην ευρύτερη περιοχή με το παρατσούκλι του, το οποίο προέρχεται από την Ελληνική μυθολογία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη