Έφυγε από την ζωή ο θρυλικός Τσάρλι Γουότς, επιτομή του cool και μέγας ρόκερ


Σήμερα απεβίωσε ο θρυλικός ντράμερ, Τσάρλι Γουότς, του βρετανικού ροκ συγκροτήματος «The Rolling Stones», σε ηλικία 80 ετών.
Thema Insights
Ήταν μέλος του θρυλικού συγκροτήματος από το 1963 και η ήρεμη δύναμη που διατηρούσε την ισορροπία στους κόλπους του
Την πιο δύσκολη στιγμή της εμβληματικής καριέρας τους καλούνται να διαχειριστούν οι Rolling Stones  καθώς είναι αναγκασμένοι να πορευτούν πλέον χωρίς τον ντράμερ τους αλλά και συνοδοιπόρο τους, για περισσότερο από μισό αιώνα, στη μουσική και τη ζωή, τον Τσάρλι Γουότς που έφυγε από τη ζωή , σε ηλικία 80 ετών. Η επίσημη ανακοίνωση του θανάτου του σκόρπισε παγκόσμια θλίψη και συγκίνηση στον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και στους απανταχού θαυμαστές της θρυλικής μπάντας που κατάφερε να νικήσει το χρόνο και που, δυστυχώς, από δω και στο εξής δεν θα είναι ποτέ όπως παλιά.

Ο εκπρόσωπος του συγκροτήματος, Μπέρναρντ Ντόχερτι, δήλωσε την Τρίτη ότι ο Γουότς «αναπαύθηκε με ηρεμία σε νοσοκομείο του Λονδίνου νωρίτερα σήμερα έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του».

Ο Ντόχερτι δήλωσε: «Ο Τσάρλι ήταν ένας αγαπημένος σύζυγος, πατέρας και παππούς και επίσης ως μέλος των The Rolling Stones ένας από τους μεγαλύτερους ντράμερ της γενιάς του».





















ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη