Το Big Brother κάνει πρεμιέρα αύριο, Κυριακή


Influencers, τραγουδίστριες, μοντέλα, επιχειρηματίες, αγρότες και ένας παρ' ολίγον... ιερέας θα διεκδικήσουν το έπαθλο των 100.000 ευρώ 

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που ο «Μεγάλος Αδελφός» θα ανοίξει τις πόρτες του νέου του σπιτιού, η αγωνία κορυφώνεται για το ποιοι θα είναι οι 14 παίκτες που θα διεκδικήσουν φέτος το μεγάλο έπαθλο αξίας 100.000 ευρώ.

Το Big Brother κάνει πρεμιέρα αύριο, Κυριακή, στις 21:00 και οι συντελεστές του υπόσχονται έναν δεύτερο κύκλο γεμάτο εκπλήξεις, ανατροπές, ευρηματικές δοκιμασίες και απαιτητικές αποστολές. Στην πρεμιέρα του πρώτου BIG BROTHER LIVE, κοντά στον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα θα βρίσκεται και η Αφροδίτη Γραμμέλη με τον εύστοχο σχολιασμό της.

Το αναβαθμισμένο Captain’s Room και τα προνόμια που το συνοδεύουν θα είναι το μεγάλο δέλεαρ σε εβδομαδιαία βάση για τους παίκτες, που περιλαμβάνουν συναρπαστικά νέα πρόσωπα από διάφορους επαγγελματικούς κλάδους, όπως τραγουδιστές, δημοσιογράφους, influencers, μοντέλα, αγρότες και επιχειρηματίες.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη