Συνελήφθη ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας άντρα, που κάθονταν στο μπαλκόνι με την κόρη του, στη Μεσαρά της Κρήτης


Συνελήφθη ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας άντρα που κάθονταν στο μπαλκόνι με την κόρη του, στη Μεσαρά της Κρήτης
Πριν καν περάσουν 24 ώρες από την άγρια δολοφονία του 39χρονου κτηνοτρόφου στη Μεσαρά της Κρήτης, το έγκλημα εξιχνιάστηκε. Δράστης είναι ο εργάτης που δούλευε στο κτήμα του, ο οποίος και ομολόγησε.

Ενας Ρουμάνος που εργαζόταν για λογαριασμό του 39χρονου στη Μεσαρά είναι, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το cretalive.gr, ο  δολοφόνος του.

Ο δράστης, φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του, ενώ σύμφωνα με αστυνομικούς κύκλους φέρεται να επικαλέστηκε ως κίνητρο της δολοφονίας αφενός οικονομικούς λόγους και αφετέρου ότι το θύμα του συμπεριφερόταν βίαια. 

Ο καθ' ομολογία δολοφόνος είχε εμφανιστεί αρχικά ως μάρτυρας του εγκλήματος, λέγοντας ότι άκουσε τους πυροβολισμούς, βγήκε να δει τι συνέβαινε και οι δράστες πυροβόλησαν και προς το μέρος του. Η ιστορία που παρουσίασε όμως, δεν έπεισε τους αστυνομικούς, και στη διάρκεια της ανάκρισης έπεσε σε αντιφάσεις και τελικά ομολόγησε τη δολοφονία. 
Ο Νίκος Μπιτσακάκης ή Λαέρτης όπως ήταν το παρατσούκλι του, έπεσε νεκρός από τα πυρά του άνδρα που του είχε στήσει ενέδρα έξω από το σπίτι που διατηρούσε δίπλα στο ποιμνιοστάσιο του.
Το θύμα, βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του όταν δέχτηκε 5 πυροβολισμούς από κυνηγετικό όπλο τραυματίζοντας σε πρόσωπο, κοιλιακή χώρα και άνω άκρα, μπροστά στα έντρομα μάτια της ανήλικης κόρης του.



ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη