Αυτοκτονία ο θάνατος του διοικητή Αστυνομικού τμήματος


Λύνεται το μυστήριο στην Ερέτρια γύρω από τον θάνατο του διοικητή του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, Παναγιώτη Μπακούτη.
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για το θάνατο του διοικητή του αστυνομικού τμήματος της Ερέτριας, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός με μια σφαίρα στο κεφάλι από συναδέλφους του χθες το βράδυ (26-08-2021).

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, η σφαίρα η οποία διήλθε από το δεξιό του κρόταφο προέρχεται από το υπηρεσιακό του όπλο, το οποίο βρέθηκε δίπλα του μέσα στο αυτοκίνητο του. Οι άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής που έχουν σπεύσει από χθες στον τόπο του εγκλήματος συνεχίζουν την έρευνα, με το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας να αποκλείεται.

Ο 30χρονος αστυνομικός είχε παντρευτεί πριν δέκα ημέρες, ενώ τον περασμένο Ιούνιο είχε γίνει πατέρας. Σύμφωνα με τις έως τώρα έρευνες δεν έχει αφήσει κάποιο σημείωμα, ενώ όπως αναφέρουν κοντινά του πρόσωπα δεν έδειχνε να τον απασχολούσε κάτι.

Ο αξιωματικός είχε φύγει από την υπηρεσία του στις τρεις χθες το μεσημέρι. Από εκείνη τη στιγμή και μετά τα ίχνη του είχαν χαθεί με την σύζυγο του να ψάχνει ανεπιτυχώς να τον εντοπίσει. Τελικά εντοπίστηκε νεκρός, λίγο μετά τις εννέα χθες το βράδυ από συναδέρφους του σε κοντινό σημείο από το αστυνομικό τμήμα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη