Νίκος Οικονομόπουλος : Επιπλοκές παρουσίασε η υγεία του τραγουδιστή, που νοσεί από κορωναϊό

Νίκος Οικονομόπουλος : Επιπλοκές παρουσίασε η υγεία του τραγουδιστή, που νοσεί από κορωναϊό
Ο Νίκος Οικονομόπουλος, νοσηλεύεται στον "Ευαγγελισμό", καθώς, όπως έγινε γνωστό, νοσεί από κορωναϊόκαι παρουσίασε επιπλοκές.

Συγκεκριμένα, ο 37χρονος τραγουδιστής, ο οποίος δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κορωναϊού, παρουσίασε επιπλοκές της ασθένειας και ειδικότερα πνευμονολογικά προβλήματα και έτσι κρίθηκε ότι έπρεπε να εισαχθεί άμεσα στο νοσοκομείο. Προς το παρόν δεν έχει κριθεί απαραίτητο να μπει στην Εντατική και νοσηλεύεται σε απλή κλίνη covid του νοσοκομείου.

Πώς κόλλησε κορωναϊό ο Νίκος Οικονομόπουλος
Ο Νίκος Οικονομόπουλος, γύρισε προ ημερών από τις διακοπές του στη Μύκονο και αρχικά παρουσίασε ήπια συμπτώματα του ιού. Έκανε τεστ και αφού βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, παρέμεινε σε καραντίνα σπίτι του.
Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες η υγεία του παρουσίασε επειδείνωση, καθώς είχε έντονη δυσκολία στην αναπνοή και κρίθηκε αναγκαίο να νοσηλευτεί. O τραγουδιστής παρακολουθείται στενά από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ συνεχίζει να παρουσιάζει δύσπνοια και είναι εμπύρετος.
Ο Νίκος Οικονομόπουλος, που δεν έχει κάνει το εμβόλιο κατά του Covid-19, φαίνεται πως πλήρωσε ακριβά τις διακοπές του στη Μύκονο, σε ένα νησί που βρίσκεται στο "κόκκινο" με σημαντική διασπορά του κορονοϊού από την έναρξη της τουριστικής περιόδου έως και σήμερα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη