Θεσσαλονίκη : Χάος στους δρόμους από το ξαφνικό μπουρίνι


«Εσπασε» το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης, από τις κλήσεις για συγκρούσεις και εκτροπές οχημάτων, μετά από τη νεροποντή που ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη. Στη Λεωφόρο ΟΧΙ, στον Κέδρινο Λόφο ένα όχημα ξέφυγε από την πορεία του, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί ο οδηγός.

Εκτροπή οχήματος έχει αναφερθεί και στην Περιφερειακή Οδό, στον Κ12, στην έξοδο για Θεσσαλονίκη. Παράλληλα υπάρχει εκτροπή οχήματος και μέσα στο τούνελ, στο ρεύμα προς τα δυτικά, ενώ τουλάχιστον τρία οχήματα παραμένουν ακινητοποιημένα σε διάφορα σημεία της οδού.
Τρία τουλάχιστον είναι τα περιστατικά συγκρούσεων με μικρές υλικές ζημιές σημειώθηκαν στην Περιφερειακή Οδό. Την ίδια ώρα τροχαίο ατύχημα με ελαφρύ τραυματισμό έχει αναφερθεί και στην οδό Λαγκαδά. Τα πληρώματα της Τροχαίας και οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ έχουν σπεύσει στα σημεία.

Παράλληλα επικρατεί έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση επικράτησε και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στην Περιφερειακή Οδό, από το ύψος της Πυλαίας, μέχρι και το ύψος της Τούμπας. Στο «κόκκινο» είναι κεντρικές οδοί, όπως Τσιμισκή, Λεωφόρο Νίκης και Εγνατία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη