Η "Ντόντα" βγάζει στο «σφυρί» 406 σημεία του σώματος της


Η "Ντόντα" βγάζει στο «σφυρί» 406 σημεία του σώματος της
Πολωνή τραγουδίστρια βγάζει τον εαυτό της σε... δημοπρασία στο διαδίκτυο, πουλώντας ψηφιοποιημένα κομμάτια του εαυτού της σε NFTs, στα οποία περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων τα χείλη της, τις θηλές, αλλά και το σημείο G.

Πρόκειται για την δημοφιλή τραγουδίστρια Ντορότα Ραμπτζέβσκα -γνωστή ως Ντόντα- η οποία αποφάσισε να βγάλει χρήματα από το διαδίκτυο σκανάρωντας 406 διαφορετικά σημεία του σώματός της σε 3D, προσφέροντας έτσι ποικιλία για κάθε γούστο.

Η εταιρεία «Fanadise», που έχει αναλάβει την πώληση των NFTs της, είπε σε ανακοίνωσή της: «Τώρα οι θαυμαστές της θα μπορούν να γίνουν κάτοχοι τουλάχιστον ενός από τα 406 μοναδικά σημεία της Ντόντα. Θα μπορούν να απολαύσουν είτε την αριστερή της πατούσα, είτε κάποιο από τα δάχτυλά της, το αριστερό της στήθος, ακόμη και το καθηλωτικό της χαμόγελο».


Οι τιμές ξεκινούν από 145 δολάρια για τα πιο κοινά σημεία του σώματός της, ενώ τα πιο περιζήτητα μπορούν να φτάσουν το ποσό των 73.000 δολαρίων.
Η πρωτοφανής κίνηση της Ντόντα φέρνει κυριολεκτικά την επανάσταση στα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, αφού γίνεται ο πρώτος άνθρωπος παγκοσμίως που πουλά -και μάλιστα με το αζημίωτο- τον εαυτό του στον χώρο των NFTs.
«Στόχος μου είναι να ενισχύσω τη σύνδεση των διασήμων με τους θαυμαστές τους, να μπορούν να τους "αγγίξουν" διανοητικά, και φυσικά με τον τρόπο που εκείνοι θέλουν», δήλωσε η Ντόντα. «Αγαπώ τα τρισδιάστατα σημεία μου, μπορούν να με φέρουν πιο κοντά με τους ανθρώπους», συνέχισε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη