Ποια ζώδια δεν ταιριάζουν καθόλου στον έρωτα



Υπάρχουν συνδυασμοί ζωδίων που, αστρολογικά μιλώντας, δεν θα έκαναν χωριό. Εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου που αν, από λάθος της συμπαντικής τάξης, βρεθούν σε μια σχέση το αποτέλεσμα προμηνύεται εκρηκτικό.

Τα χαρακτηριστικά καθενός από τα 12 ζώδια είναι εκείνα που συνθέτουν το εκρηκτικό εκείνο μείγμα που θα έκανε τη σχέση τους με συγκεκριμένους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου καταστροφική.

Διαβάστε παρακάτω ποιοι εκπρόσωποι δεν ταιριάζουν με το ζώδιό σας και κρατήστε την πληροφορία... προς κάθε μελλοντική χρήση.




ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί είναι καλύτερο να μένουν μακριά από Ιχθύς και Καρκίνους. Καθώς τα «ψαράκια» είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα, η ωμή φύση του Κριού μπορεί να αποτελέσει μεγάλη πρόκληση για εκείνους.

Αντίστοιχα, και οι Καρκίνοι ενδέχεται να νιώσουν προσβεβλημένοι από την ευθύτητα ενός Κριού. Και τα δύο ζώδια ενδεχομένως να νιώσουν μια στιγμιαία έλξη για την αποφασιστικότητα του Κριού, όμως σύντομα θα καταλάβουν πως τα κριάρια δεν κάνουν συμβιβασμούς: είτε πας με τα νερά τους, είτε όχι!




ΤΑΥΡΟΣ

Ένας Ταύρος θα ήταν καλό να κρατηθεί μακριά από τους Λέοντες. Τα λιονταράκια αποζητούν συχνά την αμέριστη προσοχή του άλλου, θέλουν να γίνονται συνεχώς αποδέκτες κομπλιμέντων και έτσι να τονώνουν το «εγώ» τους.




Έλα όμως που ένας Ταύρος δεν είναι διατεθειμένος να διώξει τον προβολέα μακριά από τον ίδιο του τον εαυτό; Άσε που ένας Ταύρος θα θελήσει πολύ σύντομα να διαφυλάξει την ιδιωτικότητα και την ηρεμία του, κάτι που μπορεί να τρελάνει έναν Λέοντα, κοινωνικό και εξωστρεφή από κούνια.




ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι δεν θα έκαναν χωριό με τους μυστηριακούς Σκορπιούς. Μπορεί να εντυπωσιάζονται στην αρχή από όλο αυτό το πάθος που τους περιβάλλει, σύντομα όμως ένας Δίδυμος θα νιώσει να πνίγεται από το βάθος των συναισθημάτων ενός Σκορπιού.

Ένας Δίδυμος μένει στην επιφάνεια των πραγμάτων, την ώρα που ο Σκορπιός αποζητά να βουτήξει όλο και πιο βαθιά στην προσωπικότητα του άλλου, γεγονός που θα οδηγήσει αναπόφευκτα στον χωρισμό.




ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας Καρκίνος θα πρέπει να έχει το νου του για τους Υδροχόους. Καθώς και οι δύο εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου απολαμβάνουν να προσέχουν τους ανθρώπους γύρω τους, στον υπερθετικό βαθμό, μια σχέση μεταξύ τους θέτει δεκάδες προβλήματα. Ο Καρκίνος θα νιώθει πάντα πως έρχεται δεύτερος μέσα στη σχέση, την ώρα που ο Υδροχόος αδυνατεί να δείξει κατανόηση όταν ένα πρόβλημα δεν έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, κατά τη γνώμη του.


ΛΕΩΝ

Ο Λέων δυσκολεύεται πολύ να... τακιμιάσει με τους Αιγόκερους. Οι τελευταίοι είναι φανατικοί της παράδοσης και λάτρεις της συνήθειας, που είναι ιεροτελεστία στην καθημερινότητά τους. Έτσι, θα προσπαθήσει να βάλει τα δυο πόδια του Λέοντα σε ένα παπούτσι και όταν συνειδητοποιήσει πως είναι δύσκολο να κρατήσει το θηρίο στο κλουβί, θα αντιδράσει


Ένας ανικανοποίητος Αιγόκερως λειτουργεί σαν βρεγμένο πανί στο ζώδιο της φωτιάς, στερώντας το κέφι, το μπρίο και την ενέργεια του Λέοντα. Το αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό, καθώς είτε που θα σβήσει η φωτιά, είτε που θα λαμπαδιάσει την ήρεμη ζωή του Αιγόκερου.


ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Οι Παρθένοι δεν τα βρίσκουν εύκολα με τους Τοξότες. Ακόμη και ο πιο συγκαταβατικός Παρθένος θα εξαγριωθεί πολύ γρήγορα με την έλλειψη συναίσθησης του Τοξότη, ειδικά σε ό,τι αφορά την ακαταστασία, τη συνέπεια και την επιμονή σε μια προσπάθεια.

Μιλάμε ουσιαστικά για δύο αντίθετους πόλους και παρότι ένας Παρθένος εκτιμά αρχικά την καλλιτεχνική, ανοιχτή φύση ενός Τοξότη, γρήγορα αυτή θαμπώνει μπροστά στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του.


ΖΥΓΟΣ

Αν και ο Ζυγός, που ζυγίζει καλύτερα από κάθε άλλο ζώδιο τις καταστάσεις, θα μπορούσε ιδανικά να ταιριάξει με όλους, η κατάρα του θα ήταν μια σύνδεση με έναν Παρθένο. Αυτή η ελαφρότητά του, η τάση του να αεροβατεί δεν μπορεί να γίνει ανεκτή από έναν τακτικό και εμμονικό με την ασφάλεια Παρθένο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν και πολλοί πιστεύουν πως το ιδανικό ζωδιακό ταίρι του Σκορπιού είναι ένας Ταύρος, το μόνο που έχουν κοινό τα δύο ζώδια είναι η ανάγκη για αφοσίωση και σταθερότητα. Ωστόσο, είναι η αναποφασιστικότητα του Ζυγού και η διαρκής ανάγκη για αθώο φλερτ που μπορεί να κάνει έναν Σκορπιό να εκραγεί.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Για έναν εξωστρεφή, περιπετειώδη Τοξότη, η πιο δύσκολη εξίσωση σε μια σχέση ακούει στο όνομα Αιγόκερως. Οι τελευταίοι δεν είναι σε καμία περίπτωση οι ιδανικότεροι ως συνοδοιπόροι στο ταξίδι της περιπέτειας που διαρκώς επιζητούν. Έτσι, ο Τοξότης θα σπαταλήσει πολύ χρόνο να αλλάξει έναν Αιγόκερω, σε σημείο που ο τελευταίος θα εξαφανιστεί εις αναζήτηση ενός πιο συμβατού ερωτικού συντρόφου.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο αυστηρός Αιγόκερως δεν μπορεί να υπομείνει τον κοινωνικό, ελαφρόμυαλο Δίδυμο. Μιλάει πολύ, αλλάζει συνέχεια γνώμη και άποψη για τα πράγματα, κάτι που θα οδηγήσει τους κερασφόρους σε απόγνωση. Οι Αιγόκεροι θέλουν να ξέρουν ποια είναι η επόμενη κίνησή τους και σίγουρα δεν είναι καλοί στις αλλεπάλληλες αλλαγές στη ζωή τους, όπως οι Δίδυμοι.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας Υδροχόος θα δεινοπαθήσει αν ποτέ πέσει στα δίχτυα ενός Σκορπιού. Αν ποτέ συμβεί το αδιανόητο, να καταφέρουν οι δύο αυτοί να ερωτευτούν, αυτό δεν μπορεί να καταλήξει σε μακροχρόνια σχέση. Οι Υδροχόοι ζητούν αέρα, ελευθερία και μπορεί να αντιδράσουν έντονα όταν ένας Σκορπιός απαιτήσει δέσμευση.


ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες δυσκολεύονται να κάνουν χωριό με Ζυγούς και Διδύμους. Μπορεί ως εκπρόσωποι του νερού να γνωρίζουν πώς να ακολουθούν το ρεύμα, ωστόσο προτιμούν την ηρεμία και την ησυχία από τη βοή ενός υπερβολικά κοινωνικού και εξωστρεφούς ζωδίου, όπως οι Ζυγοί και οι Δίδυμοι. Άσε που κανείς από τους δύο τελευταίους δεν θα είναι σε θέση να διαχειριστεί την πλημμύρα συναισθημάτων που πνίγει μια σχέση, όταν πληγώνεται ένας Ιχθύς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη