Αλέξης Παππάς : Ποιος είναι ο νέος Ελληνας "Bachelor"


Θέλει να γνωρίσει την μία και μοναδική γυναίκα που θα κερδίσει την καρδιά του και θα του αλλάξει τη ζωή

Γοητευτικός, απρόβλεπτος, αλλά και έτοιμος να ζήσει την περιπέτεια του έρωτα, o Αλέξης Παππάς είναι ο νέος Bachelor. Θέλει να γνωρίσει την μία και μοναδική γυναίκα που θα κερδίσει την καρδιά του και θα του αλλάξει τη ζωή!

Ποιος είναι ο Αλέξης Παππάς;
Ο Αλέξης Παππάς μετρά 35 χρόνια ζωής και κατάγεται από τη Βόρεια Ήπειρο. Ο ίδιος ήρθε στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά του σε πολύ μικρή ηλικία. Σε παλιότερη συνέντευξή του στο People είχε δηλώσει για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, όταν αποκάλυψε τον τόπο καταγωγής του:

“Εμένα με ενόχλησε το ότι σε παλαιότερη συνέντευξη που έκανα, ενώ τόνιζα ότι είμαι από τη Βόρεια Ήπειρο, δόθηκε έμφαση στην αλβανική καταγωγή. Εγώ το είπα με περηφάνια. Ανήκω σε μια μειονότητα ελληνική, η οποία παλεύει καθημερινά να διατηρήσει τα ήθη και τα έθιμα της Ελλάδας ζωντανά εκεί. Είμαι από τη Βόρεια Ήπειρο, είμαι περήφανος και με θεωρώ τυχερό που περπάτησα στην ηλικία των τεσσάρων στα χιονισμένα βουνά σε μια ουρά ανθρώπων για να περάσουμε τα σύνορα. Ανάμεσά μας ήταν παιδιά που πέθαιναν κι εγώ έζησα“.

Στην ηλικία των 18 ετών ο Αλέξης Παππάς αποφασίζει να σπουδάσει ηλεκτρολόγος – ψυκτικός αλλά πολύ γρήγορα κάνει στροφή στην καριέρα του και ξεκινάει την ενασχόλησή του με το modeling. Η τότε σύντροφός του, ούσα σίγουρη για τις δυνατότητές του και την εντυπωσιακή εξωτερική του εμφάνιση, τον παρότρυνε να γίνει μοντέλο, γεγονός που κατάφερε να κάνει με επιτυχία.

Ο Αλέξης Παππάς ταξίδεψε στο εξωτερικό και συνεργάστηκε με μερικά από τα πιο γνωστά brands της βιομηχανίας της μόδας. Η μία φωτογράφιση διαδεχόταν την άλλη ενώ εξίσου καλή ήταν και η πορεία του στις πασαρέλες. Μάλιστα, ο ίδιος “δάνεισε” το σώμα του στον Αντόνιο Μπαντέρας, ώστε να το χρησιμοποιήσει στη διαφήμιση για το τότε καινούργιο του άρωμα.

Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο Αλέξης Παππάς ξεκίνησε δειλά – δειλά τα πρώτα βήματά του στο χώρο της υποκριτικής. Ο ηθοποιός συμμετείχε στα “Δίδυμα Φεγγάρια” ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η συνεργασία του με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου στο παιχνίδι “Κάνε Παζάρι”.

Για την ενασχόλησή του με την υποκριτική, ο ίδιος είχε αποκαλύψει ότι η πρόταση για τα “Δίδυμα Φεγγάρια” προέκυψε μετά την εμφάνισή στο βιντεοκλίπ της Άννας Βίσση για το τραγούδι “Για σένα”.

Λίγα χρόνια αργότερα, ο Αλέξης Παππάς δέχτηκε πρόταση από τον Ανδρέα Γεωργίου προκειμένου να συμμετάσχει στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ “8 Λέξεις”. Στη συνέχεια, ο Αλέξης Παππάς βρέθηκε στο πλατό του “Just the 2 of us” και μοιράστηκε τις φωνητικές του ικανότητες με τους τηλεθεατές, έχοντας στο πλευρό του τη Χριστίνα Σάλτη. Ωστόσο η πορεία τους στο παιχνίδι ήταν σύντομη.

Από εκεί, ο ηθοποιός έφτιαξε τη βαλίτσα του και ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του Survivor, στο οποίο παρέμεινε για τέσσερις μήνες. Η παρουσία του στο Survivor ήταν έντονη, αφού πολλές ήταν οι φορές που ο ίδιος υπήρξε πρωταγωνιστής διενέξεων αλλά και δημιουργός εντάσεων.

Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο Survivor μεγάλος ήταν ο ντόρος που δημιουργήθηκε για την προσωπική ζωή του. Ο Αλέξης Παππάς μπήκε στο παιχνίδι δεσμευμένος, έχοντας δει την τότε σύντροφό του, Alessia Demetz, μία και μοναδική φορά. H γοητευτική γυναίκα “έλιωνε” από έρωτα για τον ηθοποιό, γεγονός που εξομολογούταν στις συνεντεύξεις της, και περίμενε πως και πως τη στιγμή που οι δυο τους θα συναντηθούν ξανά.

Αμέσως μετά την αποχώρησή του από το Survivor, ο Αλέξης Παππάς ταξίδεψε στο Ντουμπάι ώστε να συναντήσει την Alessia Demetz, με κοινές φωτογραφίες τους να βλέπουν τα φως της δημοσιότητας. Οι δυο τους μπορεί να ήταν full in love και να αντάλλαζαν δημοσίως μεγάλα λόγια, όμως η φθορά στη σχέση τους δεν άργησε να έρθει. Ο Αλέξης Παππάς έθεσε σε προτεραιότητα την επαγγελματική ζωή του και έτσι η σχέση του με την Alessia Demetz έληξε άδοξα.

Πλέον, 21 γυναίκες διεκδικούν μια θέση στην καρδιά του Αλέξη Παππά, με τους fans του “The Bachelor 2” να περιμένουν πως και πως την πρεμιέρα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη