Mediterranean Cosmos : Χαμόγελα για την ραγδαία ανάκαμψη



Ανάσα για τα εμπορικά της Lamda: Eχοντας υποστεί μεγάλες απώλειες λόγω της πανδημίας, τώρα ο τζίρος στα καταστήματα εντός των τριών malls της Lamda (The Mall, Golden Hall και Mediteranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη) ανακάμπτει και οδεύει προς τα ιστορικά υψηλά επίπεδα του 2019 (περίπου 10-15% χαμηλότερα έναντι του 2019). 

Η συνολική επισκεψιμότητα στα εμπορικά κέντρα, κατά την περίοδο επανεκκίνησης, κατέγραψε σημαντική αύξηση έναντι της αντίστοιχης περιόδου το 2020 (Ιούλιος: +5%, Αύγουστος: +22%), ενώ η εταιρεία -εν μέσω της κρίσης της πανδημίας- διαπραγματεύτηκε νέες ή προχώρησε σε ανανεώσεις συμβάσεων εμπορικής συνεργασίας με ‘’οικονομικούς όρους που ίσχυαν προ της κρίσης της πανδημίας’’, όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές. 

Ως προς τις επενδύσεις των καταστηματαρχών στα malls: Η Zara έκανε από το Golden Hall το ντεμπούτο για το νέο παγκόσμιο concept store με το νέο κατάστημά της των 3.200 τ.μ. Σημειώστε πως επίσης 3.200 τ.μ. είναι το νέο κατάστημα Public/Media Markt στο ίδιο εμπορικό κέντρο, ενώ πριν από τα Χριστούγεννα θα ανοίξει το κατάστημα «νέας γενιάς» IKEA στο The Mall Athens, επιφάνειας 2.200 τ.μ


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη