Συνελήφθη ανεμβολίαστη υγειονομικός, μέλος των "Αυτόχθονων Ελλήνων Ιθαγενών"


Πήγαινε κανονικά στη δουλειά της παρά το γεγονός ότι είχε τεθεί σε αναστολή, αλλάζοντας μάλιστα και την κλειδαριά των γραφείων που εργάζονταν, πριν αποφασιστεί η αργία της.

Η 51χρονη ανεμβολίαστη φυσικοθεραπεύτρια του Δήμου Μινώα Πεδιάδας Ηρακλείου Κρήτης είχε κλειδωθεί μέσα στο ΚΑΠΗ Αρκαλοχωρίου και αρνείτο να αποχωρήσει, παρά τις εκκλήσεις του αντιδημάρχου που τη μήνυσε.

Όπως είχε αναφέρει το Cretapost.gr, προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση και χρειάστηκε τελικά η συνδρομή της αστυνομίας και του αρμόδιου εισαγγελέα προκειμένου η 51χρονη να απομακρυνθεί από τον χώρο όπου είχε αλλάξει και τις κλειδαριές.


Σύμφωνα, μάλιστα, με τις ίδιες πληροφορίες, η 51χρονη υποστηρίζει ότι δρα με τη βούλα των… Αυτόχθονων Ελλήνων Ιθαγενών!
H  γυναίκα είχε προσπαθήσει με κάθε τρόπο να κλείσει την είσοδο του χώρου στον οποίο βρισκόταν, προκειμένου να μην μπορέσουν να εισέλθουν οι αστυνομικοί. Μάλιστα είχε κολλήσει στα τζάμια χαρτιά που έγραφαν ότι η δουλειά της είναι... άσυλο και καλούσε αστυνομία και εκπροσώπους του δήμου να φύγουν.

Τελικά όμως κατάφεραν να μπουν μέσα στο κτίριο και να την συλλάβουν. 
Πάντως, η επίκληση της ιδιότητας «αυτόχθων ιθαγενής»  παραπέμπει και στον πατέρα που χθες προκάλεσε επεισόδια σε σχολείο της Θεσσαλονίκης, αφού το έγγραφο που επέδωσε είχε σφραγίδα «Έλληνες αυτόχθονες ιθαγενείς», ενώ συνολικά η επιχειρηματολογία του παρέπεμπε μεν σε άνθρωπο που είχε λάβει «συμβουλές», αλλά δεν τις είχε εμπεδώσει, αφού σε μια τέτοια περίπτωση θα γνώριζε ότι πρόστιμο δεν μπορεί να επιβάλει πολίτης, αλλά δημόσια αρχή , ενώ δεν νοείται μήνυση για οποιοδήποτε ποσό, αφού πρόκειται για ποινική και όχι αστική διαδικασία. 
Αυτό που προβληματίζει τις Αρχές είναι οι καθοδηγητές πίσω από το ντόμινο των επεισοδίων, τόσο σε σχολεία, όσο κατά γιατρών, αλλά και σε υπηρεσίες που υπάλληλοι, εκ των αρμοδιοτήτων τους υποχρεούνται να εμβολιασθούν. 
Μετά τη σύλληψή της αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, υπεξαίρεσης και παραβίασης των μέτρων προστασίας για τον κορονοϊό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη