Σώθηκε πέφτοντας από τον 9ο όροφο, πάνω σε αυτοκίνητο



Τύχη βουνό είχε ένας 31χρονος άνδρας στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ καθώς έπεσε στο κενό από τον ένατο όροφο κτιρίου, προσγειώθηκε σε μία σταθμευμένη BMW και σώθηκε. Σύμφωνα με τη New York Post το περιστατικό έγινε το πρωί της Τετάρτης (10:20 τοπική ώρα). Σύμφωνα με την Christina Smith ο άνδρας μετά την πτώση του σηκώθηκε, το χέρι του κρεμόταν στο πλάι και ρωτούσε ουρλιάζοντας «τι συνέβη».
«Άκουσα ένα μεγάλο μπαμ. Στην αρχή δεν πίστεψα ότι ήταν άνθρωπος», είπε η Smith. «Το πίσω παράθυρο του αυτοκινήτου μόλις - έσκασε. Τότε ο άνδρας σηκώθηκε και άρχισε να ουρλιάζει. Το χέρι του ήταν κρεμασμένο κάτω», πρόσθεσε. «Τότε φώναξα "ω θεέ μου". Ήμουν σοκαρισμένη. Ένιωθα ότι ήμουν σε ταινία», τόνισε ακόμη. «Σκέφτηκα ότι σώθηκε επειδή φορούσε ένα βαρύ παλτό», υποστήριξε ακόμη. Η αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού κάλεσε τις πρώτες βοήθειες ενώ τραβούσε και βίντεο από το συμβάν.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Kimberly Wallace-Scalcion ο άνδρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Μάρτυρες αλλά και εργαζόμενοι του κτιρίου από το οποίο έπεσε ο άνδρας στο κενό δήλωσαν πως δεν δούλευε εκεί. Ο 31χρονος αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία ταυτότητάς του στους αστυνομικούς και η ταυτότητά του προς το παρόν παραμένει άγνωστη.


«Έσκασε στον ουρανό του αυτοκινήτου και στη συνέχεια βρέθηκε στο έδαφος. Προσπαθούσε να σηκωθεί αλλά ο κόσμος του έλεγε να μείνει κάτω. "Δεν ξέρεις πόσο μπορεί να έχεις τραυματιστεί" του έλεγαν», δήλωσε ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας.

«Έμεινε στο έδαφος μέχρι να φτάσει η αστυνομία και το ασθενοφόρο. Έλεγε συνέχεια "αφήστε με ήσυχο, θέλω να πεθάνω". Το χέρι του ήταν σπασμένο και είχε τις αισθήσεις του», συμπλήρωσε. «Ήθελε να πεθάνει αλλά ο Θεός είχε άλλα σχέδια», είπε ακόμη ο μάρτυρας. Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Kimberly Wallace-Scalcion οι έρευνες της αστυνομίας δεν εντόπισαν κάτι ύποπτο γύρω από το περιστατικό.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη