Δωρεάν σύνδεση φυσικού αερίου για όλους τους κατοίκους, όπως εξήγγειλε και επίσημα ο Δήμαρχος της Μεγαλόπολης


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Μεγαλόπολης ο Δήμαρχος Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος σε δηλώσεις του, την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου, σχετικά με την σύνδεση της πόλης με το έργο του φυσικού αερίου, έκανε λόγο για σημαντική ημέρα για την Μεγαλόπολη.

Είναι μέρα επιτυχίας για τις προσπάθειες και τους κόπους μας. Είναι μέρα ικανοποίησης και υπερηφάνειας για την δημοτική αρχή και για μένα προσωπικά σαν δήμαρχο Μεγαλόπολης, είπε και πρόσθεσε ότι το θέμα φυσικό αέριο ολοκληρώθηκε. Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα ΕΣΠΑ που περιμέναμε τόσο καιρό.

Ευχαρίστησε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στον σχεδιασμό αυτό. Δίνοντας λεπτομέρειες είπε ότι το ύψος του προγράμματος είναι 12 εκατ. ευρώ. 
"Έτσι καλύπτεται το τμήμα εσωτερικών συνδέσεων για τα σπίτια της Μεγαλόπολης. Κόστος για τους συμπολίτες μας, μηδέν. Το είπαμε, το παλέψαμε, το καταφέραμε. Μπορεί να μπήκαν πολλά εμπόδια με προσφυγές για την ακύρωση του έργου. Όμως τελικά το πετύχαμε, είπε και συμπλήρωσε ότι: Η Μεγαλόπολη είναι η πρώτη πόλη στην Πελοπόννησο που παίρνει φυσικό αέριο και η πρώτη πόλη στην Ελλάδα που οι κάτοικοι της δεν θα πληρώσουν ούτε ένα ευρώ για να συνδεθούν. 
Και δεν θα πληρώσουν ούτε για το κεντρικό δίκτυο που κατασκευάζεται αυτή την στιγμή, ούτε για τις συνδέσεις των κατοικιών τους.
Πρέπει όλοι να κάνουμε αίτηση για σύνδεση" τόνισε ο Δήμαρχος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη