Θυμα του κορωναϊού, 46χρονος ανεμβολίαστος Βορειοελλαδίτης

Θυμα του κορωναϊού, 46χρονος ανεμβολίαστος Βορειοελλαδίτης
Συντετριμμένος ο πρώην δήμαρχος Αβδήρων, Βασίλης Τσολακίδης από το θάνατο του αγαπημένου του εξαδέλφου Νεκτάριου Δερμεντζόγλου μιλά για το πώς νικήθηκε ο άτυχος πατέρας δύο παιδιών από την covid-19 και βύθισε στο πένθος τους οικείους του αλλά και ολόκληρη την κοινωνία της Ξάνθη.

Όπως λέει ο Βασίλης Τσολακίδης, νοσεί και ο ίδιος από κορωναϊό αλλά τα συμπτώματά του είναι ήπια, καθώς είναι εμβολιασμένος.

"Του έλεγα του Νεκτάριου: «Πήγαινε να κάνεις το εμβόλιο αλλά αυτός τίποτα. 
Ήταν ένας γλυκύτατος άνθρωπος, καλοσυνάτος και άνθρωπος της Εκκλησίας. Είχε πίστη στο Θεό και νόμιζε ότι θα τα καταφέρει με τον ιό χωρίς το εμβόλιο. Δυστυχώς δεν με άκουσε κι άφησε τα δύο παιδάκια του ορφανά. Είναι άτιμος αυτός ο ιός. 
Είμαι 24 μέρες με κορωναϊό, έχω χάσει σχεδόν 4 κιλά, δεν έχω δυνάμεις αλλά το περνάω στο σπίτι μου. Αν δεν ήμουν εμβολιασμένος , τώρα θα είχα φύγει κι εγώ από τη ζωή. Στην αρχή, ο Νεκτάριος όταν νόσησε παρέμεινε στο σπίτι, στη συνέχεια επιδεινώθηκε η κατάστασή του και διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Να προσέχει ο κόσμος γιατί είναι ένας ύπουλος ιός που θερίζει ζωές", είπε  στο ο Βασίλης Τσολακίδης.

Ο 46χρονος ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην κοινωνία της Ξάνθης. Ήταν ιδιοκτήτης συνεργείου μοτοσικλετών και πατέρας δύο παιδιών.
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη