Συνελήφθη για δολοφονία το τραβεστί Αμάντα



Συνελήφθη τραβεστί για δολοφονία γυναίκας, πριν 7χρόνια

Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα του 11ου Ανακριτή Αθηνών ως προσδιορισμένος δράστης ανθρωποκτονίας σε βάρος γυναίκας, η οποία κατέληξε στο Νοσοκομείο, κατόπιν άγριου ξυλοδαρμού.

Η άτυχη 35χρονη Καλλιόπη Κ., μεταφέρθηκε (14/11 2014) από την οδό Σπ.Τρικούπη 3-5 στα Εξάρχεια, στο Γενικό Κρατικό Αθηνών. Μετά από πενθήμερη νοσηλεία (19/11 2014) κατέληξε στα βαρύτατα τραύματά της.

Μαρτυρίες απέδιδαν ως δράστη, τραβεστί που έκανε πιάτσα στη Συγγρού με τα ονόματα Γεωργία, ή Στεφανία, ή Αμάντα, ωστόσο αν και αναζητήθηκε δεν είχε εντοπισθεί. Από την Εισαγγελία εκδόθηκε στα στοιχεία του Μπ.Στ. ένταλμα σύλληψης.

Όπως αναφέρει το πλήρωμα της ΕΛΑΣ το μεσημέρι της Τετάρτης (06/11) εντόπισε άνδρα ο οποίος κρίθηκε ύποπτος και προσήχθη στο ΤΑ Εξαρχείων. Κατά την εξακρίβωση των στοιχείων του, ταυτοποιήθηκε ο καταζητούμενος και προσδιορισμένος δράστης της δολοφονίας σε βάρος της Καλλιόπης Κ. και συνελήφθη. Όπως διακριβώθηκε, ο ηλικίας σήμερα 53ετων Μπ.Στ., πριν το 2014 είχε απασχολήσει σε υποθέσεις ναρκωτικών.
Με μεταγωγή (07/10) οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Εφετών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Νεότερη Παλαιότερη