"Φίλος" κυριών με 300 ευρώ την ώρα ή 3 χιλιάρικα την βραδιά

SHARE:


Το όνομα του Τζέικ Ράιαν και τα χρόνια του τριάντα τρία. Τυπικά είναι «ελεύθερος», το τηλέφωνό του δέχεται ωστόσο ανελλιπώς μηνύματα από τις πλούσιες «φίλες» του, που πληρώνουν έως και 3,000 ευρώ για τη συντροφιά του. Ο γεννημένος στη Μεγάλη Βρετανία συνοδός πολυτελείας, ο οποίος παλαιότερα εργαζόταν στον κλάδο των πωλήσεων, αποκάλυψε πρόσφατα στην «Daily Mail Australia» ότι αντάλλαξε τον μισθό των 300 ευρώ την εβδομάδα για 300 ευρώ την ώρα ως «εργάτης του έρωτα», με τα παρακάτω λόγια:

«Μόλις το δοκίμασα και είδα τα χρήματα που κέρδιζα είπα πως ήταν καιρός να αλλάξω επαγγελματικό τομέα και να γίνω συνοδός πολυτελείας… Υπάρχουν πολλές γυναίκες που δεν χαίρονται τον έρωτα, δεν είναι ικανοποιημένες από τους άντρες που συναντούν και θέλουν να ζήσουν κάτι καλύτερο. Γιατί να μην είμαι εγώ αυτός που θα τους το προσφέρει;». Όσο για τις πελάτισσες του; Αντιπροσωπεύουν όλες τις γκάμες των ηλικιών (από είκοσι έως εξήντα έτη) αλλά και των επαγγελμάτων (από στελέχη επιχειρήσεων μέχρι συνοδοί πολυτελείας)…

Επτά χρόνια μετά και με πάνω από 11.000 πελάτισσες στην (τεράστια) ατζέντα του, λέει ότι δεν μετανιώνει που μεταπήδησε στη βιομηχανία του έρωτα, οι κανόνες του οποίου είναι για τον Τζέικ κάτι παραπάνω από απλοί:
«Όχι εκπλήξεις και… κρασί μόνον από μπουκάλι με βιδωτό καπάκι!» 
Ο τελευταίος κανόνας προστέθηκε αφότου έκοψε το δάχτυλό του με ένα ανοιχτήρι κρασιού στο τέλος κάποιου ραντεβού και χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση και εβδομάδες ανάρρωσης σε νάρθηκα. «Υπέφερα πολύ, οι πελάτισσες μου ωστόσο δεν ενοχλήθηκαν από αυτό. Όταν ρώτησα κάποια αν την ενοχλεί που έχω το χέρι μου σε νάρθηκα, εκείνη μου απάντησε ότι είμαι κάτι περισσότερο από ένα απλό χέρι…», λέει γελώντας. «Μια άλλη γυναίκα, με την οποία βρέθηκα ακριβώς μετά το ατύχημα, είπε πως δεν είχε καν παρατηρήσει ότι χρησιμοποιούσα μόνο το ένα χέρι κατά τη διάρκεια του ραντεβού μας».

Ανάμεσα στους κανόνες του Τζέικ, υπάρχουν και εκείνοι που αφορούν στην προστασία του ίδιου αλλά και της επαγγελματικής του υπόστασης. Απαγορεύονται λοιπόν οι γρατζουνιές καθώς μπορεί να… ανοίξουν πληγές στην εικόνα του οι οποίες και θα αποτυπωθούν εν συνεχεία στις φωτογραφίες που ανεβάζει σε πλατφόρμες όπως το OnlyFans. 
«Τις προειδοποιώ ευγενικά πως δεν είμαι ο σύζυγός τους ή ο φίλος τους και δεν μπορώ να έχω γρατζουνιές στο σώμα μου. Μπορεί να είναι διασκεδαστικό εκείνη τη στιγμή, αλλά δεν επιτρέπεται να συμβεί. Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιες με δαγκώνουν. Καταλαβαίνω ότι τέτοια πράγματα συμβαίνουν πάνω στην έξαψη, αλλά κι εκείνες πρέπει να κατανοήσουν την δική μου θέση ως επαγγελματία… Συνεπώς, ρουφήγματα, δαγκώματα και γρατζουνιές είναι εκτός παιχνιδιού…». 

Ο Τζέικ επισημαίνει ότι κάθε γυναίκα θέλει κάτι διαφορετικό.

Προκρατήσεις έως και 9 μήνες πριν το ραντεβού και...εκπτώσεις
Συχνά τα ραντεβού του είναι κλεισμένα μέχρι και 9 μήνες πριν με τον Τζέικ να έχει πάντα ένα φορτωμένο πρόγραμμα, καθώς πετά σε ολόκληρη την Αυστραλία για να συναντηθεί με πελάτισσες. 
Ο ίδιος, χρεώνει 500 δολάρια την ώρα και… συνιστά τουλάχιστον δύο ώρες για κάθε ραντεβού. 

Θα τύχει βέβαια να κάνει και μικρότερης διάρκειας ραντεβού, κυρίως με παλιές πελάτισσές του - η κατανόηση των σφιχτών προϋπολογισμών στις μέρες μας μπορεί να είναι ένας ακόμη σημαντικός παράγοντας. «Τα ωριαία ραντεβού είναι ίσως το λιγότερο αγαπημένο μου, αλλά λέω πώς και πάλι θα περάσουμε καλά… Τα ολονύχτια ραντεβού, από την άλλη πλευρά, είναι υπέροχα γιατί δεν χρειάζεται να έχεις το νου σου στην ώρα, είναι λίγο πιο χαλαρά». 
Στα ραντεβού με διανυκτέρευση, που η χρέωση είναι για 12 ώρες, ο Τζέικ χρεώνει -με έκπτωση- 3.000 ευρώ. 
«Έχω πελάτισσα που κλείνει εννέα μήνες πριν τα ραντεβού της για μία ή δύο νύχτες κάθε μήνα! 
Είναι αρκετά πλούσια, οπότε τα 5.000 δολάρια δεν είναι μεγάλη υπόθεση γι' αυτήν. Λέει ότι είμαι σαν ένα εθιστικό ναρκωτικό και πως την γυρίζω πίσω στα ανέμελα χρόνια της». Όταν περνά τη νύχτα μαζί, το «ζευγάρι» παίζει μίνι γκολφ, βλέπει κωμωδίες, βολτάρει στην πόλη ή απλώς μένει σπίτι…

Αποδοχή και σχέσεις
Οι σημαντικοί στη ζωή του Τζέικ άνθρωποι γνωρίζουν τι δουλειά κάνει - το λογότυπό του που διαφημίζει τη δραστηριότητά του, «συνοδός πολυτελείας» εμφανίζεται μάλιστα με περηφάνια στη φανέλα της παλιάς του ποδοσφαιρικής ομάδας- ενώ η οικογένειά του αισθάνεται απόλυτα άνετα με την επαγγελματική του δραστηριότητα. 
«Η μαμά μου το ξέρει, οι αδερφές μου το ξέρουν - απλά έπρεπε να το αποκαλύψω κάποια στιγμή. Η μαμά είναι πραγματικά περήφανη για μένα, είναι πραγματικά πολύ χαρούμενη που έχω καταφέρει να κάνω κάτι». Ο νέος τρόπος ζωής του, που περιλαμβάνει τη διαμονή του σε έπαυλη της Μελβούρνης, απέχει παρασάγγας από τον τρόπο που μεγάλωσε - σε μια οικογένεια με χαμηλό εισόδημα και αρκετές στερήσεις.

Το να αποκαλύψει στην οικογένειά του την επαγγελματική του δραστηριότητα σήμαινε ότι ο Τζέικ μπορούσε πλέον να δείχνει το πρόσωπό του στους OnlyFans όπως επίσης και στο website του, αντί να φορά μάσκα, πράγμα που όπως υποστηρίζει ο ίδιος έδωσε μια τεράστια ώθηση για τις δουλειές του. Αλλά δεν είναι όλες οι πτυχές της προσωπικής του ζωής τόσο εύκολες και τακτοποιημένες. Ο Τζέικ αποκάλυψε ότι είναι «εντελώς αδέσμευτος» αφού αγωνίζεται να δημιουργήσει μια αισθηματική σχέση που να ταιριάζει με την καριέρα που είχε επιλέξει. «Έχω βγει με γυναίκες που δεν ασχολούνται με τον κλάδο, καθώς και με χορεύτριες και συνοδούς, αλλά δεν έχω ακόμη καταφέρει να ταιριάξω την προσωπική με την επαγγελματική μου ζωή. Όλες όταν ξεκινά η σχέση, λένε πως δεν έχουν πρόβλημα με αυτό που κάνω, αλλά στο τέλος δυσκολεύονται πολύ να χωνέψουν την έννοια του να με μοιράζονται».

Ο Τζέικ τονίζει ότι δεν παίρνει ποτέ στεροειδή ή βιάγκρα επειδή πιστεύει πως είναι κακό για την υγεία του μακροπρόθεσμα. «Με πιάνει άγχος όταν προσπαθώ να κάνω τις γυναίκες να αισθάνονται άνετα μέσα σε ένα στενό χρονικό πλαίσιο, υπάρχουν ραντεβού όπου πρέπει να αποκτήσουμε οικειότητα μέσα σε 15-20 λεπτά. Από κει και ύστερα νομίζω ότι είναι όλα στο μυαλό μας και πιστεύω πως αν είσαι ερωτικά φορτισμένος δε θα δυσκολευτείς… Μπορώ να συνεχίσω όλη τη νύχτα, αν αυτό θέλει η γυναίκα». Ο Τζέικ κάνει ραντεβού πέντε ημέρες την εβδομάδα και έξι αν αισθανθεί ότι το επιθυμεί ή αν υπάρχει κάποια ειδική περίσταση. Έχει από τρεις έως πέντε πελάτισσες την ημέρα και λέει ότι ο αυτοπεριορισμός του είναι το κλειδί για την επιτυχία.

Τα πρωινά του ξεκινούν με γυμναστική διάρκειας από 90 λεπτά έως δύο ώρες για να διατηρήσει το σώμα του στην καλύτερη δυνατή φόρμα. Ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και καταναλώνει περίπου 3.800 θερμίδες την ημέρα. Μετά το γυμναστήριο ξεκινά κατευθείαν τα ραντεβού του με ένα διάλειμμα μεταξύ 12.00 και 13.00, αν δεν έχει ραντεβού με διανυκτέρευση. Το μηνιαίο πρόγραμμα περιποίησής του περιλαμβάνει λέιζερ για αποτρίχωση σε χέρια, πόδια και απόκρυφα σημεία, solarium και κομμωτήριο. «Η ζήτηση για άντρες συνοδούς αυξάνεται και γίνεται σχεδόν εξίσου mainstream με τους άνδρες που πληρώνουν γυναίκες για έρωτα, οπότε πρέπει να είμαστε πάντα στην πένα…»

Απέκτησε e-shop ΔΩΡΕΑΝ

Μέλι Γεωργάκα

Μέλι Γεωργάκα
Αρναία Χαλκιδικής

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ]$type=three$m=0$readmore=hide$va=0$l=0$sn=0$hide=home$c=12

Όνομα

«USNS YUMA» 17 Νοέμβρη 6η Δεκεμβρίου ΑΒ Βασιλόπουλος Αγιον Ορος Αγιος Λουκάς Άγιος Μάμας Αγιος Παΐσιος Άγιος Στυλιανός αγνοούμενοι αγνοούμενος ψαράς Αγορά Μοδιάνο Αγρίνιο αδελφοί Χατζηιωάννου Αδωνις Γεωργιάδης ΑΕΚ αεροδρόμιο Μακεδονία Αεροπλάνο αεροπορικό Αθήνα Αθηνά Ωνάση Αθλητικα Αθλητικά Αιγάλεω Αιγυπτος Αίγυπτος αιμοδοσία Αιολικά πάρκα Αϊτή Αλγερία Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Ταβουλάρη Αλεξάνδρεια Αλεξανδρούπολη Αλέξης Κούγιας Αλέξης Τσίπρας Αλκης Κούρκουλος Αλλαγή ώρας 2021 Αλμυρός Αλόννησος Αμυνα άμυνα Αμφιλοχία Αμφίπολη αναισθησιολόγος ανάκληση τροφίμου Αναλώσιμοι 4 Αναξιμάνδρου Ανδραβίδα Ανδρέας Μικρούτσικος Ανδρέας Μπάρκουλης Ανθή Σαλαγκούδη ανθρακωρυχείο Αντώνης Γλου Αντώνης Κανάκης Άνω Σταυρός απαγωγή απάτη ΑΠΘ Αποστόλης Τότσικας Απόστολος Γκλέτσος Απόστολος Γκλέτσος Απόστολος Ζερβός αργία 26ης Οκτωβρίου Αργολίδα Αρετή Χαρτοφύλακα ΑΡΗΣ Αρκαδία Αρναία Αρτα Αρτέμης Σώρρας Αρχιμανδρίτης Ασπροβάλτα Αστεία Αστυνομία ασφαλτόστρωση Αττική Αυξήσεις μισθών Αυστραλία Αυστρία Αυτοκινητο Αυτοκίνητο αυτοκτονία Αφγανισταν Αφγανιστάν Αφροδίτη Μπάρμπα Αχαΐα Βαγγέλης Μαρινάκης Βαλάντης Βαλκάνια Βαρουφάκης Βασίλης Λεβέντης Βασίλης Μπισμπίκης Βάσω Μπεσκάκη Βελβεντό Βέλγιο Βελόπουλος Βενετία Βέρτης Βιασμός Βιέννη βιτριόλι Βόλβη Βόλος Βούλγαρη Βουλγαρία Βούλγαροι Βραζιλία βροχές Γαλάζιες Σημαίες Γαλαξίας Γαλλία γάμος Γαρδικάκι Γερμανία Γερμανικός ποιμενικός Γεωργία Γιάννα Αγγελοπούλου Γιάννης Αντετοκούνμπο Γιάννης Βασιλείου Γιαννιτσά Γιώργος Ανατολάκης Γιώργος Κωνσταντινίδης Γιώργος Μακρής Γιώργος Παπανδρέου Γκάλης Γκάνθερ Γλυκά Νερά Γνώμη Γουατεμάλα γουλιανός Γρηγόρης Πετράκος Γρηγόρης Σαχινίδης Γρηγορίου Λαμπράκη ΓΣΕΕ Γυναικα γυναικολόγος Γωγώ Τσαμπά Δανάη Μπάρκα Δανία δασική πυρκαγιά Δάφνη Δάφνη Ευαγγελάτου Δάφνη Πατακιά ΔΕΗ ΔΕΘ δελτίο καιρού Δενδροπόταμος Δέσποινα Βανδή Δήμαρχος Δήμαρχος Ζέρβας Δήμητρα Αγγελοπούλου Δήμητρα Αλεξανδράκη Δήμητρα Ιορδανίδου Δήμητρα Λίανη Δημήτρης Κεχαγιάς Δημήτρης Κουφοντίνας Δημήτρης Παπαδημούλης Δήμος Αριστοτέλη Δημοσθένης- Δημήτριος Δεσποτίδης Δημοσιογράφος δημοσιοποίηση εγκληματιών δημοσκόπηση διάγγελμα διαθήκη δίαιτα διακοπές κυκλοφορίας διακοπέςκυκλοφορίας διακοπή νερού Διακοπή ρεύματος Διαμαντής Χλωρός διάρρηξη Διάστημα Διατροφή Διεθνή διεθνής μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος 2021 Δικαιοσύνη Διονυσία Κουκίου διπλός φόνος Ρωσίδες δολοφονία δολοφονία ταξιτζή Δόμνα Κουντούρη Δομοκός δορυφορικό ίντερνετ Δούρου Δράμα δυστύχημα Εβρος εγκατάλειψη παιδιού Εγκλημα Έγκλημα εγκυμοσύνη Εγνατία Οδός Εδεσσα Εθνικής Αντιστάσεως Ειρήνη Μούρθου ΕΚΑΒ εκβιασμός Εκκλησία εκλογές Εκλογές 2019 εκπτώσεις Εκτακτο βοήθημα Έκτακτο δελτίο καιρού εκτέλεση θανατοποινίτη Ελασσόνα Έλενα Γκρέκου Ελενα Παπαρίζου Έλενα Πολυχρονοπούλου Ελενα Ράπτη Ελενα Σαγανά Ελλαδα Ελλάδα Ελληνική Βουλή Ελληνικό Ελληνοτουρκικά Ελόν Μασκ εμβόλια εμβολιασμός εμβόλιο ΕΜΥ Ένοπλη ληστεία ενυδρείο ΕΝΦΙΑ εξαφάνιση Εξοδος έξοδος έπαυλη επεισόδια επενδύσεις επιβατικό αεροσκάφος επιδόματα επίθεση σκύλου Επισκοπή Επιχειρησεις Επιχειρήσεις ΕΠΟ Εργασιακά εργατικό δυστύχημα Ερέτρια Ερντογάν ΕΡΤ εστιατόριο ΕΤΑΔ Εύα Διβάρη Εύα Μπουντούρη Εύβοια Εύοσμος Ευρωπαϊκή Ένωση ΕΦΕΤ Εφης Κακαράντζουλα εφορία Εrasmus Ζαγοράκης Ζάκυνθος Ζενεβιέβ Μαζαρί Ζέρβας Ζόραν Ζάεφ ζωγραφική Ζώδια Ηλεία ηλεκτρονικός πλειστηριασμός Ημαθία ΗΠΑ Ηράκλειο Ηρώ Κόβα ΗΣΑΠ Θανάσης Πλεύρης θανατηφόρο τροχαίο Θεανώ θείος Θεοφανία Παπαθωμά Θερμαϊκός Θέρμη Θερμοπύλες Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη απάτη θράκη Θωμάς Κατσαούνης Ιαπωνία Ιασμος Ίγκεγμποργκ Μπέουχελ Ιεράπετρα ιερέας ιερείς Ιερισσός Ινδία Ιος Ιουνστινιανού Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Ισλαμιστές Ισμήνη Καλέση Ισπανία Ισραήλ Ιστιαία Ιταλία Ιωάννα Μαλέσκου Ιωάννα Παλιοσπύρου Ιωάννα Τούνη Ιωάννινα Ιωνικός Νικαίας Καβάλα Κάιρο Καιρός κακοκαιρία κακούργημα Καλαμαριά Καλιφόρνια Καναδάς κάνναβις καραμπόλα Καρανίκας Καρβέλας καρδίτσα κάρτα Ελευθερίας Καστοριά Καστράκι καταρράκτες κατασκήνωση Κατερίνα Καινούργιου Κατερίνα Λιόλιου Κατερίνη Κατσιμίδη Κάτω Τούμπα καυσιμα καυσωνας καύσωνας καφές κεμπάπ Κερατέα Κέρκυρα Κεφαλονιά Κιλκίς Κίνα ΚΙΝΑΛ Κινηματογράφος κινητό κλειστοί δρόμοι Κλοντιάνα Τσέλο Κοζάνη κοινωνια Κοινωνία ΚΟΚ κοκαΐνη Κολομβία κομμωτής κορ Κορδελιό Κόρινθος κοροναϊός Κορωναϊός Κορωπί Κοσμάς Καλογιάννης Κόσμος Κούγιας Κρήτη Κρίτων Αρσένης κρυπτονομίσματα ΚΤΕΛ ΚΤΕΟ Κύπελλο Ελλάδας Κύπρος Κυριάκος Μητσοτάκης Κωνσταντίνος Δανιάς Κωνσταντίνος Μπογδάνος Κώστας Κεντέρης Κώστας Ραπτόπουλος Κωστής Μαραβέγιας Κωστής Ραπτόπουλος Λαγκαδάς λαική αγορά Λάκης Λαζόπουλος Λάκκωμα Λακωνία Λαμία Λάρισα Λατινοπούλου Λέσβος Λετονία Λευκορωσία Λευτέρης Πανταζής λεψφορείο Λεωνίδας Παπαγεωργίου Λεωνίδιο Λεωφόρος Νίκης ληστεία Λητή Λιβαδειά Λιμενικό Σώμα Λιμενικό Ταμείο λίμνη Πολυφύτου Λίνα Μενδώνη λίφτινγκ ΛΟΑΤΚΙ λογοτεχνία Λουκασένκο Λουξεμβούργο Λοχίας μαγειρική Μαδρίτη Μαθράκι Μαϊάμι Μακεδονία Μακρόν Μάλτα Μανώλης Καντάρης Μαρία Ιωαννίδου Μαρτίου Μάρω Βαμβουνάκη Μασούτης ΜΑΤ Μάτι Μεγαλόπολξ Μέγας Αλέξανδρος μέδουσες ΜΕΘ Μελενίκου μέλι Μέλι Γεωργάκα Μενεμένη Μένιος Φουρθιώτης ΜέΡα25 μερομήνια Μεσολόγγι Μεσσηνία μετάλλαξη Όμικρον Μετανάστες Μετρό Μέτσοβο Μητρόπολη Λαγκαδά Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά Μητροπολίτης Μάνης Χρυσόστομος Μητροπολίτης Μεσσηνίας Μητσοτάκης Μιζούρι Μίκης Θεοδωράκης Μικρό σπίτι στο λιβάδι Μιλάνο Μίλτος Λαζαρίδης Μίλτος Τεντόγλου Μισισιπή Μιχάλης Βιτζηλαίος Μιχάλης Ζαμπίδης Μιχάλης Ιατρόπουλος Μιχάλης Οικονόμου ΜΜΕ Μολάοι μολότοφ Μονακό Μοναστηρίου Μουσική Μπάιντεν Μπάλλος Μπάμπης Ζαχαρόπουλος Μπαντέρας μπάτλερ Μπέος Μπουτάρης Μύκονος Μυτιλήνη Νάκος Τρυφωνίδης Νάουσα Ναρκωτικά Νατάσα Θεοδωρίδου Νατάσα Κουβελά Νατάσα Παζαΐτη Ναύπακτος Ναυτιλία ΝΔ Νέα Ερυθραία Νέα Ζηλανδία Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης Νέα Υόρκη Νέα Φώκαια Νεάπολη Νεκτάριος Νεοχωρούδα Νησιά Νιγηρία Νίκαια Νίκος Γ. Ζυγογιάννης Νίκος Γαλανός Νίκος Μανιός Νίκος Τσουμάνης Νίνα Φλορ Νορβηγία Νοσοκομείο Νοσοκομείο Γεννηματάς Νοσοκομείο Παπαγεωργίου Νοσοκομείο Παπανικολάου ντελιβεράς Ντέμη Γεωργίου Ντίμης Κορφιάτης Ντόρα Μπακογιάννη Ξάνθη ΟΑΣΘ οδήγηση οδηγός ταξί οδός Ανθέων οδός Λαγκαδά οδός Παπανδρέου οικοδόμοι Οικονομία οίκος ανοχής όλα Θεσσαλονίκη Όλγα Κεφαλογιάννη Ολλανδία Ολυμπιάδα Χαλκιδικής Ολυμπιακοί Αγώνες Ολυμπιακός Ολυμπος ομοφυλόφιλη Οφρύνιο Παγκράτι παθολόγος παιδεία Παλαμάς Παλλήνη Παναγιώτης Σουλικιάς Παναγιώτης Ψωμιάδης Πανελλήνιες Πανόραμα Παντελής Τσακίρης ΠΑΟ ΠΑΟΚ Πάργα παρέλαση Παρθένα Κουτμερίδου Πάρος πασοκ Πασχάλης Αρβανιτίδης Πάτρα Παύλος Πολάκης Παύλος Χαϊκάλης Πειραιάς Πέλλα Περαία Πέραμα Περιβάλλον Περιεργα περίεργα Περιστερά Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Περιφερειακή οδός Πέτρος Παπαϊωάννου Πέτρος Φιλιππίδης Πέτσας Πευκοχώρι Πιερία Πιέρο πισίνα πιστοποιητικό εμβολιασμού πιτ μπουλ πλατεία Αριστοτέλους πλημμύρες πνιγμός ποδηλάτισσα ποδόσφαιρο ποίηση ποινικός κώδικας Πολ Βερχόφεν Πολεμική Αεροπορία πολιτική πολιτικός γάμος Πολίχνη πόλο Πολυτεχνείο πορείες Πόρτο Χέλι Πορτογαλία ποτάμι Πούτιν πρόγνωση καιρού προπονητής τένις Πρόσφυγες Πτολεμαΐδα Πυλαία Πύργος Ηλείας πυρκαγιά ράπιντ τέστ Ραφήνα Ρέα Τουτουνζή Ρέθυμνο Ρεντίνα Ρόδος ρομά Ρούλα Ρέβη Ρώμη Ρωσία Σάκης Αρναούτογλου σαμουράι Σανταμούρης Σαντορίνη Σαρλίν ΣΕΓΑΣ σεισμός Σέρβια Σέρρες σήμερα Σιβηρία Σιμόνα Βιρτζίλι Σίνδος Σίντκλεϊ Φερέιρα Σκλαβενίτης Σκόπια Σλοβακία Σνικ Σουηδία Σοφία Βόσσου Σοφία Σακοράφα Σρι Λάνκα Στάθης Αγγελόπουλος Σταθης Σχίζας Σταμάτης Κραουνάκης Σταυρούπολη ΣτΕ στειρώσεις Στέλιος Νιάκαρης Στέφανος Κασιμάτης Στέφανος Ντούσκος συγκεντρώσεις Συκιές συλλήψεις σύνδεσμος οπαδών συνέδριο Συντριβή αεροσκάφους ΣΥΡΙΖΑ Σύρος Σφήκες Σχεσεις Σχέσεις Σώρρας Τα Φιλαράκια ταβέρνα Ζιώγα Ταΐς Πινέιρο ταξί Τάσος Κουράκης Τάσος Ξιαρχό Ταχιάος Τέξας τέχνες Τεχνες-Πολιτισμος Τεχνολογία Τζιτζικώστας τζιχαντιστής Τζόκερ Τζούλια Αλεξανδράτου Τζούλια Νόβα τηλεόραση Τήνος Τόκιο Τόκυο Τόλης Βοσκόπουλος Τόνια Σωτηροπούλου Τορόντο Τόσκο Μποζατζίσκι Τούμπα Τουρισμος Τουρισμός Τουρκία τράπεζα Τριανδρία Τριαντάφυλλος Μηταφίδης Τρίκαλα Τροχαία Τροχαίο τσεκούρι Τσεχία Τσιμ Τσιμισκή Τσίπρας Τσιτσιπάς Τυνησία Υγεία φαγητό φακελάκι Φανή Αγορίτσα Φανή Χαλκιά Φάνης Χριστοδούλου Φάρμα Φερεντίνου Φθιώτιδα Φίλιππος Γλύξμπουργκ Φιλίτσα Καλογεράκου φοιτητής Φολέγανδρος φονιάς φόνος φυλάκιση Φύση φυσικό αέριο Φώτης Συκαλιάς Φωτογραφια Φωτογραφία Φώφη Γεννηματά Χαλκηδόνα Χαλκίδα Χαλκιδικη Χαλκιδική Χανιά Χανιώτη Χαρδαλιάς Χαριλάου χασίς χιονιάς χιονοπτώσεις Χορτιάτης Χουάν Ραμόν Ρότσα Χουσεΐν Ζεϊμπέκ χρέη Χρηστικα Χρηστικά Χρήστος Κυριαζής Χρήστος Σπίρτζης Χριστιάνα Χριστίνα κεφάλα Χριστίνα Μπόμπα Χριστίνας Σκέντζιου Χριστουγεννιάτικο έλατο Χριστουγεννιάτικο επίδομα Χριστουγεννιάτικο μέρισμα Χρυσηίδα Δημουλίδου Χρυσοχοΐδης Ψητοπωλείο ψιλικατζίδικο Ψινάκης Ωραιόκαστρο ωράριο λειτουργίας Ώρες κοινής ησυχίας Aστυνομικα νεα Aegean akazoo Alexandrou Chora Amber allert American Football Ant1 Bachelor party Belh@rra Biden black friday 2021 Camila Marodin Champions League Cleo Smith cosmote CVC Don Leon Erdogan espresso F-16 facebook fake news Game of chefs Hellenic Coin Hollywood Hooligans Hyundai IKEA instagram Internet jewels Jumbo Kamilah Chavis Kia Kia EV6 Lidl Lifestyle lockdown Mad Clip Marina Tower Media Mediterranean Cosmos Mercedes meta missing allert Newcastle United NFL parking Pfizer Pink Floyd Power of Love Quiz rapid test real estate Roger Waters selfie SKY express slideshow Sprider Stores Starlink super league Survivor 2022 The Bachelor Thessaloniki Pride tv vegan video Wolt
false
ltr
item
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!: "Φίλος" κυριών με 300 ευρώ την ώρα ή 3 χιλιάρικα την βραδιά
"Φίλος" κυριών με 300 ευρώ την ώρα ή 3 χιλιάρικα την βραδιά
Συνοδός κυριών με 300 ευρώ την ώρα ή 3 χιλιάρικα την βραδιά
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEg5srmkB9Lt4UWBo6LjQuCWqA-T09LauQBfLXiCTas24C1BpMOIzI7YrvTZSqeg5pmYv9tOuxQFDkVYDNNrZ-NQrwLwGZNoGIyw9kZDiwfo9QGnoFw-lOEZesCfzN7hOzOLTf50JOUBVl_bhnpCW5NLKIRv7CrNaTNjTjfgxhZb8DTksPfn0ZzuFLPE=w640-h436
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEg5srmkB9Lt4UWBo6LjQuCWqA-T09LauQBfLXiCTas24C1BpMOIzI7YrvTZSqeg5pmYv9tOuxQFDkVYDNNrZ-NQrwLwGZNoGIyw9kZDiwfo9QGnoFw-lOEZesCfzN7hOzOLTf50JOUBVl_bhnpCW5NLKIRv7CrNaTNjTjfgxhZb8DTksPfn0ZzuFLPE=s72-w640-c-h436
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
https://www.olathessaloniki.com/2021/10/aussie-boy.html
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/2021/10/aussie-boy.html
true
65558835043622369
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy