Αδελφές, παντρεύτηκαν δύο αδέλφια

SHARE:


Από αδελφές…συνυφάδες
Η ζωή της Μαρίας και της Ηλιάννας ήταν στην Αθήνα. Εδώ γεννήθηκαν, μεγάλωσαν, πήγαν σχολείο και έκαναν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα. Από μικρά κοριτσάκια κάθε Πάσχα, καλοκαίρι και αργίες κατέβαιναν στο Λεωνίδιο, τον τόπο που μεγάλωσε ο παππούς τους, μαζί με τους γονείς τους. «Ο παππούς γεννήθηκε στον Πόρο έχασε τους γονείς του σε μικρή ηλικία και τον μεγάλωσαν οι συγγενείς του στο Λεωνίδιο. Ο μπαμπάς μας μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά ήμασταν η κλασσική οικογένεια που με την πρώτη ευκαιρία επισκεπτόμασταν τον τόπο του παππού, τον οποίο πάντα λατρεύαμε. Μάλιστα, είχαμε τις παρέες μας και περνούσαμε όμορφες στιγμές» λέει η Μαρία από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής.

Το 2012 οι γονείς τoυς βγαίνουν σε σύνταξη και αποφασίζουν να μετακομίσουν μόνιμα στο Λεωνίδιο, ενώ τα κορίτσια παρέμειναν στην Αθήνα. Η Μαρία εργαζόταν στην εστίαση και ήταν ευχαριστημένη από τη δουλειά της, από την άλλη η Ηλιάννα δούλευε σε κομμωτήριο φλερτάροντας με την ιδέα να ζήσει στη περιφέρεια ώστε να έχει μια καλύτερη ποιότητα ζωής. «Κοντά στα 24- 25 μου χρόνια σκεφτόμουν πως θα μου άρεσε να ζω σε ένα μέρος μακριά από την Αθήνα. Εντωμεταξύ οι γονείς μου ζούσαν ήδη μόνιμα στο Λεωνίδιο και δεν σου κρύβω πως λίγο τους ζήλευα. Μέχρι τότε πήγαινα μερικές ημέρες στο χωριό και έπειτα επέστεφα ξανά στη βάση μου, δεν ήξερα αν ήταν εύκολο ή δύσκολο να ζω μακριά από την πόλη. Όμως, οι ρυθμοί στην Αθήνα με είχαν κουράσει πάρα πολύ. Εκείνα τα χρόνια ονειρευόμουν τη σχέση που είχα στην Αθήνα να τη φέρω στο Λεωνίδιο. Τώρα που το σκέφτομαι θα σου πω πως ήταν όνειρο ζωής να μετακομίσω μόνιμα εκεί, αλλά οι συνθήκες δεν ήταν ακόμα ευνοϊκές για να κάνω τόσο μεγάλο βήμα» λέει η Ηλιάννα.

«Εγώ δεν σκεφτόμουν να αφήσω τη ζωή μου στην Αθήνα για να μετακομίσω στη περιφέρεια. Ήμουν ευχαριστημένη από την εργασία μου και περνούσα μια χαρά. Η σκέψη που είχα κάνει είναι κάποια στιγμή που θα έχω αποκτήσει οικογένεια γιατί όχι να μην πάω να ζήσω στον τόπο του παππού μου όπως έκαναν οι γονείς μου. Μέχρι εκεί» αναφέρει η Μαρία.

Η σχέση και η μετακόμιση στην Αρκαδία
Το καλοκαίρι του 2016 η Μαρία έκανε σχέση με τον Κώστα, ο οποίος ζούσε μόνιμα στο Λεωνίδιο. Οι δυο τους ήταν φίλοι πάνω από 15 χρόνια είχαν κοινή παρέα και στο πρόσωπο του βρήκε τον συνοδοιπόρο της ζωής της. Οι επόμενοι μήνες για το ερωτευμένο ζευγάρι κύλησαν με μια βαλίτσα στο χέρι προκειμένου να περνούν όλο και περισσότερο χρόνο μαζί.

«Μετά την καλοκαιρινή μου άδεια κι αφού είχα δημιουργήσει σχέση με τον Κώστα επέστρεψα πίσω στην Αθήνα μέχρι τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς που πήρα την απόφαση να μετακομίσω μόνιμα στο Λεωνίδιο. Σκέφτηκα τώρα ή ποτέ και όπου μας βγάλει, αρκεί να το δοκιμάσουμε. Από την αρχή ήξερα πως το Λεωνίδιο ήταν έξω από τα νερά μου καθαρά για επαγγελματικούς λόγους. Εκείνο το διάστημα με ενδιέφερε να γίνω σομελιέρ μπύρας, ενώ σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να ανοίξω εστιατόριο για κωφάλαλους. Όμως κάτι με τραβούσε με τον Κώστα και ήθελα να είμαστε μαζί. Έτσι την Πρωτοχρονιά του 2017 μετακόμισα μόνιμα στο Λεωνίδιο» λέει.

Ο Κώστας και η Μαρία
«Από τον Αύγουστο μέχρι το Δεκέμβριο ήμουν με μια βαλίτσα στο χέρι μέχρι που ο Ιανουάριος με βρίσκει στο χωριό μου μαζί με τον σύντροφο μου. Μπορώ να σου πω πως συνήθισα αμέσως αυτή την αλλαγή, δεν πιέστηκα. Προσαρμόστηκα πολύ γρήγορα στο νέο τρόπο ζωής. Ούτε μου έλειψε η Αθήνα. Θυμάμαι ένα μήνα μετά τη μετακόμιση μου έπρεπε να ανέβω Αθήνα για κάτι δουλειές και αγχώθηκα πολύ με τους τρελούς ρυθμούς. Είχα ξεσυνηθίσει μιας και η ζωή στην περιφέρεια κυλάει πιο αργά, δεν υπάρχουν αυτές οι τεράστιες αποστάσεις και είσαι πιο ήρεμος» συμπληρώνει η ίδια.

Η Ηλιάννα για τα επόμενα δύο χρόνια έμεινε στην Αθήνα συνεχίζοντας την καθημερινότητα της, ενώ με τη πρώτη ευκαιρία επισκεπτόταν το Λεωνίδιο για να περάσει χρόνο με την οικογένεια της.

Από αδερφές…συνυφάδες
Στα τέλη του 2017 η Ηλιάννα πιεζόταν πολύ ψυχολογικά και οι ρυθμοί της Αθήνας δεν την άφηναν να ηρεμήσει. Η ίδια προτιμούσε να έχεις πιο φυσιολογικούς ρυθμούς. «Θυμάμαι εκείνο το διάστημα δεν ήμουν πολύ καλά. Οι γονείς μου και η αδερφή μου ήταν μακριά, με τη σχέση μου δεν τα πήγαινα καλά και στη δουλειά είχα όλο και περισσότερη πίεση με αποτέλεσμα να πηγαίνω όλο και πιο τακτικά στο Λεωνίδιο. Ήθελα τους δικούς μου ανθρώπους και μου είχαν λείψει οι στιγμές που ήμουν μαζί με την οικογένεια μου» αναφέρει η Ηλιάννα.

Καθώς περνούσε όλο και περισσότερο χρόνο στο Λεωνίδιο με την παρέα τους η Ηλιάννα ήρθε κοντά με τον Αντώνη, τον αδερφό του Κώστα. Οι αδερφές έκαναν σχέση με τα δύο αδέρφια. «Με τον Αντώνη καταλάβαμε πως έχουμε χημεία, υπήρχε έλξη μεταξύ μας και περνούσαμε πολύ όμορφα με αποτέλεσμα να πάρω την απόφαση και να μετακομίσω μόνιμα στο Λεωνίδιο. Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τότε και ακόμα δεν το έχω συνειδητοποίησει. Δεν τον είδα ποτέ ως αδερφό του Κώστα γιατί όλα αυτά τα χρόνια είχαμε την ίδια παρέα. Ούτε ποτέ φανταζόμουν πως μέσα σε ένα χρόνο θα γινόμασταν ζευγάρια μεταξύ μας» λέει γελώντας η Ηλιάννα.

«Ο Αντώνης, ο αδερφός του συζύγου μου, κάποια στιγμή μου είχε μιλήσει για την αδερφή μου. Όπως κι εκείνη. Όμως, δεν ήθελα να ανακατευτώ. Προτίμησα να μιλήσουν μεταξύ τους» λέει η Μαρία. «Όταν καταλάβαμε τι γίνεται μεταξύ μας και δημιουργήσαμε σχέση το ανακοινώσαμε αμέσως» προσθέτει η Ηλιάννα.

Όσο για τις πρώτες αντιδράσεις καθώς οι αδερφές έκαναν σχέση με δύο αδέρφια; «Εμάς με τον Κώστα δεν μας ενόχλησε καθόλου. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα… Επίσης, είμαστε σε μια κλειστή κοινωνία. Εδώ ακόμα λένε οι αδερφές που είναι με τους Ζυγούρηδες- εμείς τα κορίτσια δεν έχουμε ονόματα. Εντάξει, το δέχτηκαν μια χαρά αν και ξέρουμε πως δεν είναι καθόλου συνηθισμένο. Ακόμα και οι γονείς μας τόσο γρήγορα που έγιναν όλα σχέση, γάμος και παιδιά δεν έχουν βρει χρόνο για να το συνειδητοποιήσουν» αναφέρει η Μαρία.

«Από την αρχή ήταν ξεκάθαρο πως ότι συμβαίνει στο ζευγάρι δεν θα επηρεάσει τη σχέση με την αδερφή μου. Δεν θέλαμε με τίποτα να επηρεαστεί στο παραμικρό η μεταξύ μας σχέση. Ότι πρόβλημα υπάρχει στο ζευγάρι το λύνει μόνο του, δεν μπαίνουμε στη μέση. Με την Μαρία είμαστε αδερφές, συνυφάδες, κολλητές. Υπάρχει μεγάλη αγάπη» εξηγεί η Ηλιάννα.

Τον περασμένο χρόνο οι αδερφές έγιναν κι επίσημα συνυφάδες καθώς παντρεύτηκαν, αρχικά, με πολιτικό γάμο τους δύο αδερφούς. Σε απόσταση τριών μηνών γεννήθηκαν τα παιδιά τους.

Πριν μερικές βδομάδες τα δύο ζευγάρια παντρεύτηκαν με θρησκευτική τελετή την ίδια ημέρα όπως προστάζει η θρησκεία. «Επειδή δύο αδερφές παντρεύονται δύο αδέρφια η θρησκευτική τελετή πρέπει να γίνει ταυτόχρονα. Έτσι, παντρευτήκαμε όλοι μαζί. Είχαμε σκοπό να παντρευτούμε, αλλά έγινε πιο γρήγορα μιας και αποκτήσαμε παιδιά. Δεν ήταν ένας κλασσικός γάμος, δηλαδή δεν φορέσαμε νυφικά και τέτοια» σχολιάζει η Μαρία.

Τα δύο ζευγάρια την ημέρα του γάμου τους. Φωτογραφία: Αναστάσιος Μανούσος
«Κρατήσαμε τις παραδόσεις, φορέσαμε τα φορέματα μας στο πατρικό μαζί με τους γονείς μας και ο μπαμπάς μας πήγε αγκαζέ στην εκκλησία μαζί με έναν πολύ αγαπημένο μας ξάδερφο» συμπληρώνει η Ηλιάννα. Τα ξαδέρφια που μεγαλώσουν σαν αδέρφια Τον Νοέμβριο του 2019 η Ηλιάννα έμεινε έγκυος και τρεις μήνες αργότερα και η Μαρία. Οι δύο αδερφές βιώναν μαζί μια από τις σημαντικότερες περιόδους κάθε γυναίκας. «Ήμουν τυχερή γιατί έβλεπα τι συνέβαινε στην Ηλιάννα κάθε μήνα και λίγο γνώριζα τι με περιμένει. Και σ΄ αυτή τη φάση της ζωή μας είχαμε η μία την άλλη» απαντάει η Μαρία.

Τα ξαδέρφια που μεγαλώνουν σαν αδέρφια
«Τα παιδιά μας μεγαλώνουν σαν αδέρφια. Είμαστε όλοι μαζί, περνάμε πολύ ωραία και τα παιδιά μεγαλώνουν μαζί. Είναι παρέα και το απολαμβάνουμε πάρα πολύ. Ο κόσμος που δεν μας ξέρει νομίζει πως είναι δίδυμα γιατί μοιάζουν μεταξύ τους. Είναι ότι καλύτερο και μεγαλώνοντας ο ένας θα έχει τον άλλον» διαπιστώνει η Ηλιάννα.

Πριν κλείσουμε το τηλέφωνο ρωτάω τα κορίτσια αν τους έχει λείψει κάτι από τη ζωή που άφησαν στην Αθήνα. «Τα μαγαζιά της Ερμού» απαντάει γελώντας η Ηλιάννα, ενώ η Μαρία λέει «το σινεμά και ένα burger από μεγάλη εταιρεία».

Τα ξαδέρφια έχουν τρεις μήνες διαφορά
«Έχουμε τα πάντα εδώ και πραγματικά περνάμε πολύ ωραία. Επιπλέον, η περιφέρεια δεν είναι μόνο για όσους έχουν οικογένεια. Μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα και να έχεις μια ποιοτική ζωή. Άσε που τέσσερα χρόνια τώρα που ζούμε εδώ έχουμε κάνει περισσότερα ταξίδια» λέει η Μαρία. «Μπορεί να μην έχεις τόσες επιλογές όπως στην Αθήνα, αλλά έχεις περισσότερο χρόνο και η ζωή είναι πιο χαλαρή. Δεν θα το άλλαζα όλο αυτό…» απαντάει η Ηλιάννα κλείνοντας το τηλέφωνο για να επιστρέψουν στους άντρες και τα παιδιά τους που όλοι μαζί έχουν βγει για δείπνο.

Απέκτησε e-shop ΔΩΡΕΑΝ

Μέλι Γεωργάκα

Μέλι Γεωργάκα
Αρναία Χαλκιδικής

[ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ]$type=three$m=0$readmore=hide$va=0$l=0$sn=0$hide=home$c=12

Όνομα

Αγιον Ορος Άγιος Μάμας Αγιος Παΐσιος Άγιος Στυλιανός Αγορά Μοδιάνο Αγρίνιο Αδωνις Γεωργιάδης αεροδρόμιο Μακεδονία Αθηνά Ωνάση Αθλητικα Αθλητικά Αιγάλεω Αιγυπτος Αίγυπτος Αϊτή Αλγερία Αλκης Κούρκουλος Αλλαγή ώρας 2021 Αλόννησος Αμυνα άμυνα Αμφιλοχία Αμφίπολη αναισθησιολόγος Ανδρέας Μικρούτσικος Ανθή Σαλαγκούδη Αντώνης Κανάκης απαγωγή απάτη ΑΠΘ Απόστολος Γκλέτσος Απόστολος Γκλέτσος αργία 26ης Οκτωβρίου Αργολίδα Αρετή Χαρτοφύλακα ΑΡΗΣ Αρτα Αρτέμης Σώρρας Ασπροβάλτα Αστεία ασφαλτόστρωση Αττική Αυξήσεις μισθών Αυστραλία Αυτοκινητο Αυτοκίνητο αυτοκτονία Αφγανισταν Αφγανιστάν Αφροδίτη Μπάρμπα Αχαΐα Βαλκάνια Βαρουφάκης Βασίλης Λεβέντης Βασίλης Μπισμπίκης Βελβεντό Βέλγιο Βελόπουλος Βέρτης Βιασμός βιτριόλι Βόλβη Βόλος Βούλγαρη Βουλγαρία Βραζιλία Γαλάζιες Σημαίες Γαλλία γάμος Γερμανία Γεωργία Γιάννης Αντετοκούνμπο Γιαννιτσά Γιώργος Ανατολάκης Γιώργος Μακρής Γιώργος Παπανδρέου Γκάλης Γλυκά Νερά Γνώμη γουλιανός Γρηγόρης Πετράκος Γυναικα δασική πυρκαγιά Δάφνη ΔΕΗ ΔΕΘ Δέσποινα Βανδή Δήμητρα Αγγελοπούλου Δήμητρα Λίανη Δημήτρης Παπαδημούλης Δήμος Αριστοτέλη Δημοσθένης- Δημήτριος Δεσποτίδης δημοσιοποίηση εγκληματιών δημοσκόπηση διαθήκη διακοπέςκυκλοφορίας διακοπή νερού Διακοπή ρεύματος Διάστημα Διατροφή Διεθνή Δικαιοσύνη δολοφονία δολοφονία ταξιτζή Δούρου Δράμα Εβρος Εγκλημα Έγκλημα Εγνατία Οδός Εθνικής Αντιστάσεως Εκκλησία εκλογές Εκλογές 2019 Ελασσόνα Ελενα Παπαρίζου Έλενα Πολυχρονοπούλου Ελενα Ράπτη Ελενα Σαγανά Ελλαδα Ελλάδα Ελληνικό Ελληνοτουρκικά εμβόλια εμβόλιο ΕΝΦΙΑ εξαφάνιση Εξοδος έξοδος έπαυλη επεισόδια επιδόματα Επισκοπή Επιχειρησεις Επιχειρήσεις ΕΠΟ Εργασιακά εργατικό δυστύχημα Ερέτρια Ερντογάν ΕΡΤ Εύβοια Εύοσμος Ευρωπαϊκή Ένωση ΕΦΕΤ Εφης Κακαράντζουλα εφορία Ζαγοράκης Ζάκυνθος Ζενεβιέβ Μαζαρί Ζέρβας Ζώδια Ηλεία Ημαθία ΗΠΑ Ηράκλειο Θανάσης Πλεύρης θείος Θεοφανία Παπαθωμά Θερμαϊκός Θέρμη Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη απάτη Ιαπωνία ιερέας Ινδία Ιος Ισλαμιστές Ισπανία Ισραήλ Ιταλία Ιωάννα Παλιοσπύρου Ιωάννα Τούνη Ιωάννινα Καβάλα Κάιρο Καιρός κακοκαιρία Καλαμαριά Καλιφόρνια Καναδάς κάνναβις καραμπόλα Καρανίκας κάρτα Ελευθερίας Καστοριά κατασκήνωση Κατερίνα Καινούργιου Κατερίνη Κάτω Τούμπα καυσωνας καύσωνας Κερατέα Κέρκυρα Κεφαλονιά Κιλκίς Κίνα ΚΙΝΑΛ Κινηματογράφος κινητό κλειστοί δρόμοι Κοζάνη κοινωνια Κοινωνία ΚΟΚ Κολομβία κομμωτής Κόρινθος κοροναϊός Κορωναϊός Κόσμος Κούγιας Κρήτη κρυπτονομίσματα ΚΤΕΛ ΚΤΕΟ Κύπρος Κωνσταντίνος Μπογδάνος Κώστας Κεντέρης Κωστής Μαραβέγιας λαική αγορά Λαμία Λάρισα Λατινοπούλου Λέσβος Λετονία Λευκορωσία Λεωφόρος Νίκης Λιμενικό Σώμα λίμνη Πολυφύτου Λίνα Μενδώνη ΛΟΑΤΚΙ λογοτεχνία Λουξεμβούργο μαγειρική Μαδρίτη Μαϊάμι Μακεδονία Μάλτα Μαρία Ιωαννίδου Μάρω Βαμβουνάκη Μασούτης ΜΑΤ Μάτι Μέγας Αλέξανδρος μέδουσες Μελενίκου μέλι Μένιος Φουρθιώτης μερομήνια Μετρό Μητρόπολη Λαγκαδά Μητροπολίτης Μάνης Χρυσόστομος Μητροπολίτης Μεσσηνίας Μιζούρι Μίκης Θεοδωράκης Μιλάνο Μίλτος Τεντόγλου Μιχάλης Βιτζηλαίος Μιχάλης Ιατρόπουλος Μιχάλης Οικονόμου ΜΜΕ Μουσική Μπάιντεν Μπάλλος Μπαντέρας μπάτλερ Μπέος Μπουτάρης Μύκονος Νάκος Τρυφωνίδης Νάουσα Νατάσα Κουβελά Νατάσα Παζαΐτη Ναύπακτος Ναυτιλία ΝΔ Νέα Ερυθραία Νέα Ζηλανδία Νεοχωρούδα Νίκαια Νίκος Γαλανός Νίκος Τσουμάνης Νίνα Φλορ Νορβηγία Νοσοκομείο Γεννηματάς Ντίμης Κορφιάτης Ντόρα Μπακογιάννη Ξάνθη ΟΑΣΘ οδήγηση οικοδόμοι Οικονομία όλα Θεσσαλονίκη Όλγα Κεφαλογιάννη Ολλανδία Ολυμπιάδα Χαλκιδικής Ολυμπιακοί Αγώνες Ολυμπος Παγκράτι παθολόγος παιδεία Παλλήνη Παναγιώτης Ψωμιάδης Πανελλήνιες Πανόραμα ΠΑΟΚ Πάργα παρέλαση Πάρος Πασχάλης Αρβανιτίδης Πάτρα Παύλος Πολάκης Πέλλα Περαία Πέραμα Περιβάλλον Περιεργα περίεργα Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Περιφερειακή οδός Πέτρος Φιλιππίδης Πέτσας Πευκοχώρι Πιερία πισίνα πλατεία Αριστοτέλους πλημμύρες πνιγμός ποδόσφαιρο ποίηση Πολεμική Αεροπορία πολιτική πολιτικός γάμος Πολίχνη πόλο πορείες Πόρτο Χέλι Πούτιν πρόγνωση καιρού Πυλαία Πύργος Ηλείας πυρκαγιά Ραφήνα Ρέθυμνο Ρεντίνα Ρόδος ρομά Ρώμη Ρωσία Σάκης Αρναούτογλου Σαντορίνη ΣΕΓΑΣ σεισμός Σέρβια Σέρρες Σίνδος Σκλαβενίτης Σκόπια Σνικ Σουηδία Σοφία Βόσσου Σοφία Σακοράφα Σρι Λάνκα Στάθης Αγγελόπουλος Σταυρούπολη ΣτΕ Στέφανος Ντούσκος συγκεντρώσεις συνέδριο Συντριβή αεροσκάφους ΣΥΡΙΖΑ Σύρος Σχεσεις Σχέσεις Σώρρας ταξί Τάσος Κουράκης Ταχιάος Τέξας Τεχνες-Πολιτισμος Τεχνολογία τζιχαντιστής Τζόκερ Τζούλια Αλεξανδράτου Τζούλια Νόβα Τόλης Βοσκόπουλος Τόνια Σωτηροπούλου Τορόντο Τουρισμος Τουρισμός Τουρκία Τριανδρία Τριαντάφυλλος Μηταφίδης Τρίκαλα Τροχαία Τροχαίο τσεκούρι Τσίπρας Τσιτσιπάς Τυνησία Υγεία φαγητό φακελάκι Φανή Χαλκιά Φάνης Χριστοδούλου Φθιώτιδα Φίλιππος Γλύξμπουργκ Φιλίτσα Καλογεράκου Φολέγανδρος Φύση φυσικό αέριο Φωτογραφια Φωτογραφία Φώφη Γεννηματά Χαλκηδόνα Χαλκίδα Χαλκιδικη Χαλκιδική Χανιά Χανιώτη Χαρδαλιάς χασίς Χρηστικα Χρηστικά Χριστίνα κεφάλα Χριστίνα Μπόμπα Χριστουγεννιάτικο μέρισμα Χρυσηίδα Δημουλίδου Χρυσοχοΐδης Ψινάκης ωράριο λειτουργίας Ώρες κοινής ησυχίας Aστυνομικα νεα Aegean Amber allert American Football Ant1 Belh@rra black friday 2021 Champions League Don Leon Erdogan facebook fake news Game of chefs Hollywood Hooligans instagram Internet jewels Kamilah Chavis Lidl Lifestyle lockdown Mad Clip Media Mediterranean Cosmos missing allert Newcastle United NFL Pfizer Pink Floyd Power of Love Quiz Roger Waters slideshow super league Thessaloniki Pride vegan video
false
ltr
item
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!: Αδελφές, παντρεύτηκαν δύο αδέλφια
Αδελφές, παντρεύτηκαν δύο αδέλφια
Αδελφές, παντρεύτηκαν δύο αδέλφια
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEgLYMvGglt117gxOVPMjC6APqiWpQjE_kghMX9WC8XxrdIOUabfFIdXFr16cEx2RvlDZS1GrB-hmnfwp7zR0Um12gS_irx_wOLQBwnfkYa2C4QjIfBl4QlGsdAM_3cW5C88pnQAHTvbkvO5dOHL10Y9wirO7-ho3qn7ulLyiAgzQmN0imvbj-v2tU4F=w640-h360
https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEgLYMvGglt117gxOVPMjC6APqiWpQjE_kghMX9WC8XxrdIOUabfFIdXFr16cEx2RvlDZS1GrB-hmnfwp7zR0Um12gS_irx_wOLQBwnfkYa2C4QjIfBl4QlGsdAM_3cW5C88pnQAHTvbkvO5dOHL10Y9wirO7-ho3qn7ulLyiAgzQmN0imvbj-v2tU4F=s72-w640-c-h360
OΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!
https://www.olathessaloniki.com/2021/10/blog-post_14.html
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/
https://www.olathessaloniki.com/2021/10/blog-post_14.html
true
65558835043622369
UTF-8
Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy